Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aanraking
Additief voor levensmiddelen
Bederfelijke levensmiddelen
Bederfelijke voedingsmiddelen
Bederfelijke waar
Bij aanraking waarneembare gevaarsaanduiding
Campylobacteriose
Contact
Door levensmiddelen overgedragen ziekte
Door levensmiddelen veroorzaakte ziekte
Door voedsel overgedragen ziekte
Door voedsel overgedragen zoönose
Door voedsel veroorzaakte ziekte
E. coli-infectie
Escherichia coli-infectie
Gerechten aantrekkelijk presenteren
Gerechten decoreren
Levensmiddelen aantrekkelijk presenteren
Levensmiddelenadditief
Listeriose
Salmonellose
Schotels mooi opmaken
Sensorieel toevoegingsmiddel
Technisch additief

Traduction de «levensmiddelen in aanraking » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Groep Levensmiddelen (materialen die met levensmiddelen in aanraking komen)

Gruppe Lebensmittel (mit Lebensmitteln in Beruehrung kommendes Material)


keramische voorwerpen, bestemd om met levensmiddelen in aanraking te komen

Keramikgegenstände, die dazu bestimmt sind, mit Lebensmitteln in Berührung zu kommen


panel voor levensmiddelenadditieven, aroma's, technische hulpstoffen en materialen die met levensmiddelen in aanraking komen

Gremium für Lebensmittelzusatzstoffe, Aromastoffe, Verarbeitungshilfsstoffe und Materialien, die mit Lebensmitteln in Berührung kommen


levensmiddelenadditief [ additief voor levensmiddelen | sensorieel toevoegingsmiddel | technisch additief ]

Lebensmittelzusatzstoff [ Geschmacksverstärker | Lebensmitteladditiv | technische Hilfsstoffe | Zusatzstoff für Lebensmittel ]




bij aanraking waarneembare gevaarsaanduiding

ertastbares Warnzeichen


temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken monitoren | temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen

im Herstellungsprozess von Lebensmitteln und Getränken die Temperatur überwachen | Temperatur bei der Herstellung von Lebensmitteln und Getränken überwachen


door voedsel overgedragen ziekte [ Campylobacteriose | door levensmiddelen overgedragen ziekte | door levensmiddelen veroorzaakte ziekte | door voedsel overgedragen zoönose | door voedsel veroorzaakte ziekte | E. coli-infectie | Escherichia coli-infectie | listeriose | salmonellose ]

ernährungsbedingte Erkrankung [ Campylobakteriose | E.Coli-Infektion | ernährungsbedingte Zoonose | Infektion durch Escherichia coli | Listeriose | Salmonellose ]


bederfelijke levensmiddelen [ bederfelijke voedingsmiddelen | bederfelijke waar ]

verderbliches Lebensmittel [ verderbliche Ware ]


gerechten decoreren | schotels mooi opmaken | gerechten aantrekkelijk presenteren | levensmiddelen aantrekkelijk presenteren

Speisetheken dekorieren | dekorative Speisetheken gestalten | Speisetheken ansprechend gestalten
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In 2013 had de overgrote meerderheid van de 3 205 oorspronkelijke via het RASFF verspreide kennisgevingen betrekking op levensmiddelen (2 710, 84,6 %), 272 hadden betrekking op diervoeders (8,5 %) en 223 op materialen die met levensmiddelen in aanraking komen (6,9 %).

Von den 3205 ursprünglichen Meldungen, die 2013 über das RASFF übermittelt wurden, betraf die überwiegende Mehrheit (2710 bzw. 84,6 %) Lebensmittel, 272 (8,5 %) Futtermittel und 223 (6,9 %) Lebensmittelkontaktmaterialien.


Van de oorspronkelijke 3 516 in 2012 via het RASFF verzonden kennisgevingen hadden 332 betrekking op diervoeders (9,4 %) en 299 (8,5 %) op materialen die met levensmiddelen in aanraking komen.

Von den 3516 Erstmeldungen, die 2012 im RASFF verzeichnet wurden, betrafen 332 (9,4 %) Futtermittel und 299 (8,5 %) Lebensmittelkontaktmaterialien.


het besluit van de Commissie betreffende de niet-opneming van 2,4,4’-trichloor-2’-hydroxydifenylether in de EU-lijst van additieven die kunnen worden gebruikt voor de vervaardiging van materialen en voorwerpen van kunststof, bestemd om met levensmiddelen in aanraking te komen, overeenkomstig Richtlijn 2002/72/EG;

Beschluss der Kommission über die Nichtaufnahme von 2,4,4’-Trichloro-2’-Hydroxydiphenyl­ether in das in der Richtlinie 2002/72/EG enthaltene EU-Verzeichnis von Additiven, die bei der Herstellung von Materialien und Gegenständen aus Kunststoff, die dazu bestimmt sind, mit Lebensmitteln in Berührung zu kommen, verwendet werden dürfen;


In de verkoopfase moeten materialen en voorwerpen van geregenereerde cellulosefolie — die bedoeld zijn om met levensmiddelen in aanraking te komen — vergezeld zijn van een schriftelijke verklaring, in overeenstemming met Verordening (EG) nr. 1935/2004.

Materialien und Gegenständen aus Zellglasfolie, die dazu bestimmt sind, mit Lebensmitteln in Berührung zu kommen, muss auf der Vermarktungsstufe eine schriftliche Erklärung gemäß Verordnung (EG) Nr. 1935/2004 beigefügt sein.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Bedrukte oppervlakken van geregenereerde cellulosefolie mogen niet met levensmiddelen in aanraking komen.

Die bedruckte Seite einer Zellglasfolie darf nicht mit Lebensmitteln in Berührung kommen.


Dit is een specifieke richtlijn waarin wordt voorzien door Verordening (EG) nr. 1935/2004 inzake materialen en voorwerpen die bestemd zijn om met levensmiddelen in aanraking te komen.

1935/2004 über Materialien und Gegenstände, die dazu bestimmt sind, mit Lebensmitteln in Berührung zu kommen.


Richtlijn 2007/42/EG inzake materialen en voorwerpen van folie van geregenereerde cellulose, bestemd om met levensmiddelen in aanraking te komen

Richtlinie 2007/42/EG über Materialien und Gegenstände aus Zellglasfolien, die mit Lebensmitteln in Berührung kommen


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - sa0013 - EN - Foliewikkels van geregenereerde cellulose, die met levensmiddelen in aanraking komen

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - sa0013 - EN - Verpackungen aus Zellglasfolien, die mit Lebensmitteln in Berührung kommen


(3) Het beginsel dat ten grondslag ligt aan deze verordening behoort te zijn dat alle materialen en voorwerpen die bestemd zijn om direct of indirect met levensmiddelen in aanraking te komen, voldoende inert moeten zijn om aan de levensmiddelen geen bestanddelen af te geven in hoeveelheden die voor de gezondheid van de mens gevaar kunnen opleveren, of die tot een onaanvaardbare wijziging in de samenstelling van de levensmiddelen dan wel een aantasting van de organoleptische eigenschappen ervan, kunnen leiden.

(3) Diese Richtline sollte auf dem Grundsatz beruhen, dass Materialien und Gegenstände, die dazu bestimmt sind, direkt oder indirekt mit Lebensmitteln in Berührung zu kommen, ausreichend inert sein müssen, damit ausgeschlossen wird, dass Stoffe in Mengen, die genügen, um die menschliche Gesundheit zu gefährden, oder eine unvertretbare Veränderung der Zusammensetzung von Lebensmitteln oder eine Beeinträchtigung ihrer organoleptischen Eigenschaften herbeizuführen, in Lebensmittel übergehen.


panel voor voedingsmiddelenadditieven, smaakstoffen, technische hulpstoffen en materialen die met levensmiddelen in aanraking komen;

Gruppe für Lebensmittelzusatzstoffe, Aromastoffe, technische Hilfsstoffe und Materialien, die mit Lebensmitteln in Berührung kommen;


w