Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "assessment critical control " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
principes van het Hazard analysis and critical control points

Hazard analysis and critical control points -System
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- Methoden voor analyse, opsporing en beperking: doel is, bij te dragen tot de ontwikkeling, verfijning, validering en harmonisatie van betrouwbare en kosteneffectieve strategieën voor bemonstering en meting van chemische verontreinigingen en sequencing van bestaande of opkomende pathogene en niet-pathogene micro-organismen (zoals virussen, bacteriën, gisten, schimmels, parasieten en nieuwe ziekteverwekkers van het prionen-type, met inbegrip van de ontwikkeling van ante-mortem diagnostische tests voor BSE en scrapies) waarmee instrumenten voor het voorspellen van het optreden van pathogeniteit bij micro-organismen kunnen worden ontwikkeld , met bijzondere nadruk op de toepassing van HACCP (Hazard ...[+++]

– Methoden zur Analyse, Erkennung und Kontrolle: Ziel ist es, zur Entwicklung, Verbesserung, Validierung und Harmonisierung zuverlässiger und kostengünstiger Strategien zur Probenahme und Messung chemischer Verunreinigungen sowie zur Sequenzierung bestehender oder neuer pathogener oder nicht-pathogener Mikroorganismen wie Viren, Bakterien, Schimmelpilze, Hefepilze, Pilze, Parasiten und neue Erreger wie Prionen beizutragen, die die Entwicklung von Instrumenten ermöglicht, mit denen sich das Entstehen der Pathogenität von Mikroorganismen vorhersagen lässt, wobei besonderer Nachdruck auf die Einführung des HACCP-Systems (Hazard Assessment Critical Control Points) i ...[+++]


- beheersing en preventie van met voedsel verband houdende risico's, met name door toepassing van HACCP (Hazard Assessment Critical Control Points) op de hele voedselketen voor de opsporing van contaminanten, toxinen en ziekteverwekkers in het algemeen (met inbegrip van besmettelijke prionen) in het voedsel,

– Bewältigung und Verhütung der ernährungsbedingten Risiken durch den Einsatz des HACCP-Systems (Hazard Assessment Critical Control Points) entlang der gesamten Nahrungskette zur Aufdeckung von Schadstoffen, Toxinen und krankheitserregenden Mikroorganismen im Allgemeinen (einschließlich der übertragbaren Prionen), die in den Nahrungsmitteln vorhanden sind;


- Methoden voor analyse, opsporing en beperking: doel is, bij te dragen tot de ontwikkeling, verfijning, validering en harmonisatie van betrouwbare en kosteneffectieve strategieën voor bemonstering en meting van chemische verontreinigingen en sequencing van bestaande of opkomende pathogene en niet-pathogene micro-organismen (zoals virussen, bacteriën, gisten, schimmels, parasieten en nieuwe ziekteverwekkers van het prionen-type, met inbegrip van de ontwikkeling van ante-mortem diagnostische tests voor BSE en scrapies) waarmee instrumenten voor het voorspellen van het optreden van pathogeniteit bij micro-organismen kunnen worden ontwikkeld, met bijzondere nadruk op de toepassing van HACCP (Hazard ...[+++] Points) op de hele voedselketen en in dit verband met name de hoognodige ontwikkeling en evaluatie van betrouwbare en meer verfijnde wetenschappelijke methodes en uitgebreider onderzoek van diagnostische ante-mortem tests voor BSE en scrapie.

Methoden zur Analyse, Erkennung und Kontrolle: Ziel ist es, zur Entwicklung, Verbesserung, Validierung und Harmonisierung zuverlässiger und kostengünstiger Strategien zur Probenahme und Messung chemischer Verunreinigungen sowie zur Sequenzierung bestehender oder neuer pathogener oder nicht-pathogener Mikroorganismen wie Viren, Bakterien, Schimmel, Hefepilze, Pilze, Parasiten und neue Erreger wie Prionen beizutragen, die die Entwicklung von Instrumenten ermöglicht, mit denen sich das Entstehen der Pathogenität von Mikroorganismen vorhersagen lässt, mit besonderem Nachdruck auf der Einführung des HACCP-Systems (Hazard Assessment Critical Control Points) im Verlauf ...[+++]


methodes voor de analyse en de opsporing van chemische verontreinigingen en sequencing van al dan niet ziekteverwerkende micro-organismen (virussen, bacteriën, gisten, schimmels, parasieten en nieuwe ziekteverwekkers van het prion-type) waarmee instrumenten voor het voorspellen van het optreden van pathogeniteit bij micro-organismen kunnen worden ontwikkeld , met bijzondere nadruk op de toepassing van HACCP (Hazard Assessment Critical Control Points) op de hele voedselketen en in dit verband met name de hoognodige ontwikkeling en evaluatie van betrouwbare en meer verfijnde wetenschappelijke methodes en uitgebreider onderzoek van ante-mor ...[+++]

Methoden zur Analyse und zum Nachweis chemischer Kontaminanten und zur Sequenzierung pathogener bzw. nichtpathogener Mikroorganismen (Viren, Bakterien, Hefepilze, Pilze , Parasiten, neue Erreger wie Prionen), die die Entwicklung von Instrumenten ermöglicht, mit denen sich das Entstehen der Pathogenität von Mikroorganismen vohersagen läßt, wobei besonderer Nachdruck auf die Einführung des HACCP-Systems (Hazard Assessment Critical Control Points) während der gesamten Nahrungskette gelegt wird und dabei insbesondere auf die dringende Notwendigkeit der Entwicklung und Bewertung verlässlicher und besserer wissenschaftlicher Verfahren und verm ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
de beheersing en voorkoming van de risico's in verband met voedsel, onder andere door toepassing van HACCP (Hazard Assessment Critical Control Points) op de hele voedselketen voor de opsporing van contaminanten, toxinen en ziekteverwekkers in het algemeen (met inbegrip van besmettelijke prionen) in het voedsel,

Bewältigung und Verhütung der ernährungsbedingten Risiken durch den Einsatz des HACCP-Systems (Hazard Assessment Critical Control Points) entlang der gesamten Nahrungskette zur Aufdeckung von Schadstoffen, Toxinen und krankheitserregenden Mikroorganismen im Allgemeinen (einschließlich der übertragbaren Prionen), die in den Nahrungsmitteln vorhanden sind,




Anderen hebben gezocht naar : assessment critical control     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'assessment critical control' ->

Date index: 2022-03-25
w