Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «olive and pomace oils 200 olie » (Français → Néerlandais) :

Appelcarré fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoladebiscuit fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoprince fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frangipane fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Doughnuts, ongevuld fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Zandtaart fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Taart, met creme au beurre fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frituurvet, 0-50 mg chol. frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituurvet, dierlijk en plantaardi frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Ozo vloeibaar frying oils, frying fats exc ...[+++]

Chocoladebiscuit fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoprince fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frangipane fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Doughnuts, ongevuld fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Zandtaart fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Taart, met creme au beurre fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frituurvet, 0-50 mg chol. frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituurvet, dierlijk en plantaardi frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Ozo vloeibaar frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituurvet Becel frying oils, frying ...[+++]


consumers-only (jeunes enfants) N consumers Mean std dev P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Maximum cereal based snack foods 16 0,067 0,050 0,029 0,054 0,099 0,145 0,208 0,208 0,208 0,208 chewing-gum 7 0,034 0,033 0,008 0,028 0,063 0,094 0,094 0,094 0,094 0,094 dehydrated potatoes 5 0,009 0,004 0,005 0,008 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 dehydrated soups and broths 28 0,017 0,021 0,002 0,009 0,036 0,045 0,071 0,078 0,078 0,078 Fats and oils for prof manufacture of heat-treated 680 0,070 0,048 0,035 0,059 0,094 0,132 0,162 0,179 0,227 0,296 foods frying oils, frying fats excl olive ...[+++] and pomace oils 17 0,021 0,014 0,009 0,018 0,027 0,043 0,056 0,056 0,056 0,056 Milk powder for vending machine 1 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 processed nuts 25 0,096 0,091 0,025 0,056 0,154 0,209 0,339 0,390 0,390 0,390 sauces 446 0,176 0,162 0,069 0,126 0,222 0,397 0,525 0,583 0,839 1,152 sauces zonder roux 392 0,159 0,152 0,056 0,105 0,203 0,351 0,494 0,581 0,767 0,933 total (mg/kg pc/jour) 691 0,188 0,167 0,078 0,137 0,240 0,401 0,518 0,655 0,881 1,321 total sans roux (mg/kg pc/jour) 691 0,165 0,153 0,067 0,117 0,208 0,366 0,468 0,632 0,832 0,965

consumers-only (kleuters) N consumers Mean std dev P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Maximum cereal based snack foods 16 0,067 0,050 0,029 0,054 0,099 0,145 0,208 0,208 0,208 0,208 chewing-gum 7 0,034 0,033 0,008 0,028 0,063 0,094 0,094 0,094 0,094 0,094 dehydrated potatoes 5 0,009 0,004 0,005 0,008 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 dehydrated soups and broths 28 0,017 0,021 0,002 0,009 0,036 0,045 0,071 0,078 0,078 0,078 fats and oils for prof manufacture of heat-treated 680 0,070 0,048 0,035 0,059 0,094 0,132 0,162 0,179 0,227 0,296 foods frying oils, frying fats excl olive ...[+++] and pomace oils 17 0,021 0,014 0,009 0,018 0,027 0,043 0,056 0,056 0,056 0,056 milk powder for vending machine 1 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 processed nuts 25 0,096 0,091 0,025 0,056 0,154 0,209 0,339 0,390 0,390 0,390 sauces 446 0,176 0,162 0,069 0,126 0,222 0,397 0,525 0,583 0,839 1,152 sauces zonder roux 392 0,159 0,152 0,056 0,105 0,203 0,351 0,494 0,581 0,767 0,933 totaal (mg/kg bw/day) 691 0,188 0,167 0,078 0,137 0,240 0,401 0,518 0,655 0,881 1,321 totaal zonder roux (mg/kg bw/day) 691 0,165 0,153 0,067 0,117 0,208 0,366 0,468 0,632 0,832 0,965


Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Cereal based snack foods 46 0,032 0; 041 0,008 0,022 0,034 0,084 0,099 0,216 0,240 0,240 Chewing gum 118 0,011 0,014 0,002 0,005 0,015 0,029 0,035 0,048 0,089 0,091 Dehydrated potatoes 7 0,015 0,007 0,010 0,013 0,021 0,027 0,027 0,027 0,027 0,027 Dehydrated soups and broths 47 0,012 0,010 0,007 0,008 0,012 0,027 0,042 0,047 0,048 0,048 Fats and oils for prof manufacture of 305 0,022 0,018 0,009 0,016 0,030 0,047 0,057 0,063 0,083 0,127 heat-treated foods Frying oils, frying fats excl olive ...[+++] and 268 0,024 0,016 0,013 0,020 0,030 0,042 0,056 0,065 0,085 0,109 pomace oils Lard, fish oil, beef, poultry and sheep fat 10 0,005 0,005 0,001 0,003 0,012 0,013 0,013 0,013 0,013 0,013 on fat content Milk powder for vending machine 6 0,008 0,005 0,002 0,009 0,013 0,013 0,013 0,013 0,013 0,013 Processed nuts 54 0,025 0,026 0,007 0,016 0,033 0,056 0,079 0,117 0,139 0,139 Sauces 304 0,058 0,050 0,024 0,044 0,075 0,119 0,172 0,201 0,247 0,281

Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Cereal based snack foods 46 0,032 0; 041 0,008 0,022 0,034 0,084 0,099 0,216 0,240 0,240 Chewing gum 118 0,011 0,014 0,002 0,005 0,015 0,029 0,035 0,048 0,089 0,091 Dehydrated potatoes 7 0,015 0,007 0,010 0,013 0,021 0,027 0,027 0,027 0,027 0,027 Dehydrated soups and broths 47 0,012 0,010 0,007 0,008 0,012 0,027 0,042 0,047 0,048 0,048 Fats and oils for prof manufacture of heattreated foods 305 0,022 0,018 0,009 0,016 0,030 0,047 0,057 0,063 0,083 0,127




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

olive and pomace oils 200 olie ->

Date index: 2023-01-12
w