> ID="1">Products in the form of a solid, malleable emulsion, principally
of the water-in-oil type, derived exclusively
from milk and/or certain milk products, for w
hich the fat is the essential constituent of value. However, other substances necessary for their manufacture may be added, provided those substances are not used for the purpose of replacing, either in whole or in part, any milk constituents.> ID="3">The product with a milk-fat content of
...[+++]not less than 60 % but not more than 62 %".> ID="1">De produkten in de vorm van een vaste en kneedbare emulsie, v
oornamelijk van het type water in olie, die uitsluitend van melk en/of van bepaalde zuivelprodukten zijn afgeleid en van welke pr
odukten het vet het essentiële valoriserende bestanddeel is; andere bij de bereiding benodigde stoffen mogen evenwel
worden toegevoegd, mits deze stoffen niet gebruikt worden voor volledige of gedeeltelijke vervanging van een van de me
...[+++]lkbestanddelen.> ID="3">Het produkt met een melkvetgehalte van ten minste 60 % en ten hoogste 62 %".