Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Automatic data processing machine operator
Bacon
Codex Committee on Processed Meat and Poultry Products
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Meat extract
Meat industry
Meat machine operator
Meat paste
Meat processing industry
Meat processor
Meat product
Other automatic data-processing machine operator
Post convert meat
Post handle meat
Post-process a meat
Post-process meat
Prepared meat operator
Prepared meats
Processed meat
Processed meat operators
Processed meat product
Pâté
Rubber dipping machine operator
Rubber process machine operator
Rubber processing machine operative
Rubber processing machine operator
Sausage
Slaughterhouse

Traduction de «processed meat operators » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
meat processor | processed meat operators | meat machine operator | prepared meat operator

machine operator in de vleesverwerking | machineoperator in de vleesverwerking | bediener vleesverwerking | operator bereid vlees


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

vleesproduct [ bacon | corned beef | ganzenlever | ham | kikkerbilletjes | product op basis van vlees | spek | verwerkt product op basis van vlees | vleesextract | vleespastei | vleesprodukt | vleeswaren | worstje ]


post convert meat | post-process a meat | post handle meat | post-process meat

vlees nabewerken




Other automatic data-processing machine operator

bediener andere automatisch gegevensverwerkende apparatuur


Automatic data processing machine operator

bediener van automatisch gegevensverwerkende apparatuur


rubber process machine operator | rubber processing machine operator | rubber dipping machine operator | rubber processing machine operative

bediener rubberverwerkingsmachine | operator rubberverwerkingsmachine | bediener rubbervormmachine | operator rubbervormmachine


Codex Committee on Processed Meat and Poultry Products

Codex-comité voor verwerkte vlees- en pluimveevleesproducten


Code of Hygienic Practice for Processed Meat and Poultry Products

Richtlijnen voor de praktijk inzake hygiëne voor verwerkte vlees- en pluimveeproducten


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

vleesindustrie [ slachthuis | uitbenen ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The compromise text states that for products made from fresh poultry meat in accordance with this regulation, Member States may stipulate slight variations in the temperature requirements which are applied for an absolute minimum time and only to the extent required for allowing handling and cutting up operations in processing plants during the production of fresh poultry meat products.

In de compromistekst wordt gesteld dat de lidstaten, ingeval van in de zin van deze verordening uit vers gevogelte gemaakte producten, licht van elkaar afwijkende vereisten mogen hanteren met betrekking tot de temperatuur. Deze temperaturen mogen gehanteerd worden voor een minimale tijdsduur, echter uitsluitend voor zover nodig om tijdens de productie van uit vers gevogelte bereide producten de bewerking en portionering in het desbetreffende verwerkende bedrijf mogelijk te maken.


The Commission’s examination showed that the proposed operation would not significantly affect competition as the horizontal overlaps between the parties’ processed meat activities in most of the EEA Member States would be limited.

Uit het onderzoek van de Commissie is gebleken dat van de voorgenomen operatie geen noemenswaardige invloed op de concurrentie te verwachten is omdat de horizontale overlappingen tussen de activiteiten van partijen op het gebied van verwerkt vlees in de EER beperkt zouden blijven.


Food business operators shall ensure that poultrymeat that has been treated specifically to promote water retention is not placed on the market as fresh meat but as meat preparations or used for the production of processed products’.

Exploitanten van levensmiddelenbedrijven zorgen ervoor dat vlees van pluimvee dat speciaal is behandeld om het vasthouden van water te bevorderen, niet als vers vlees in de handel wordt gebracht, maar hetzij als vleesbereidingen in de handel wordt gebracht, hetzij voor de productie van verwerkte producten wordt gebruikt”.


Food business operators shall ensure that poultrymeat that has been treated specifically to promote water retention is not placed on the market as fresh meat but as meat preparations or used for the production of processed products.

Exploitanten van levensmiddelenbedrijven zorgen ervoor dat vlees van pluimvee dat speciaal is behandeld om het vasthouden van water te bevorderen, niet als vers vlees in de handel wordt gebracht, maar hetzij als vleesbereidingen in de handel wordt gebracht, hetzij voor de productie van verwerkte producten wordt gebruikt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
3. Food business operators may not remove a health mark applied in accordance with Regulation (EC) No 854/2004 from meat unless they cut or process it or work upon it in another manner.

3. Exploitanten van levensmiddelenbedrijven mogen een gezondheidsmerk dat is aangebracht overeenkomstig Verordening (EG) nr. 854/2004 niet van het vlees verwijderen, tenzij zij dat vlees uitsnijden of verwerken dan wel op een andere manier bewerken.


3. Food business operators may not remove a health mark applied in accordance with Regulation (EC) No /2004 from meat unless they cut or process it or work upon it in another manner.

3. Exploitanten van levensmiddelenbedrijven mogen een gezondheidsmerk dat is aangebracht overeenkomstig Verordening (EG) nr/2004 * niet van het vlees verwijderen, tenzij zij dat vlees uitsnijden of verwerken dan wel op een andere manier bewerken.


2. Whenever the audit of good hygienic practices or HACCP -based procedures or other investigations reveal that meat may be placed on the market that, according to heading II. E of this sub-chapter, is to be considered unfit for human consumption, and the food business operator fails to adapt immediately the procedures, the slaughtering or cutting process shall be stopped.

2. Als uit de controle van de goede hygiënische praktijken of de op HACCP gebaseerde procedures, of uit ander onderzoek, blijkt dat de kans bestaat dat vlees dat krachtens II. E ongeschikt voor menselijke consumptie is, in de handel wordt gebracht en het levensmiddelenbedrijf nalaat de procedures onmiddellijk aan te passen, moet het slachten of uitsnijden worden stopgezet.


Community compensation covers neither indirect losses sustained by stock farmers connected with measures taken in the context of action to combat the epidemic and resulting for instance from embargoes or restrictions on the movement of livestock, nor losses incurred by other operators in the meat sector or in allied sectors, such as slaughterhouses, the meat processing industry, the milk sector, transport, trade or tourism, which have also been hit by the effects of the epidemic.

De communautaire regeling voorziet namelijk niet in schadeloosstelling voor indirecte schade van de veehouders die verband houdt met de maatregelen die genomen zijn in het kader van de bestrijding van de epidemie, bijvoorbeeld schade die voortvloeit uit embargo’s of beperkingen van de verplaatsing van dieren, noch voor verliezen die geleden zijn door andere actoren van de vleessector of verwante sectoren, zoals slachthuizen, de vleesverwerkende industrie, de zuivelsector, de vervoerssector, de handel of het toerisme, die eveneens nadelige gevolgen ondervinden van een epidemie.


The co-operative activities cover the slaughtering of pigs, purchasing of fresh beef, meat processing and meat trading.

De activiteiten van de coöperatie omvatten de slacht van varkens, aankoop van vers rundvlees, vleesverwerking en -handel.


98. Calls on the Commission to prohibit completely the deliberate removal of health markings from meat and carcases, with the exception of unavoidable removal during normal cutting and processing operations;

98. dringt er bij de Commissie op aan de bewuste verwijdering van gezondheidsmerktekens bij vlees en karkassen - met uitzondering van de onvermijdelijke verwijdering in het kader van het gebruikelijke slacht- en verwerkingsproces - principieel te verbieden;


w