Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Complete curd processing of cheese
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses

Vertaling van "perform curd processing cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

stremproces van kaas uitvoeren
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The whole production process (cattle rearing, milk production, coagulation, processing of the curds, forming, draining, salting and ageing of the cheese) must take place within the area indicated in point 4.

Het totale productieproces (de rundveehouderij en melkproductie, de stremming, de verwerking van wrongel, de vorming, het uitlekken, het pekelen en de rijping) moet plaatsvinden in het onder punt 4 genoemde gebied.


As the description of stirring and scalding the curd in a vat is incomplete as a description of how to produce the product, each step in manufacturing the cheese, from the processing of the milk to salting, is clearly described.

Daar de beschrijving van de fase van roeren en opwarmen van de wrongelkorrels in de bak onvolledig was wat betreft de beschrijving van de methode voor het verkrijgen van het product, is elke stap van de kaasbereiding vanaf de verwerking van de melk tot aan de zouting nader omschreven.


The human factor is of utmost importance also in the cheese’s processing cycle, in particular during the following operations which are all carried out manually on the basis of traditional skills acquired locally: the addition of vegetable rennet, which requires particular skill given that it coagulates less easily than animal rennet; the cutting of the curd, which is carried out gently with the help of a pointed tool (the ‘spino’ whisk); and the moulding, obtained by applying just the right pressure to allow th ...[+++]

De menselijke factor blijkt eveneens bepalend te zijn voor het verwerkingsproces van de kaas, met name tijdens de hierna genoemde fasen, die alle handmatig gebeuren volgens van oudsher in het gebied verworven vaardigheden: het toevoegen van plantaardig stremsel, wat een bepaalde vaardigheid vereist vanwege het mindere stremmingsvermogen van dit type stremsel vergeleken met dierlijk stremsel, het breken van de wrongel, dat voorzichtig plaatsvindt met een scherp instrument („spino” genaamd), en het vormen, dat het resultaat is van een nauwkeurig uitgevoerde persing, die nodig is om de juiste hoeveelheid wei uit te drijven.


Ripening — The ripening process (maturation of the curd cheese) takes place on metal sheets at a temperature of 16-27 °C.

rijpen — het rijpingsproces (rijping van de kwark) vindt plaats op metalen platen bij een temperatuur van 16-27 °C.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
0406 90 01 | CHEESE FOR PROCESSING (EXCLUDING FRESH CHEESE, INCLUDING WHEY CHEESE, NOT FERMENTED, CURD, PROCESSED CHEESE, BLUE VEINED CHEESE, AND GRATED OR POWDERED CHEESE): |

0406 90 01 | KAAS BESTEMD VOOR VERWERKING (M.U.V. VERSE KAAS, ONGERIJPT, WEIKAAS DAARONDER BEGREPEN, WRONGEL, SMELTKAAS, BLAUWGROEN GEADERDE KAAS, ALSMEDE KAAS, GERASPT OF IN POEDER) |




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'perform curd processing cheese' ->

Date index: 2021-12-22
w