Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer meat processing equipment in cooling rooms
Codex Committee on Meat Hygiene
Employ meat processing equipment in cooling rooms
Handle meat processing equipment in cooling rooms
Handle mechanically separated meat
Hygienic handling of meat
Hygienic production of meats
Post convert meat
Post handle meat
Post-process a meat
Post-process meat
Use mechanically separated meat
Use of mechanically separated meat
Utilise meat processing equipment in cooling rooms
Utilise mechanically separated meat

Traduction de «hygienic handling meat » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
hygienic handling of meat

hygiënische behandeling van vlees


post convert meat | post-process a meat | post handle meat | post-process meat

vlees nabewerken


employ meat processing equipment in cooling rooms | utilise meat processing equipment in cooling rooms | administer meat processing equipment in cooling rooms | handle meat processing equipment in cooling rooms

vleesverwerkende apparatuur in koelcellen bedienen


use of mechanically separated meat | utilise mechanically separated meat | handle mechanically separated meat | use mechanically separated meat

separatorvlees gebruiken | mechanisch afgescheiden vlees gebruiken | mechanisch gescheiden vlees gebruiken


Codex Committee on Meat Hygiene

Codex-comité voor vleeshygiëne


hygienic production of meats

hygienisch verwerken van vlees
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Community legislation, in particular Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin , lays down rules for handling of meat and animal by-products from wild game.

De communautaire wetgeving, met name Verordening (EG) nr. 853/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 houdende vaststelling van specifieke hygiënevoorschriften voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong stelt regels vast voor de hantering van vlees en dierlijke bijproducten van gejaagd wild.


Community legislation, in particular Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin , lays down rules for handling of meat and animal by-products from wild game.

De communautaire wetgeving, met name Verordening (EG) nr. 853/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 houdende vaststelling van specifieke hygiënevoorschriften voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong stelt regels vast voor de hantering van vlees en dierlijke bijproducten van gejaagd wild.


(r) equipment meeting hygiene requirements for: - meat handling;

r) voorzieningen die aan hygiënische eisen voldoen, voor - het vervoer van vlees,




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hygienic handling meat' ->

Date index: 2022-03-01
w