Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Conduct a heat treatment process
Heat treat technician
Heat treated milk
Heat treating operator
Heat-processed milk
Heat-treated milk
Liquid skimmed milk
Milk heat treatment process operator
Milk processing operator
Milk treatment operative
Milk treatment operator
Operate a heat treatment process
Operating heat treatment process
Plastic heat treatment equipment operator
Processed skimmed milk
Run a heat treatment process
Skimmed milk

Vertaling van "heat-processed milk " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
heat-processed milk | heat-treated milk

warmtebehandeld melk




Working Party on Veterinary Questions (Heat-treated milk)

Groep Veterinaire vraagstukken (thermisch bereide melk)


milk processing operator | milk treatment operative | milk heat treatment process operator | milk treatment operator

medewerker warmtebehandeling van melk | warmtebehandelaar van melk | melksteriliseerder | procesoperator warmtebehandeling van melk


skimmed milk [ liquid skimmed milk | processed skimmed milk ]

magere melk [ ondermelk | verwerkte magere melk | vloeibare magere melk ]


conduct a heat treatment process | run a heat treatment process | operate a heat treatment process | operating heat treatment process

warmtebehandeling toepassen


heat treating operator | process engineer, metallurgical | heat treat technician | plastic heat treatment equipment operator

thermisch behandelaar kunststof | operator warmtebehandeling | operator warmtebehandeling kunststof
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In particular, the certification of compliance with public health requirements as laid down in Regulation (EC) No 853/2004 should be provided for in this Regulation for the importation of the composite products containing processed meat products, of those composite products containing half or more of their substance of milk products or of processed fishery or egg products and of those composite products containing no processed meat products and less than half of their substance of processed milk products where the final products are n ...[+++]

Met name moet in deze verordening worden voorzien in een certificering van de naleving van de volksgezondheidsvoorschriften van Verordening (EG) nr. 853/2004 voor de invoer van samengestelde producten die verwerkte vleesproducten bevatten, samengestelde producten die voor minstens de helft bestaan uit zuivelproducten of verwerkte visserij- of eiproducten en samengestelde producten die geen verwerkte vleesproducten bevatten en die voor minder dan de helft bestaan uit zuivelproducten, waarbij de eindproducten niet houdbaar zijn bij omgevingstemperatuur of tijdens de vervaardiging duidelijk door en door geen volledig kook- of warmtebehandel ...[+++]


Compliance with that limit is particularly important for food safety where the milk has to be heat-treated by a pasteurisation process or a process which is less strict than pasteurisation, and has not been heat-treated within a pre-defined time.

De naleving van dat grenscriterium is bijzonder belangrijk voor de voedselveiligheid wanneer de melk door middel van een pasteurisatieproces of een proces dat minder strikt is dan pasteurisatie warmtebehandeld moet worden en niet binnen een vooraf vastgestelde periode warmtebehandeld is.


However, if raw milk from species other than cows is intended for the manufacture of products made with raw milk by a process that does not involve any heat treatment, food business operators must take steps to ensure that the raw milk used meets the following criterion:

Indien rauwe melk van andere dieren dan koeien bestemd is voor de vervaardiging van producten met rauwe melk door middel van een procédé waarbij geen warmtebehandeling plaatsvindt, moeten exploitanten van levensmiddelenbedrijven de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de gebruikte rauwe melk aan het volgende criterium voldoet:


(b)However, if raw milk from species other than cows is intended for the manufacture of products made with raw milk by a process that does not involve any heat treatment, food business operators must take steps to ensure that the raw milk used meets the following criterion:

b)Indien rauwe melk van andere dieren dan koeien bestemd is voor de vervaardiging van producten met rauwe melk volgens een procedé zonder warmtebehandeling, moeten exploitanten van levensmiddelenbedrijven de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de gebruikte rauwe melk aan het volgende criterium voldoet:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
in the case of products made with raw milk, the manufacturing process for which does not include any heat treatment or any physical or chemical treatment, the words ‘made with raw milk’.

in het geval van met rauwe melk bereide producten, waarvan het fabricageprocédé geen warmtebehandeling noch een fysische of chemische behandeling omvat, de vermelding „bereid met rauwe melk”.


(b)in the case of products made with raw milk, the manufacturing process for which does not include any heat treatment or any physical or chemical treatment, the words ‘made with raw milk’.

b)in het geval van met rauwe melk bereide producten waarvan het fabricageprocedé noch een warmtebehandeling, noch een fysische of chemische behandeling omvat, de vermelding „bereid met rauwe melk”.


The most important gaps in knowledge concern : 1) transfer and degradation processes (a better understanding and quantification of the fundamental transfer processes by which dioxins and PCBs move between the different environmental media and of the degradation processes occurring within these media is needed); 2) bio-accumulation and bio-magnification processes; 3) domestic incineration of wood (there is an information deficit concerning the amount and the composition of wooden fuels used for room heating and cooking purposes); 4) reservoir sources (the contribution to human exposure, the behaviour and degradation processes and decon ...[+++]

De kennis schiet met name tekort met betrekking tot: 1) overdrachts- en afbraakprocessen (er is behoefte aan meer inzicht in en een betere kwantificering van de fundamentele overdrachtsprocessen waardoor dioxinen en PCB's zich van het ene milieucompartiment naar het andere verplaatsen en de afbraakprocessen die binnen deze compartimenten optreden); 2) bioaccumulatie- en biomagnificatie processen; 3) houtverbranding in woningen (er is gebrek aan informatie over de hoeveelheid en de samenstelling van brandhout dat wordt gebruikt voor verwarming en voor koken); 4) reservoirs (er is onderzoek nodig naar het aandeel in de blootstelling van ...[+++]


(e) Heating processes, the temperatures and duration of heating in respect of pasteurized, UHT and sterilized milk, the types of heating equipment, the flow-diversion valve and the types of temperature controlling and recording devices shall be approved or authorized by the competent authority of the Member States in accordance with Community or international standards.

e) De verhittingsprocédés, de temperaturen en de duur van de verhitting van gepasteuriseerde melk, UHT-melk en gesteriliseerde melk, de typen melkverhitters, de stroomkeerder, de typen temperatuurregelaars en de typen thermografen moeten door de bevoegde autoriteit van de Lid-Staat worden goedgekeurd of toegelaten overeenkomstig de communautaire of internationale normen.


2'. milk for the manufacture of milk-based products': either raw milk for processing or liquid or frozen milk obtained from raw milk, whether or not it has undergone an authorized physical treatment, such as heat treatment or thermization, or is modified in its composition, provided that these modifications are restricted to the addition and/or removal of natural milk constituents;

2". melk bestemd voor de bereiding van produkten op basis van melk", hetzij rauwe melk bestemd voor verwerking, hetzij vloeibare of bevroren melk, verkregen uit rauwe melk, die al dan niet een toegestane fysische behandeling, zoals een warmtebehandeling of een thermisatie, heeft ondergaan en waarvan de samenstelling al dan niet is gewijzigd, mits deze wijziging beperkt blijft tot het toevoegen en/of het onttrekken van natuurlijke melkbestanddelen;


3. Where establishments produce foodstuffs containing milk or milk-based products together with other ingredients which have not undergone heat treatment or another treatment having an equivalent effect, such milk, milk-based products and ingredients must be stored separately to prevent cross-contamination, and treated or processed in premises suitable for the purpose.

3. Wanneer een inrichting levensmiddelen bereidt die melk of produkten op basis van melk bevatten en daarnaast andere ingrediënten, die geen warmtebehandeling of een andere behandeling met een gelijkwaardig effect hebben ondergaan, moeten deze melk, deze produkten op basis van melk en deze ingrediënten afzonderlijk worden opgeslagen om besmetting te voorkomen en moeten zij in daartoe bestemde lokalen behandeld of verwerkt worden.


w