Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse new cooking methods
Canned cook-in sauce
Chlorine-restricted diet
Cook Islands
Cook vegetable dishes
Cook vegetable products
Cooked foodstuff
Cooking vegetable products
Deep-frozen dish
Diet cook
Diet food
Diet poor in chlorine
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Energy restricted diet
Food preparation
Foods for particular nutritional uses
Health care cook
Investigate new cooking methods
Low-chlorine diet
Nursery cook
Parnuts
Pre-cooked foodstuff
Prepared foodstuff
Research new cooking methods
Search for new cooking methods
Slimming diet
Special diet cook
Weight-reducing diet

Traduction de «diet cook » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

dieetkok | dieetkokkin


cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

garnituren bereiden | vegetarische gerechten bereiden | bijgerechten bereiden | groenten bereiden


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

nieuwe kookmethoden onderzoeken


chlorine-restricted diet | diet poor in chlorine | low-chlorine diet

chloorarm dieet


energy restricted diet | slimming diet | weight-reducing diet

calorie-arm dieet | vermageringsdieet


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

klaargemaakt gerecht [ diepgevroren gerecht | maaltijd | toebereide levensmiddelen | toebereid gerecht | traiteur | voedseltoebereiding ]






dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

dieetproduct [ dieet | dieetprodukt | dieetvoeding ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Ab. whereas UNESCO’s recognition of the Mediterranean diet as an intangible cultural heritage is important because it considers this diet to comprise a set of knowledge, skills, practices, rituals, traditions and symbols that are related to agricultural crops, fisheries and livestock farming, and to methods of conserving, processing, cooking, sharing and eating food;

AB. overwegende dat de erkenning door de Unesco van het mediterrane dieet als immaterieel cultureel erfgoed van groot belang is en betrekking heeft op een geheel van kennis, vaardigheden, praktijken, rituelen, tradities en symbolen die verband houden met landbouw, visserij en veeteelt en met manieren om de levensmiddelen te bewaren, te verwerken, te bereiden, te delen en te consumeren;


AB. whereas UNESCO’s recognition of the Mediterranean diet as an intangible cultural heritage is important because it considers this diet to comprise a set of knowledge, skills, practices, rituals, traditions and symbols that are related to agricultural crops, fisheries and livestock farming, and to methods of conserving, processing, cooking, sharing and eating food;

AB. overwegende dat de erkenning door de Unesco van het mediterrane dieet als immaterieel cultureel erfgoed van groot belang is en betrekking heeft op een geheel van kennis, vaardigheden, praktijken, rituelen, tradities en symbolen die verband houden met landbouw, visserij en veeteelt en met manieren om de levensmiddelen te bewaren, te verwerken, te bereiden, te delen en te consumeren;


The young Europeans in EU27are invited to test their knowledge on balanced diet and healthy lifestyle, re-discover the benefits of fruit, vegetables and dairy products, and try to win amazing prizes involving sports and good cooking habits. The final deadline for competitors to hunt the treasure will be the 31 st December 2009.

Deze schattenjacht biedt jongeren uit de 27 EU‑lidstaten de kans om tot 31 december 2009 hun kennis over evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te testen, de voordelen van groenten, fruit en zuivel te herontdekken en fantastische sport‑ en kookprijzen te winnen.


The approach of Alfonso Iaccarino, a well-known Italian chef and member of the expert committee on the recognition of the Mediterranean diet as Intangible Cultural Heritage of Humanity, is to return to natural, simple foods and to tradition, diversity and quality in cooking.

De aanpak van Alfonso Iaccarino, een bekende Italiaanse chef-kok en lid van de commissie van deskundigen voor de erkenning van het mediterraan voedselpakket als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid, is om terug te keren naar natuurlijk, simpel voedsel en naar tradities, diversiteit en kwaliteit in het koken.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The European Day of Healthy Food and Cooking is part of the Commission's broader campaign to tackle obesity by encouraging EU citizens to choose a balanced diet and exercise more.

De Europese Dag voor gezond eten en koken maakt deel uit van de bredere campagne van de Commissie om obesitas tegen te gaan door de EU-burgers ertoe aan te zetten evenwichtig te eten en meer te bewegen.


Euro-toques chefs will cook up nutritious meals with the children, demonstrating that healthy food can be fun, while Commission officials will talk to the children about the importance of a balanced diet and physical activity.

Chefs van Euro-Toques zullen samen met de kinderen voedzame maaltijden bereiden en aantonen dat gezonde voeding niet saai hoeft te zijn, en ambtenaren van de Commissie zullen de kinderen vertellen over het belang van een evenwichtige voeding en beweging.


w