Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Altering and enhancing colour
Augment production workflow
Carry out production workflow enhancement activities
Colour enhancer
Colour grading
Colour vision deficiencies
Determine flow rate enhancement
Determining flow rate enhancement
Determining of flow rate enhancement
Enhance production workflow
Enhancement n-MOST
Enhancement of wood colour
Evaluating flow rate enhancement
N-channel enhancement MOS field-effect transistor
N-channel enhancement MOST
Perform production workflow enhancement activities

Traduction de «colour enhancer » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


altering and enhancing colour | colour grading

colour grading | kleurenindeling




Achromatopsia Acquired colour vision deficiency Colour blindness Deuteranomaly Deuteranopia Protanomaly Protanopia Tritanomaly Tritanopia

achromatopsie | deuteranomalie | deuteranopsie | kleurenblindheid | protanomalie | protanopsie | tritanomalie | tritanopsie | verworven stoornis in kleurenzien


determining flow rate enhancement | evaluating flow rate enhancement | determine flow rate enhancement | determining of flow rate enhancement

verbetering stroomsnelheid vaststellen


A rare neurologic disease with characteristics of persistent continuous bilateral visual experience of flickering snow-like dots throughout the visual field in association with other visual (including palinopsia, enhanced entopic phenomena, nyctalopi

oogruisfenomeen


augment production workflow | perform production workflow enhancement activities | carry out production workflow enhancement activities | enhance production workflow

productieworkflow verbeteren


enhancement n-MOST | n-channel enhancement MOS field-effect transistor | n-channel enhancement MOST

n-kanaalenhancement-MOS-veldeffecttransistor


Colour changes during tooth formation Intrinsic staining of teeth NOS

intrinsieke verkleuring van tanden NNO | kleurveranderingen tijdens tandontwikkeling


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
“contrast enhancers” are substances which, when applied to the external surface of fruit or vegetables following depigmentation of predefined parts (e.g. by laser treatment), help to distinguish these parts from the remaining surface by imparting colour following interaction with certain components of the epidermis’.

„27. „contrastverhogers”: stoffen die, bij aanbrenging op het buitenoppervlak van fruit of groenten na depigmentatie van vooraf bepaalde delen (bv. door laserbehandeling) deze delen helpen onderscheiden van het overblijvende oppervlak door er een kleur aan te geven na een interactie met bepaalde componenten van de opperste laag”.


Preparations of colours, contrast enhancers, fat soluble antioxidants and glazing agents for fruit’

Preparaten van kleurstoffen, contrastverhogers, in vet oplosbare antioxidanten en glansmiddelen voor fruit


“contrast enhancers” are substances which, when applied to the external surface of fruit or vegetables following depigmentation of predefined parts (e.g. by laser treatment), help to distinguish these parts from the remaining surface by imparting colour following interaction with certain components of the epidermis’.

„27. „contrastverhogers”: stoffen die, bij aanbrenging op het buitenoppervlak van fruit of groenten na depigmentatie van vooraf bepaalde delen (bv. door laserbehandeling) deze delen helpen onderscheiden van het overblijvende oppervlak door er een kleur aan te geven na een interactie met bepaalde componenten van de opperste laag”.


No food additives are authorised for their function as colour, sweetener or flavour enhancer.

Er worden geen levensmiddelenadditieven toegestaan voor hun functie als kleurstof, zoetstof of smaakversterker.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
No food additives are authorised for their function as colour, sweetener or flavour enhancer.

Er worden geen levensmiddelenadditieven toegestaan voor hun functie als kleurstof, zoetstof of smaakversterker.


4. In order to enhance the awareness of risks in the economy of the Union and to prioritise such risks, the ESRB, in close cooperation with the other parties to the ESFS, shall elaborate a colour-coded system corresponding to situations of different risk levels.

4. Teneinde de alertheid op risico’s in de economie van de Unie te vergroten en dergelijke risico’s prioriteit te verlenen, stelt het ESRB in nauwe samenwerking met de andere bij het ESFS betrokken partijen een kleurensysteem op dat de verschillende risiconiveaus kan weergeven.


4. In order to enhance the awareness of risks in the economy of the Union and to prioritise such risks, the ESRB, in close cooperation with the other parties to the ESFS, shall elaborate a colour-coded system corresponding to situations of different risk levels.

4. Teneinde de alertheid op risico’s in de economie van de Unie te vergroten en dergelijke risico’s prioriteit te verlenen, stelt het ESRB in nauwe samenwerking met de andere bij het ESFS betrokken partijen een kleurensysteem op dat de verschillende risiconiveaus kan weergeven.


Fitting zebra finches with coloured leg bands for identification can have significant effects on their social and reproductive behaviour (for example, red can enhance dominance and green or blue reduce it).

Het merken van zebravinken met gekleurde pootringen ter vergemakkelijking van de identificatie kan ingrijpende gevolgen hebben voor hun sociaal en voortplantingsgedrag (zo leidt rood bv. tot verhoogde, groen of blauw daarentegen tot verminderde dominantie).


As there is no objective method at present of verifying certain organoleptic characteristics that greatly enhance virgin olive oils as regards flavour, aroma and colour, such attributes cannot appear on the labels.

Omdat er momenteel geen objectieve methode bestaat voor de verificatie van bepaalde organoleptische eigenschappen die bij de eerste persing verkregen olijfoliën een aanzienlijke meerwaarde geven en betrekking hebben op smaak, geur of kleur, mogen die kenmerken niet op de etiketten worden vermeld.


(3) As there is no objective method at present of verifying certain organoleptic characteristics that greatly enhance virgin olive oils as regards flavour, aroma and colour, such attributes cannot appear on the labels.

(3) Omdat er momenteel geen objectieve methode bestaat voor de verificatie van bepaalde organoleptische eigenschappen die bij de eerste persing verkregen olijfoliën een aanzienlijke meerwaarde geven en betrekking hebben op smaak, geur of kleur, mogen die kenmerken niet op de etiketten worden vermeld.


w