Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer chemicals for beverage clarification
Administer of chemicals for beverage clarification
Administering chemicals for beverage clarification
Aspects of chocolate that are chemical
Chemical
Chemical agent
Chemical aspects of chocolates
Chemical body
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chemical compound
Chemical nomenclature
Chemical product
Chemical reaction regulating
Chemical reactions controlling
Chemical substance
Chemically pure
Chemically pure fructose
Chemically pure glycerol
Chemicals
Chemicals legislation
Chemicals regulation
Controlling chemical reaction
Hazardous substances legislation
Legislation on chemical products
Mathematician
REACH
Regulate chemical reaction
Regulation on chemical products
Utilise chemicals for beverage clarification

Vertaling van "chemically pure " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE






chemical product [ chemical agent | chemical body | chemical nomenclature | chemicals | chemical substance ]

chemisch product [ chemische nomenclatuur | chemische stof | chemische substantie | chemisch produkt ]


chemicals legislation [ chemicals regulation | legislation on chemical products | REACH | Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals | regulation on chemical products | hazardous substances legislation(GEMET) ]

wetgeving inzake chemische producten [ REACH | Registratie en beoordeling van en autorisatie en beperkingen ten aanzien van chemische stoffen | verordening inzake chemische producten ]


chemical compound [ chemical(GEMET) | chemicals(UNBIS) ]

chemische verbinding


administer of chemicals for beverage clarification | utilise chemicals for beverage clarification | administer chemicals for beverage clarification | administering chemicals for beverage clarification

chemicaliën voor zuivering van dranken toevoegen


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

chemische aspecten van chocolade


chemical reaction regulating | controlling chemical reaction | chemical reactions controlling | regulate chemical reaction

chemische reactie afstellen | chemische reactie regelen | chemische reactie reguleren


Mathematician (pure mathematics)

theoretisch wiskundige
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Cane or beet sugar and chemically pure sucrose, in solid form

Rietsuiker en beetwortelsuiker, alsmede chemisch zuivere sacharose, in vaste vorm


All reagents used should be chemically pure.

Alle gebruikte reagentia moeten chemisch zuiver zijn.


Attention is drawn, in this respect, to point I. 3.2.2, which lays down that all reagents used shall be chemically pure; in addition, it is essential to use only fused anhydrous zinc chloride.

In dit verband wordt de aandacht gevestigd op punt I. 3.2.2. waarin wordt voorgeschreven dat alle gebruikte reagentia chemisch zuiver moeten zijn; voorts is het noodzakelijk uitsluitend gebruik te maken van gesmolten watervrij zinkchloride.


Attention is drawn, in this respect, to point I. 3.2.2, which lays down that all reagents used shall be chemically pure; in addition, it is essential to use only fused anhydrous zinc chloride.

In dit verband wordt de aandacht gevestigd op punt I. 3.2.2. waarin wordt voorgeschreven dat alle gebruikte reagentia chemisch zuiver moeten zijn; voorts is het noodzakelijk uitsluitend gebruik te maken van gesmolten watervrij zinkchloride.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
All reagents used should be chemically pure.

Alle gebruikte reagentia moeten chemisch zuiver zijn.


ex1702 | Other sugars, including chemically pure maltose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey, caramel, with the exception of: chemically pure lactose of CN code 17021100; chemically pure glucose of CN codes ex17023050 and ex17023090; and chemically pure fructose of CN code 17025000.

ex1702 | Andere suiker, chemisch zuivere maltose daaronder begrepen, in vaste vorm; suikerstroop, niet gearomatiseerd en zonder toegevoegde kleurstoffen; kunsthonig, ook indien met natuurhonig vermengd; karamel, behalve chemisch zuivere lactose van GN-code 17021100; chemisch zuivere glucose van de GN-codes ex17023050 en ex17023090; chemisch zuivere fructose van GN-code 17025000.


ex1702 | Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, and glucose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey, caramel, with the exception of chemically pure fructose of CN code 17025000.

ex1702 | Andere suiker, chemisch zuivere lactose, maltose en glucose (levulose) daaronder begrepen, in vaste vorm; suikerstroop, niet gearomatiseerd en zonder toegevoegde kleurstoffen; kunsthoning, ook indien met natuurhoning vermengd, karamel, behalve chemisch zuivere fructose van GN-code 17025000.


In addition, the most appropriate measures are to extend to chemically pure glucose the treatment given to other glucose under Council Regulation (EC) No 1784/2003 of 29 September 2003 on the common organisation of the market in cereals (6), and to extend to chemically pure lactose the treatment given to other lactose under Council Regulation (EC) No 1255/1999 of 17 May 1999 on the common organisation of the market in milk and milk products (7),

Overigens bestaat de meest geschikte maatregel erin enerzijds de regeling die in Verordening (EG) nr. 1784/2003 van de Raad van 29 september 2003 houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector granen (6) is vastgesteld voor de chemisch niet zuivere glucose uit te breiden tot de chemisch zuivere glucose en anderzijds de regeling die in Verordening (EG) nr. 1255/1999 van de Raad van 17 mei 1999 houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector melk en zuivelproducten (7) is vastgesteld, voor de chemisch niet zuivere lactose uit te breiden tot de chemisch zuivere lactose,


Pursuant to Article 7(3) of Regulation (EC) No 1260/2001, production refunds may be granted on the products listed in Article 1(1)(a) and (f) of that Regulation, on syrups listed in Article 1(1)(d) thereof and on chemically pure fructose covered by CN code 1702 50 00 as an intermediate product, that are in one of the situations referred to in Article 23(2) of the Treaty and are used in the manufacture of certain products of the chemical industry.

Overeenkomstig artikel 7, lid 3, van Verordening (EG) nr. 1260/2001 kan worden besloten om restituties bij de productie te verlenen voor de in artikel 1, lid 1, onder a) en f), genoemde producten, voor de onder d) van dat lid genoemde stropen, en voor chemisch zuivere fructose (levulose) van GN-code 1702 50 00 als tussenproduct, die zich in een van de in artikel 23, lid 2, van het Verdrag bedoelde situaties bevinden en worden gebruikt bij de vervaardiging van bepaalde producten van de chemische industrie.


3. It has been decided to grant production refunds on the products listed in Article 1(1)(a) and (f) and on the syrups listed in Article 1(1)(d), and on chemically pure fructose (levulose) falling within CN Code 1702 50 00 as an intermediate product, where these fall within one of the situations referred to in Article 23(2) of the Treaty and are used to manufacture certain products of the chemical industry.

3. Er wordt besloten restituties bij de productie te verlenen voor de in artikel 1, lid 1, onder a) en f) genoemde producten, voor de in artikel 1, lid 1, onder d), genoemde stropen en voor chemisch zuivere fructose (levulose) van GN-code 1702 50 00 als tussenproduct, die zich in een van de in artikel 23, lid 2, van het Verdrag bedoelde situaties bevinden, indien deze producten worden gebruikt bij de vervaardiging van bepaalde producten van de chemische industrie.


w