Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
BE - Boiled egg
Battery eggs
Beat eggs
Cage eggs
Courgette with egg
Critical nucleate boiling heat flux
Dehydrated eggs
Dried eggs
Egg custard
Egg powder
Egg preparation
Egg product
Eggs from caged hens
Farm fresh eggs
Implement oil clarification with boiling methods
Maximum nucleate boiling heat flux
Peak nucleate boiling heat flux
Perform oil clarification with boiling methods
Performing oil clarification with boiling methods
Prepare egg products for use in a dish
Prepare egg products to be used in a dish
Separate eggs according to recipe
The wort boiling process
Undertake oil clarification with boiling methods
Whole egg-powder
Wort boiling process
Wort boiling processes
Wort boiling systems

Traduction de «be boiled egg » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


the wort boiling process | wort boiling systems | wort boiling process | wort boiling processes

proces voor het koken van wort


implement oil clarification with boiling methods | performing oil clarification with boiling methods | perform oil clarification with boiling methods | undertake oil clarification with boiling methods

oliezuivering middels kookmethoden uitvoeren


battery eggs | cage eggs | eggs from caged hens | farm fresh eggs

kooiei


dehydrated eggs | dried eggs | egg powder | whole egg-powder

eierpoeder | eierpoeier | gedroogd heelei


prepare egg products to be used in a dish | separate eggs according to recipe | beat eggs | prepare egg products for use in a dish

gerechten op basis van eieren of zuivel bereiden | kaas snijden | eieren en zuivel bereiden om in een gerecht te gebruiken | kaas raspen


critical nucleate boiling heat flux | maximum nucleate boiling heat flux | peak nucleate boiling heat flux

maximale warmtestroomdichtheid bij kiemkoken


egg product [ egg preparation ]

eiproduct [ eiprodukt | product op basis van eieren ]




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
It is therefore appropriate to allow the use of Talc (E 553b) and Carnauba wax (E 903) on unpeeled coloured boiled eggs and the use of Shellac (E 904) on all unpeeled boiled eggs, coloured as well as non-coloured.

Daarom dient het gebruik van talk (E 553b) en carnaubawas (E 903) op ongepelde gekleurde gekookte eieren en van schellak (E 904) op alle al dan niet gekleurde ongepelde gekookte eieren te worden toegestaan.


In order to allow the use of Talc (E 553b) and Carnauba wax (E 903) on unpeeled coloured boiled eggs and the use of Shellac (E 904) on unpeeled boiled eggs before that date, it is necessary to specify an earlier date of application with regard to those food additives.

Om het gebruik van talk (E 553b) en carnaubawas (E 903) op ongepelde gekleurde gekookte eieren en het gebruik van schellak (E 904) op ongepelde gekookte eieren vóór die datum toe te staan, moet voor deze levensmiddelenadditieven een eerdere toepassingsdatum worden vastgesteld.


An application for authorisation of the use of Talc (E 553b) and Carnauba wax (E 903) on unpeeled coloured boiled eggs and the use of Shellac (E 904) on unpeeled boiled eggs was submitted and was made available to the Member States.

Er is een aanvraag ingediend voor goedkeuring van het gebruik van talk (E 553b) en carnaubawas (E 903) op ongepelde gekleurde gekookte eieren, en van schellak (E 904) op ongepelde gekookte eieren, die ter kennis van de lidstaten is gebracht.


Commission Regulation (EU) No 675/2012 of 23 July 2012 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of Talc (E 553b) and Carnauba wax (E 903) on unpeeled coloured boiled eggs and the use of Shellac (E 904) on unpeeled boiled eggs Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 675/2012 van de Commissie van 23 juli 2012 tot wijziging van bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad inzake het gebruik van talk (E 553b) en carnaubawas (E 903) op ongepelde gekleurde gekookte eieren en het gebruik van schellak (E 904) op ongepelde gekookte eieren Voor de EER relevante tekst


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
When used on the surface of unpeeled coloured boiled eggs the food additives Talc (E 553b), Carnauba wax (E 903) and Shellac (E 904) can serve decoration purposes by providing a more or less shining effect.

De levensmiddelenadditieven talk (E 553b), carnaubawas (E 903) en schellak (E 904) kunnen bij gebruik op het oppervlak van ongepelde gekleurde gekookte eieren voor decoratieve doeleinden worden aangewend en zorgen voor een min of meer glanzend effect.


In order to allow the use of Talc (E 553b) and Carnauba wax (E 903) on unpeeled coloured boiled eggs and the use of Shellac (E 904) on unpeeled boiled eggs before that date, it is necessary to specify an earlier date of application with regard to those food additives.

Om het gebruik van talk (E 553b) en carnaubawas (E 903) op ongepelde gekleurde gekookte eieren en het gebruik van schellak (E 904) op ongepelde gekookte eieren vóór die datum toe te staan, moet voor deze levensmiddelenadditieven een eerdere toepassingsdatum worden vastgesteld.


It is therefore appropriate to allow the use of Talc (E 553b) and Carnauba wax (E 903) on unpeeled coloured boiled eggs and the use of Shellac (E 904) on all unpeeled boiled eggs, coloured as well as non-coloured.

Daarom dient het gebruik van talk (E 553b) en carnaubawas (E 903) op ongepelde gekleurde gekookte eieren en van schellak (E 904) op alle al dan niet gekleurde ongepelde gekookte eieren te worden toegestaan.


An application for authorisation of the use of Talc (E 553b) and Carnauba wax (E 903) on unpeeled coloured boiled eggs and the use of Shellac (E 904) on unpeeled boiled eggs was submitted and was made available to the Member States.

Er is een aanvraag ingediend voor goedkeuring van het gebruik van talk (E 553b) en carnaubawas (E 903) op ongepelde gekleurde gekookte eieren, en van schellak (E 904) op ongepelde gekookte eieren, die ter kennis van de lidstaten is gebracht.


In addition, Shellac (E 904) can contribute to a better preservation of all unpeeled boiled eggs when used on their surface.

Bovendien kan schellak (E 904) bij gebruik op het oppervlak van alle ongepelde gekookte eieren bijdragen tot een betere conservering.


When used on the surface of unpeeled coloured boiled eggs the food additives Talc (E 553b), Carnauba wax (E 903) and Shellac (E 904) can serve decoration purposes by providing a more or less shining effect.

De levensmiddelenadditieven talk (E 553b), carnaubawas (E 903) en schellak (E 904) kunnen bij gebruik op het oppervlak van ongepelde gekleurde gekookte eieren voor decoratieve doeleinden worden aangewend en zorgen voor een min of meer glanzend effect.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'be boiled egg' ->

Date index: 2021-03-09
w