Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise customers on storage of fruits and vegetables
Advising customers on storage of fruits and vegetables
Albumin
Collecting picked fruits and vegetables
Fruit and vegetable essence extraction
Fruit and vegetables maceration
Fruit and vegetables nutritional extraction
HVP
Help customers on storage of fruits and vegetables
Hydrolised vegetable protein
Load picked fruits and vegetables
Loading picked fruits and vegetables
Picked fruit and vegetable loading
Protein of crop origin
Protein products
Proteins
TVP
Textured vegetable protein
Textured vegetable proteins
The fruit and vegetable maceration
Vegetable
Vegetable protein

Traduction de «Vegetable protein » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
textured vegetable protein | textured vegetable proteins | TVP [Abbr.]

gesponnen soja-eiwit | gesponnen vleesanaloog | kunstvlees




protein of crop origin | vegetable protein

plantaardig eiwit


hydrolised vegetable protein | HVP [Abbr.]

gehydroliseerd plantaardig eiwit | HVP [Abbr.]




protein products [ albumin | proteins(UNBIS) ]

eiwithoudend product [ albumine | eiwithoudend produkt ]


advising customers on storage of fruits and vegetables | help customers on storage of fruits and vegetables | advise customers on storage of fruits and vegetables | recommend customers on storage of fruits and vegetables

klanten adviseren over het bewaren van fruit en groenten | klanten advies geven over het bewaren van fruit en groenten | klanten raad geven over het bewaren van fruit en groenten


fruit and vegetable essence extraction | the fruit and vegetable maceration | fruit and vegetables maceration | fruit and vegetables nutritional extraction

maceratie van groenten en fruit


loading picked fruits and vegetables | picked fruit and vegetable loading | collecting picked fruits and vegetables | load picked fruits and vegetables

geplukte groenten en fruit laden


A rare congenital bleeding disorder resulting from variably decreased levels of coagulation factors II, VII, IX and X, as well as natural anticoagulants protein C, protein S and protein Z. Other symptoms are often present, including developmental and

erfelijke gecombineerde deficiëntie van vitamine K-afhankelijke stollingsfactoren
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
a Commission report on the impact on social sustainability of increased demand for biofuel, the impact of biofuel production on availability of vegetable protein, and foodstuffs at affordable prices (amendment 50);

een verslag van de Commissie over de gevolgen voor de sociale duurzaamheid van een toegenomen vraag naar biobrandstof, de gevolgen van de productie van biobrandstoffen voor de beschikbaarheid van plantaardige eiwitten en levensmiddelen tegen een betaalbare prijs (amendement 50);


Following an application from the European Natural Soyfood Manufacturers Association (ENSA), the European Vegetable Protein Federation (EUVEPRO) and the Soya Protein Association (SPA), submitted pursuant to Article 14(1)(a) of Regulation (EC) No 1924/2006, the Authority was required to deliver an opinion on a health claim related to the effects of isolated soy protein on reduction of blood LDL-cholesterol concentrations (Question No EFSA-Q-2011-00784) (6).

Ingevolge een aanvraag van de European Natural Soyfood Manufacturers Association (ENSA), de European Vegetable Protein Federation (EUVEPRO) en de Soya Protein Association (SPA) die werd ingediend overeenkomstig artikel 14, lid 1, onder a), van Verordening (EG) nr. 1924/2006, moest de EFSA een advies uitbrengen over een gezondheidsclaim met betrekking tot de effecten van geïsoleerde sojaproteïnen op de verlaging van de LDL-cholesterolconcentraties in het bloed (Vraag nr. EFSA-Q-2011-00784) (6).


A maximum level of 20 μg/kg for hydrolysed vegetable protein (HVP) and soy sauce has been established by Commission Regulation (EC) No 1881/2006 (2) for liquid products containing 40 % dry matter, corresponding to a maximum of 50 μg/kg in the dry matter.

Bij Verordening (EG) nr. 1881/2006 van de Commissie (2) is een maximumgehalte van 20 μg/kg vastgelegd voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit en sojasaus; dit maximumgehalte geldt voor vloeibare producten met 40 % droge stof, hetgeen overeenkomt met een maximumgehalte van 50 μg/kg in de droge stof.


– (PT) Mr President, the deficit of vegetable proteins from protein crops in Europe is another example of the inequalities created by the agricultural and trade policies in force.

- (PT) Mijnheer de Voorzitter, het tekort aan plantaardige proteïne in Europa door de productiedaling van eiwithoudende gewassen is weer een bewijs van onevenwichtigheden ten gevolge van het huidige landbouw- en handelsbeleid.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
A. whereas increasing the share of vegetable proteins in our diets and consuming less meat represents a win-win situation for both the environment and human health,

A. overwegende dat verhoging van het aandeel plantaardige eiwitten in ons dieet en vermindering van het vleesverbruik een win-winsituatie opleveren, aangezien een en ander zowel het milieu als de menselijke gezondheid ten goede komt,


45. Calls on the Commission, in close cooperation with the Member States and having taken account of the various geographical and climatological conditions, the production techniques used and the particular nature of the species farmed, to propose specific sustainable criteria in relation to the well-being of farmed fish, such as maximum levels of farming density, the quantity of vegetable and animal proteins that can be used in feedstuffs on the different types of fish farms, and which take into account the specific factors relating to the farming of individual species, the nutritional requirements of the fish species farmed, the phases in their life cycle and the environmental conditions, and to promote transportation and slaughter practi ...[+++]

45. spoort de Commissie ertoe aan om, in nauwe samenwerking met de lidstaten en rekening houdend met de geografische en klimatologische omstandigheden, de productietechnieken en de aard van de gekweekte soorten, specifieke duurzame criteria voor het welzijn van kweekvissen in te voeren, zoals maximumwaarden voor de populatiedichtheid, de hoeveelheid plantaardige en dierlijke eiwitten in het visvoer in de verschillende soorten kwekerijen, waarbij rekening wordt gehouden met alle factoren die betrekking hebben op het kweken van de diverse soorten kweekvissen, de voedingsbehoeften van de soorten kweekvissen, hun levenscyclus en de milieuomstandigheden, en om vervoers- en slachtmethodes te bevorderen die de stressfactoren zoveel mogelijk vermin ...[+++]


45. Calls on the Commission, in close cooperation with the Member States and having taken account of the various geographical and climatological conditions, the production techniques used and the particular nature of the species farmed, to propose specific sustainable criteria in relation to the well-being of farmed fish, such as maximum levels of farming density, the quantity of vegetable and animal proteins that can be used in feedstuffs on the different types of fish farms, and which take into account the specific factors relating to the farming of individual species, the nutritional requirements of the fish species farmed, the phases in their life cycle and the environmental conditions, and to promote transportation and slaughter practi ...[+++]

45. spoort de Commissie ertoe aan om, in nauwe samenwerking met de lidstaten en rekening houdend met de geografische en klimatologische omstandigheden, de productietechnieken en de aard van de gekweekte soorten, specifieke duurzame criteria voor het welzijn van kweekvissen in te voeren, zoals maximumwaarden voor de populatiedichtheid, de hoeveelheid plantaardige en dierlijke eiwitten in het visvoer in de verschillende soorten kwekerijen, waarbij rekening wordt gehouden met alle factoren die betrekking hebben op het kweken van de diverse soorten kweekvissen, de voedingsbehoeften van de soorten kweekvissen, hun levenscyclus en de milieuomstandigheden, en om vervoers- en slachtmethodes te bevorderen die de stressfactoren zoveel mogelijk vermin ...[+++]


45. Calls on the Commission, in close cooperation with the Member States and having taken account of the various geographical and climatological conditions, the production techniques used and the particular nature of the species farmed, to propose specific sustainable criteria in relation to the well-being of farmed fish, such as maximum levels of farming density, the quantity of vegetable and animal proteins that can be used in feedstuffs on the different types of fish farms, and which take into account the specific factors relating to the farming of individual species, the nutritional requirements of the fish species farmed, the phases in their life cycle and the environmental conditions, and to promote transportation and slaughter practi ...[+++]

45. spoort de Commissie ertoe aan om, in nauwe samenwerking met de lidstaten en rekening houdend met de geografische en klimatologische omstandigheden, de productietechnieken en de aard van de gekweekte soorten, specifieke duurzame criteria voor het welzijn van kweekvissen in te voeren, zoals maximumwaarden voor de populatiedichtheid, de hoeveelheid plantaardige en dierlijke eiwitten in het visvoer in de verschillende soorten kwekerijen, waarbij rekening wordt gehouden met alle factoren die betrekking hebben op het kweken van de diverse soorten kweekvissen, de voedingsbehoeften van de soorten kweekvissen, hun levenscyclus en de milieuomstandigheden, en om vervoers- en slachtmethodes te bevorderen die de stressfactoren zoveel mogelijk vermin ...[+++]


That report concludes that fishmeal is an easily digested protein source with a digestibility lower than milk but higher than most proteins of plant origin and a good amino acid profile compared with vegetable protein sources actually used in milk replacers and that the feeding of young animals of ruminant species with fish meal could be allowed.

In dat verslag wordt geconcludeerd dat vismeel een zeer goed verteerbare eiwitbron is met een verteerbaarheid die lager is dan die van melk maar hoger dan die van de meeste eiwitten van plantaardige oorsprong en met een goed aminozuurprofiel in vergelijking met de plantaardige eiwitbronnen die in melkvervangers worden gebruikt, en dat het voederen van jonge dieren van herkauwende soorten met vismeel kan worden toegestaan.


Liquid products containing hydrolysed vegetable protein (HVP) or liquid soya sauce shall be shaken well, or homogenised by other suitable means, before the incremental sample is taken.

Vloeibare producten die gehydrolyseerd plantaardig eiwit (HVP) of vloeibare sojasaus bevatten, worden goed geschud of op andere geschikte wijze gehomogeniseerd alvorens het basismonster wordt genomen.


w