Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Total alcohol content
Total alcoholic strength
Total alcoholic strength by mass

Vertaling van "Total alcoholic strength " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


total alcoholic strength by mass

totaal alcohol-massagehalte


total alcohol content | total alcoholic strength

totaal alcoholgehalte | totale alcohol
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The addition of tirage liqueur may not cause an increase in the total alcoholic strength by volume of the cuvée of more than 1,5 % vol. This increase shall be measured by calculating the difference between the total alcoholic strength by volume of the cuvée and the total alcoholic strength by volume of the sparkling wine before any expedition liqueur is added.

De toevoeging van liqueur de tirage mag niet tot gevolg hebben dat het totale alcoholvolumegehalte van de cuvée met meer dan 1,5 % vol wordt verhoogd. Deze verhoging wordt gemeten door het verschil te berekenen tussen het totale alcoholvolumegehalte van de cuvée en het totale alcoholvolumegehalte van de mousserende wijn vóór eventuele toevoeging van de dosagelikeur.


Red wine or white quality wine made exclusively from grapes from classical wine grape varieties typical of the region; the must used in production has a natural minimum alcoholic strength which is at least 1 % by volume higher than the natural minimum alcoholic strength prescribed for the wine-growing zone in which the grapes have been harvested; total alcoholic strength at least 11,5 % by volume; residual sugar content not exceeding 15 g/l and not exceeding twice the total acidity content; indication of a single wine grape variety, indication of vintage, but no indication of taste.

Rode wijn of witte kwaliteitswijn die uitsluitend is gemaakt van klassieke wijndruivenrassen die typisch zijn voor de regio; de voor de productie gebruikte most heeft een natuurlijk alcoholgehalte dat minstens 1 % vol hoger is dan het natuurlijke alcoholgehalte dat minstens moet worden bereikt in de wijnbouwzone waar de druiven zijn geoogst; het totale alcoholgehalte moet minstens 11,5 % vol bedragen; het gehalte aan suikerresidu mag niet hoger zijn dan 15 gram per liter en niet hoger dan tweemaal het totaalgehalte aan zuren; verm ...[+++]


40 % of the total alcoholic strength by volume of the finished product represented by the sum of the actual alcoholic strength by volume and the equivalent of the potential alcoholic strength by volume calculated on the basis of 1 % vol. of pure alcohol for 17,5 grams of residual sugar per litre.

40 % van het totale alcoholvolumegehalte van het eindproduct, vertegenwooordigd door de som van het effectieve alcoholvolumegehalte en het equivalent van het potentiële alcoholvolumegehalte, berekend op basis van 1 % vol zuivere alcohol per 17,5 g restsuiker per liter.


Total alcoholic strength by volume’ means the sum of the actual and potential alcoholic strengths by volume.

Onder „totaal alcoholvolumegehalte” wordt verstaan de som van het effectieve en het potentiële alcoholvolumegehalte.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(g) which has an actual alcoholic strength by volume of not less than 14,5 % vol. and less than 22 % vol. and a total alcoholic strength by volume of not less than 17,5 % vol.

met een effectief alcoholvolumegehalte van niet minder dan 14,5 % vol en minder dan 22 % vol en een totaal alcoholvolumegehalte van niet minder dan 17,5% vol.


‘dry’: in the case of products with a sugar content of less than 50 grams per litre and, for the category of aromatised wines and by way of derogation from Article 3(2)(g) , a minimum total alcoholic strength by volume of 16 % vol.;

„droog”: voor producten met een gehalte aan suikers van minder dan 50 gram per liter en, voor de categorie gearomatiseerde wijnen, en in afwijking van het bepaalde in artikel 3, lid 2, onder g, een totaal alcoholvolumegehalte van ten minste 16 % vol.) ;


‘extra-dry’: in the case of products with a sugar content of less than 30 grams per litre and, for the category of aromatised wines and by way of derogation from Article 3(2)(g) , a minimum total alcoholic strength by volume of 15 % vol.;

„extra droog”: voor producten met een gehalte aan suikers van minder dan 30 gram per liter en, voor de categorie gearomatiseerde wijnen, en in afwijking van het bepaalde in artikel 3, lid 2, onder g) , een totaal alcoholvolumegehalte van ten minste 15 % vol.


- 40 % of the total alcoholic strength by volume of the finished product represented by the sum of the actual alcoholic strength by volume and the equivalent of the potential alcoholic strength by volume calculated on the basis of 1 % vol. of pure alcohol for 17,5 grams of residual sugar per litre.

– hetzij 40% van het in volumeprocenten uitgedrukte totale alcoholgehalte van het gerede product, uitgedrukt als de som van het volumepercentage aan verkregen alcohol en het equivalent van het volumepercentage aan sterkte, berekend op basis van 1% vol zuivere alcohol voor 17,5 gram restsuiker per liter.


The figure representing the total alcoholic strength shall be followed by the symbol ‘% vol’ and preceded by the terms ‘total alcoholic strength’ or ‘total alcohol’.

Het getal waarmee het totale alcohol-volumegehalte wordt aangegeven wordt gevolgd door het symbool „% vol” en voorafgegaan door de woorden „totaal alcohol-volumegehalte” of „totale hoeveelheid alcohol”.


The figure representing the total alcoholic strength shall be followed by the symbol "% vol" and preceded by the terms "total alcoholic strength" or "total alcohol".

Het getal waarmee het totale alcohol-volumegehalte wordt aangegeven wordt gevolgd door het symbool "% vol" en voorafgegaan door de woorden "totaal alcohol-volumegehalte" of "totale hoeveelheid alcohol".




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Total alcoholic strength' ->

Date index: 2021-11-07
w