Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bone vibrator
Bone-conduction headphone
Bone-conduction receiver
Bone-conduction transducer
Bone-conduction vibrator
Breeding of poultry
Chicken
Cock
Dead poultry
Duck
Goose
Handle poultry
Handle poultry with care
Handling fowls with care
Hen
Keeping of poultry
Manage poultry breeding
Managing poultry breeding
Osteophone
Ostrich
Poultry
Poultry bone
Poultry breeder
Poultry breeders
Poultry farmer
Poultry farming
Poultry feathers
Poultry handling
Poultry rearer
Poultry specialist
Slaughtered poultry
Supervise breeding of poultry
Supervising poultry breeding
Table poultry

Traduction de «Poultry bone » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


poultry [ chicken | cock | duck | goose | hen | ostrich | table poultry ]

pluimvee [ eend | gans | haan | kalkoen | kip | kuiken | mestpluimvee | slachtpluimvee | struisvogel ]


poultry breeders | poultry rearer | poultry breeder | poultry specialist

kippenhouder | leghennenhouder | kalkoenenhouder | pluimveehouder


managing poultry breeding | supervising poultry breeding | manage poultry breeding | supervise breeding of poultry

pluimveekweek beheren


bone vibrator | bone-conduction headphone | bone-conduction receiver | bone-conduction transducer | bone-conduction vibrator | osteophone

beengeleidingsmicrofoon | beengeleidingstelefoon | botgeleidingsvibrator


poultry farming [ breeding of poultry | keeping of poultry ]

pluimveehouderij




handle poultry with care | handling fowls with care | handle poultry | poultry handling

omgaan met pluimvee




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
bones other than specified risk material defined in Article 3(1)(g) of Regulation (EC) No 999/2001, hides and skins of farmed ruminant animals, pig skins, poultry skins, fish hides and wild game hides and skins that have undergone any other treatment than those specified in point (i) or (ii) and that come from establishments registered or approved pursuant to Regulation (EC) No 852/2004 or in accordance with this Regulation.

beenderen, uitgezonderd gespecificeerd risicomateriaal als omschreven in artikel 3, lid 1, onder g), van Verordening (EG) nr. 999/2001, huiden en vellen van als landbouwhuisdier gehouden herkauwers, varkenshuiden, huiden van pluimvee, huiden van vis en huiden en vellen van vrij wild, die een andere dan de in punt i) of ii) genoemde behandelingen hebben ondergaan en die afkomstig zijn van inrichtingen die erkend of geregistreerd zijn overeenkomstig Verordening (EG) nr. 852/2004 of overeenkomstig deze verordening.


Points 1. 14 and 1.15 of Annex I to Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin must be interpreted as meaning that the product obtained by the mechanical removal of meat from flesh-bearing bones after boning or from poultry carcases must be classified as ‘mechanically separated meat’ within the meaning of that point 1.14, since the process used results in a loss or modification of the muscle fibre structure which is greater than that which is stric ...[+++]

De punten 1.14 en 1.15 van bijlage I bij verordening (EG) nr. 853/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 houdende vaststelling van specifieke hygiënevoorschriften voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong moeten aldus worden uitgelegd dat het product dat wordt verkregen door vlees mechanisch te scheiden van beenderen waaraan na het uitbenen nog vlees vastzit of van pluimveekarkassen, „separatorvlees” is in de zin van punt 1.14 zodra de spierweefselstructuur door het gebruikte proces verder verloren gaat of verandert dan louter op het punt waar het vlees wordt afgesneden; het is daarbij irrelevant dat de gebruikte ...[+++]


Other fisheries productsWhole eggsLard and rendered fatsAnimal casingsGelatinCollagenStomachs and bladdersPoultry meat and poultry meat productsRabbit meat, game meat (wild/farmed) and productsMilk and milk productsEgg productsHoneyBones and bone productsMeat preparations and minced meatFrogs’ legs and snails" | 100 100 50 [3] 10 2 |

Andere producten van de visserijHele eierenReuzel en gesmolten vetDarmen van dierenGelatineCollageenMagen en blazenVlees van pluimvee en producten van vlees van pluimveeKonijnenvlees, vlees van (vrij/gekweekt) wild en producten daarvanMelk en melkproductenEiproductenHoningBeenderen en producten uit beenderenVleesbereidingen en gehakt vleesKikkerbilletjes en slakken" | 100 100 50 [3] 10 2 |


1.14. ‘Mechanically separated meat’ or ‘MSM’ means the product obtained by removing meat from flesh-bearing bones after boning or from poultry carcases, using mechanical means resulting in the loss or modification of the muscle fibre structure.

1.14. Separatorvlees: het product dat wordt verkregen door vlees dat na het uitbenen nog aan de beenderen vastzit of vlees van de pluimveekarkassen daarvan mechanisch te scheiden, waardoor de spierweefselstructuur verloren gaat of verandert.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘Mechanically separated meat’ or ‘MSM’ means the product obtained by removing meat from flesh-bearing bones after boning or from poultry carcases, using mechanical means resulting in the loss or modification of the muscle fibre structure.

Separatorvlees: het product dat wordt verkregen door vlees dat na het uitbenen nog aan de beenderen vastzit of vlees van de pluimveekarkassen daarvan mechanisch te scheiden, waardoor de spierweefselstructuur verloren gaat of verandert.


(iii)bones other than specified risk material defined in Article 3(1)(g) of Regulation (EC) No 999/2001, hides and skins of farmed ruminant animals, pig skins, poultry skins, fish hides and wild game hides and skins that have undergone any other treatment than those specified in point (i) or (ii) and that come from establishments registered or approved pursuant to Regulation (EC) No 852/2004 or in accordance with this Regulation.

iii)beenderen, uitgezonderd gespecificeerd risicomateriaal als omschreven in artikel 3, lid 1, onder g), van Verordening (EG) nr. 999/2001, huiden en vellen van als landbouwhuisdier gehouden herkauwers, varkenshuiden, huiden van pluimvee, huiden van vis en huiden en vellen van vrij wild, die een andere dan de in punt i) of ii) genoemde behandelingen hebben ondergaan en die afkomstig zijn van inrichtingen die erkend of geregistreerd zijn overeenkomstig Verordening (EG) nr. 852/2004 of overeenkomstig deze verordening.


Food business operators must ensure that cutting and boning of meat of poultry and lagomorphs takes place in accordance with the following requirements.

Exploitanten van levensmiddelenbedrijven moeten ervoor zorgen dat het uitsnijden en uitbenen van het vlees van pluimvee en lagomorfen geschiedt volgens de volgende eisen:


(a) "collagen" means protein-based product derived from hides, skins and tendons of animals, including bones in the case of pigs, poultry and fish only, manufactured using the method set in Part V below;

a) collageen: uit eiwit bestaand product, afkomstig van huiden, pezen en ligamenten van dieren, alsmede van beenderen van varkens en pluimvee en graten van vis, dat is vervaardigd zoals aangegeven in deel V;


Bellies and parts thereof // // 6. Other: // // aa) Boned or boneless // 02.05 // Pig fat, free of lean meat, and poultry fat (not rendered or solvent-extracted), fresh, chilled, frozen, salted, in brine, dried or smoked: // // A. Subcutaneous pig fat: // // I. Fresh, chilled, frozen, salted or in brine // // II. Dried or smoked // 02.06 // Meat and edible meat offals (except poultry liver), salted, in brine, dried or smoked: // // B. Meat and edible meat offals of domestic swine: // // I. Meat: // // a) Salted or in brine: // // 1 ...[+++]

Buik en delen daarvan // // 6. ander: // // aa) uitgebeend // 02.05 // Spek (met uitzondering van doorregen spek), alsmede niet geperst, niet gesmolten en ook niet met behulp van oplosmiddelen geëxtraheerd varkensvet en vet van pluimvee, vers, gekoeld, bevroren, gezouten, gepekeld, gedroogd of gerookt: // // A. Spek: // // I. vers, gekoeld, bevroren, gezouten of gepekeld // // II. gedroogd of gerookt // 02.06 // Vlees en eetbare slachtafvallen van alle soorten (met uitzondering van levers van pluimvee), gezouten of gepekeld, gedroogd of gerookt: // // B. van varkens (huisdieren): // // I. Vlees: // // a) gezouten of gepekeld: // // 1.


Bellies and parts thereof // // 5. Other: // // aa) Boned or boneless // // // CCT heading No // Description // // // // 15.01 // Lard, other pig fat and poultry fat, rendered or solvent extracted: // // A. Lard and other pig fat: // // II. Other // 16.01 // Sausages and the like, of meat, meat offal or animal blood: // // B. Other: // // I. Sausages, dry or for spreading, uncooked // 16.02 // Other prepared or preserved meat or meat offal: // // B. Other: // // III. Other: // // a) Containing meat or offal of domestic swine: // // ...[+++]

Buik en delen daarvan // // 5. ander: // // aa) uitgebeend // // // Nr. van het gemeenschappelijk douanetarief // Omschrijving // // // // 15.01 // Reuzel, ander varkensvet en vet van pluimvee, geperst, gesmolten of met behulp van oplosmiddelen geëxtraheerd: // // A. Reuzel en ander varkensvet: // // II. andere // 16.01 // Worst van alle soorten, van vlees, van slachtafvallen of van bloed: // // B. andere: // // I. gedroogde worst en smeerworst, niet gekookt en niet gebakken // 16.02 // Andere bereidingen en conserven, van vlees of van slachtafvallen: // // B. andere: // // III. overige: // // a) Vlees of slachtafvallen van varkens (h ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Poultry bone' ->

Date index: 2022-01-14
w