Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Lean meat
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat exchange list
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Meagre

Traduction de «Lean-meat content » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

aandeel mager vlees | aandeel mager vlees van een geslacht varken | mager vlees als percentage van het gewicht van het karkas | magervleesaandeel | magervleesaandeel van een varkenskarkas


Lean meat exchange list

lijst voor vervanging van mager vlees




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
As regards the Union scale for the classification of pig carcasses, Regulation (EU) No 1308/2013 introduced class S for lean meat content of 60 % or more of carcass weight as an obligatory class and reserved class E for lean meat content of more than 55 % but less than 60 % of carcass weight.

Wat het indelingsschema van de Unie voor varkenskarkassen betreft, is bij Verordening (EU) nr. 1308/2013 vastgesteld dat een nieuwe verplichte klasse S een magervleesaandeel van 60 % of meer van het gewicht van het karkas aanduidt en dat klasse E uitsluitend wordt gebruikt voor een magervleesaandeel van meer dan 55 % maar minder dan 60 % van het gewicht van het karkas.


(b) for pig carcases the scale shall classify carcases on the basis of their lean-meat content in relation to their weight, operate using the principle of direct establishment of the lean-meat percentage on the basis of objective measurement and provide for the division of carcases into classes and their identification;

(b) het indelingsschema voor geslachte varkens gaat uit van het aandeel mager vlees in verhouding tot het gewicht, past het beginsel van de directe constatering van het aandeel mager vlees op basis van objectieve metingen toe, deelt de geslachte dieren op basis hiervan in klassen in en voorziet in de identificatie ervan;


(b) for pig carcases the scale shall classify carcases on the basis of their lean-meat content in relation to their weight, operate using the principle of direct establishment of the lean-meat percentage on the basis of objective measurement and provide for the division of carcases into classes and their identification;

(b) het indelingsschema voor geslachte varkens gaat uit van het aandeel mager vlees in verhouding tot het gewicht, past het beginsel van de directe constatering van het aandeel mager vlees op basis van objectieve metingen toe, deelt de geslachte dieren op basis hiervan in klassen in en voorziet in de identificatie ervan;


(b) for pig carcases the scale shall classify carcases on the basis of their lean-meat content in relation to their weight, operate using the principle of direct establishment of the lean-meat percentage on the basis of objective measurement and provide for the division of carcases into classes and their identification;

(b) het indelingsschema voor geslachte varkens gaat uit van het aandeel mager vlees in verhouding tot het gewicht, past het beginsel van de directe constatering van het aandeel mager vlees op basis van objectieve metingen toe, deelt de geslachte dieren op basis hiervan in klassen in en voorziet in de identificatie ervan;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Individually packaged boneless cuts from fresh or chilled forequarters and hindquarters of adult male cattle with an average lean meat content of 55 % or more shall, under the conditions laid down in this Regulation, qualify for special export refunds.

Afzonderlijk verpakte delen, zonder been, met een magervleesaandeel van minstens 55 %, afkomstig van verse of gekoelde voor- en achtervoeten van volwassen mannelijke runderen komen onder de in deze verordening vastgestelde voorwaarden in aanmerking voor bijzondere uitvoerrestituties.


The proportion of lean meat content shall be 70-90 % and the proportion of fat content shall be 10-30 %.

De worst moet voor 70-90 % uit magere bestanddelen bestaan en voor 10-30 % uit vette bestanddelen.


Moreover, the content of an entire carton is minced and homogenised and this sample is then subject to a lean meat content determination.

Verder wordt de inhoud van een volledige doos fijngehakt tot een homogeen mengsel en van dit monster wordt dan het gehalte aan mager vlees bepaald.


Whereas the minimum lean meat content applies to the average of all the boned cuts; whereas that minimum content should therefore be set at 55 %;

Overwegende dat het in acht te nemen minimumgehalte aan mager vlees voortaan geldt voor het gemiddelde van alle deelstukken zonder been samen; dat dit minimumgehalte derhalve bepaald moet worden op 55 %;


2. For the purposes of checks of compliance with the condition referred to in Article 1 (b), the whole contents of the first carton shall be minced and mixed to form a homogeneous sample with a view to ascertaining the average lean meat content.

2. Om te controleren of aan de in artikel 1, onder b), bedoelde voorwaarden wordt voldaan, wordt de volledige inhoud van de eerste doos fijngehakt en gemengd tot een homogeen monster waarvan het gehalte kan worden onderzocht.




D'autres ont cherché : lean meat exchange list     lean meat     lean meat percentage     lean-meat content     lean-meat content of pig carcass     meagre     Lean-meat content     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Lean-meat content' ->

Date index: 2022-01-05
w