Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acidosis NOS
Congenital lactic acidosis Saguenay-Lac-Saint-Jean type
LDH
Lactic
Lactic acid bacterium
Lactic bacterium
Malo-lactic fermentation
Metabolic
Non-fat lactic dry matter
Non-fatty lactic dry matter
Respiratory

Vertaling van "Lactic " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
non-fat lactic dry matter | non-fatty lactic dry matter

vetvrije melkdroge stof


lactic acid bacterium | lactic bacterium

melkzuurbacterie


malo-lactic fermentation

malolactische gisting | melkzuurgisting


administer lactic ferment cultures to a manufactured product | administer lactic ferment cultures to manufactured products | administer lactic ferment cultures to manufacturing products | utilise lactic ferment cultures to manufacturing products

melkzuurbacteriën aan voedselproducten toevoegen


Congenital lactic acidosis is defined by the presence of a metabolic acidosis due to the accumulation of lactic acid in blood. Congenital defects of any one of the multiple enzymatic steps of pyruvate utilization induce accumulation of pyruvate and l

fatale infantiele lactaatacidose gelijktijdig met methylmalonacidurie


A rare inborn error of metabolism disorder with early-onset acute encephalopathic episodes (frequently triggered by viral infections) associated with lactic acidosis and alpha-ketoglutaric aciduria which typically manifest with variable degrees of at

encefalopathie in kinderjaren door thiaminepyrofosfokinasedeficiëntie


Elevation of levels of transaminase and lactic acid dehydrogenase [LDH]

verhoging van transaminase- en lactaat-dehydrogenasespiegel [LDH-spiegel]


Acidosis:NOS | lactic | metabolic | respiratory

acidose | NNO | acidose | melkzuur | acidose | metabool | acidose | respiratoir


Congenital lactic acidosis Saguenay-Lac-Saint-Jean type

congenitale lactaatacidose, Saguenay-Lac-Saint Jean-type
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.


(ii) buttermilk, curdled milk, yoghurt, kefir and other fermented or acidified milk and cream falling within CN code 0403, excluding those containing added flavouring or non-lactic materials falling within CN codes 0403 10 51 to 99 and 0403 90 71 to 99;

(ii) karnemelk, gestremde melk, yoghurt, kefir en andere gegiste of aangezuurde melk en room die onder GN-code 0403 vallen, met uitzondering van producten die toegevoegde aromastoffen of melkvreemde stoffen bevatten die onder GN-code 0403 10 51 tot en met 99 en GN-code 0403 90 71 tot en met 99 vallen;


(iv) lactose-free milk consisting of natural milk the composition of which has been changed with respect to its lactose content and not containing other non-lactic matter falling within CN code 0404 90 .

(iv) lactosevrije melk, bestaande uit melk waarvan de natuurlijke samenstelling wat het lactosegehalte betreft gewijzigd is en die geen andere melkvreemde stoffen bevat die onder GN-code 0404 90 vallen.


(iv) lactose-free milk consisting of natural milk the composition of which has been changed with respect to its lactose content and not containing other non-lactic matter falling within CN code 0404 90.

(iv) lactosevrije melk, bestaande uit melk waarvan de natuurlijke samenstelling wat het lactosegehalte betreft gewijzigd is en die geen andere melkvreemde stoffen bevat die onder GN-code 0404 90 vallen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(ii) buttermilk, curdled milk, yoghurt, kefir and other fermented or acidified milk and cream falling within CN code 0403, excluding those containing added flavouring or non-lactic materials falling within CN codes 0403 10 51 to 99 and 0403 90 71 to 99;

(ii) karnemelk, gestremde melk, yoghurt, kefir en andere gegiste of aangezuurde melk en room die onder GN-code 0403 vallen, met uitzondering van producten die toegevoegde aromastoffen of melkvreemde stoffen bevatten die onder GN-code 0403 10 51 t/m 99 en GN-code 0403 90 71 t/m 99 vallen;


cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;

kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas;


the level of lactic bacteria of a species different from the strain or strains indicated must be less than 0,01 % of the total revivifiable lactic bacteria.

het gehalte aan melkzuurbacteriën van een andere soort dan van de aangegeven stam(men) moet minder zijn dan 0,01 % van het totaal aan levensvatbare melkzuurbacteriën.


The lactic acid content of raw material used to manufacture egg products must not exceed 1 g/kg of dry matter.

Het melkzuurgehalte van grondstoffen voor de productie van eiproducten mag niet hoger zijn dan 1 g/kg, berekend op de droge stof.


- the level of lactic bacteria of a species different from the strain or strains indicated must be less than 0.01 % of the total revivifiable lactic bacteria.

- het gehalte aan melkzuurbacteriën van een andere soort dan van de aangegeven stam(men) moet minder zijn dan 0,01 % van het totaal aan levensvatbare melkzuurbacteriën.


provided that no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or the salt needed for the manufacture of cheese other than fresh cheese and processed cheese.

voorzover geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of dan zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.




Anderen hebben gezocht naar : acidosis nos     lactic     lactic acid bacterium     lactic bacterium     malo-lactic fermentation     metabolic     non-fat lactic dry matter     non-fatty lactic dry matter     respiratory     Lactic     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Lactic' ->

Date index: 2023-03-10
w