Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse the trends in the food and beverage industries
Analyse trends in the food and beverage industries
Dishes on menu
Food and beverages on the menu
Food and drinks on the menu
Mechanisms of foods and beverages manufacturing
Menu of food and beverage
Processes of foods and beverages manufacturing
Search trends in the food and beverage industries
Test trends in the food and beverage industries
The processes of foods and beverages manufacture
The processes of foods and beverages manufacturing

Traduction de «Food and beverages on the menu » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dishes on menu | menu of food and beverage | food and beverages on the menu | food and drinks on the menu

eten en drinken op een menukaart | items op het menu | gerechten op een menukaart | voedsel en dranken op de menukaart


analyse the trends in the food and beverage industries | test trends in the food and beverage industries | analyse trends in the food and beverage industries | search trends in the food and beverage industries

trends in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie analyseren


mechanisms of foods and beverages manufacturing | the processes of foods and beverages manufacturing | processes of foods and beverages manufacturing | the processes of foods and beverages manufacture

productieprocessen voor drank en voedingsmiddelen


Decree pursuant to the Commodities Act concerning permitted radioactivity levels for caesium in foods and beverages

Warenwetbesluit Normen radioactiviteit van cesium in eet-en drinkwaren
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
C. whereas Spain submitted application EGF/2014/003 ES/Aragon food and beverage for a financial contribution from the EGF, following 904 redundancies in 661 enterprises operating in the NACE Rev. 2 Division 56 (Food and beverage service activities) in the NUTS level 2 region of Aragón (ES24) with 280 workers targeted for EGF co-funded measures, during the reference period from 1 March 2013 to 1 December 2013;

C. overwegende dat Spanje aanvraag EGF/2014/003 ES/Aragón eet- en drinkgelegenheden heeft ingediend voor een financiële bijdrage uit het EFG, naar aanleiding van 904 ontslagen in 661 ondernemingen die actief zijn in NACE Rev. 2-afdeling 56 (Eet- en drinkgelegenheden) in de NUTS II-regio Aragón (ES24) tijdens de referentieperiode van 1 maart 2013 tot 1 december 2013, waarbij 280 werknemers in aanmerking komen voor maatregelen met medefinanciering door het EFG;


D. whereas the Spanish authorities argue that the major factor giving rise to the redundancies was the significant decrease in the consumption of food and beverage, particularly food-away-from-home, due to the downturn in the economy, the increase in tax revenues, particularly VAT and the decrease of salaries;

D. overwegende dat de Spaanse autoriteiten als belangrijkste oorzaak voor de ontslagen aanvoeren dat de uitgaven voor maaltijden en drankjes, vooral buitenshuis, enorm zijn gedaald door de financiële crisis, de verhoging van de inkomsten uit belastingen, in het bijzonder uit btw, en de daling van salarissen;


3. Considers that the redundancies in 661 enterprises operating in the NACE Rev. 2 Division 56 (Food and beverage service activities) are linked to global financial and economic crisis, referring to the fact that a decline in average income and a decrease in household consumption in Spain resulted in an overall shrinking demand for food and beverage services;

3. is van oordeel dat de ontslagen in 661 ondernemingen die actief zijn in NACE Rev. 2-afdeling 56 (Eet- en drinkgelegenheden) verband houden met de wereldwijde financiële en economische crisis, onder verwijzing naar het feit dat de neergang van de particuliere consumptie in Spanje in een daling van de vraag in eet- en drinkgelegenheden resulteerde;


The Spanish authorities argue that the food and beverage service activities sector has traditionally been considered as a safety net at times of scarce employment, since finding a job in the food and beverage sector used to be easy, mainly due to the fact that these jobs have demanding work schedules which are difficult to reconcile with family life.

De Spaanse autoriteiten voeren aan dat de sector eet- en drinkgelegenheden traditioneel werd beschouwd als een veiligheidsnet in tijden van schaarse werkgelegenheid, aangezien het vroeger gemakkelijk was om in deze sector werk te vinden, voornamelijk doordat de werktijden in deze banen veeleisend zijn en moeilijk te combineren zijn met een gezinsleven.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
C. whereas Spain submitted application EGF/2014/003 ES/Aragon and beverage for a financial contribution from the EGF, following 904 redundancies in 661 enterprises operating in the NACE Rev. 2 Division 56 (Food and beverage service activities) in the NUTS level 2 region of Aragón (ES24) with 280 workers targeted for EGF co-funded measures, during the reference period from 1 March 2013 to 1 December 2013,

C. overwegende dat Spanje aanvraag EGF/2014/003 ES/Aragón eet- en drinkgelegenheden heeft ingediend voor een financiële bijdrage uit het EFG, naar aanleiding van 904 ontslagen in 661 ondernemingen die actief zijn in NACE Rev. 2-afdeling 56 (Eet- en drinkgelegenheden) in de NUTS II-regio Aragón (ES24) tijdens de referentieperiode van 1 maart 2013 tot 1 december 2013, waarbij 280 werknemers in aanmerking komen voor maatregelen met medefinanciering door het EFG;


Cross-border trade between EU Member States now accounts for about 20 % of total food and beverage production in the EU and at least 70% of the total exports of agri / food products of EU Member States are destined to other EU Member States.[2] Therefore, a well-functioning and efficient food supply chain throughout the EU can significantly contribute to the Single Market.

De grensoverschrijdende handel tussen EU-lidstaten is momenteel goed voor ongeveer 20 % van de totale productie van voedingsmiddelen en dranken in de EU en ten minste 70 % van de totale uitvoer van landbouw-/voedingsproducten uit de EU-lidstaten is bestemd voor andere EU-lidstaten[2]. Bijgevolg kan een goed functionerende en doeltreffende voedselvoorzieningsketen in de hele EU in aanzienlijke mate bijdragen tot de interne markt.


Food and beverages, recipes and ‘food and wine routes’ must be promoted by supporting coordinated cooperative efforts to provide alternative forms of added value that strengthen the link between food and tourism.

Er moet meer aandacht komen voor spijzen, dranken en recepten, alsook voor „eet- en wijnroutes”, met steun voor gecoördineerde samenwerking die alternatieve vormen van meerwaarde biedt die het verband tussen eten en toerisme versterken.


Where additional services of food or leisure/fitness activities are subcontracted, those services shall comply with all the mandatory criteria of this Annex, that apply to that specific services (2 point for each service of food and beverage and/or leisure facilities which is present on the campsite).

Wanneer bijkomende diensten voor het bereiden en serveren van voedsel of fitness- of vrijetijdsactiviteiten worden uitbesteed, moeten deze diensten voldoen aan alle verplichte criteria in deze bijlage, die op die specifieke diensten van toepassing zijn (2 punten voor elke dienst voor voedsel en dranken en/of fitness- of vrijetijdsactiviteiten op het kampeerterrein).


Where additional services of food or leisure/fitness activities are subcontracted, those services shall comply with all mandatory criteria of this Annex, that apply to that specific services (2 points for each service of food and beverage and/or leisure/fitness facilities which is present on the tourist accommodation).

Wanneer bijkomende diensten voor het bereiden en serveren van voedsel of fitness- of vrijetijdsactiviteiten worden uitbesteed, moeten deze diensten voldoen aan alle verplichte criteria in deze bijlage die op die specifieke diensten van toepassing zijn (2 punten voor elke dienst voor voedsel en dranken en/of fitness- of vrijetijdsactiviteiten in de toeristische accommodatie).


4. For generic descriptors (denominations) which have traditionally been used to indicate a particularity of a class of foods or beverages which could imply an effect on human health, a derogation from paragraph 3 may be adopted in accordance with the procedure referred to in Article 25(2), on application by the food business operators concerned.

4. Voor generieke omschrijvingen (benamingen) die traditioneel worden gebruikt om een eigenschap aan te geven van een categorie levensmiddelen of dranken die een effect kunnen hebben op de gezondheid, kan op verzoek van de betrokken exploitanten van levensmiddelenbedrijven tot een afwijking van lid 3 worden besloten volgens de procedure van artikel 25, lid 2.




D'autres ont cherché : dishes on menu     menu of food and beverage     Food and beverages on the menu     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Food and beverages on the menu' ->

Date index: 2022-03-21
w