Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assess hydrogenation levels of edible oils
Assess the hydrogenation levels of an edible oil
Check hydrogenation levels of edible oils
Clarify edible oils
Conserve production
E470
Edible fish
Edible meat offals
Edible offals
Edible substance
Filter an edible oil
Filter edible oils
Fish
Judge hydrogenation levels of edible oils
Mechanical engineering applicable to edible oil seed
Mechanical engineering applicable to edible oil seeds
Mechanical fabrication applicable to edible oil seed
Offal
Oil pressman
Piscicultural species
Refine cleanse edible oils
Species of fish
Tobacco processing

Vertaling van "Edible fish " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


assess the hydrogenation levels of an edible oil | check hydrogenation levels of edible oils | assess hydrogenation levels of edible oils | judge hydrogenation levels of edible oils

hydrogenatieniveaus van eetbare oliën beoordelen


clarify edible oils | filter an edible oil | filter edible oils | refine cleanse edible oils

eetbare oliën filteren


mechanical engineering applicable to edible oil seeds | mechanical engineering as applicable to edible oil seed | mechanical engineering applicable to edible oil seed | mechanical fabrication applicable to edible oil seed

mechanische technieken voor eetbare oliezaden




E470 | sodium, potassium and calcium salts of edible fatty acids, alone or in mixtures, derived either from edible fats or from distilled edible fatty acids

E470 | natrium-,kalium-of calciumzouten van in spijsvetten voorkomende vetzuren,al dan niet gemengd,verkregen uit spijsvetten of uit gedistilleerde vetzuren van spijsvetten


fish [ piscicultural species | species of fish ]

vis [ vissoort ]


conserve production | tobacco processing | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea andtobacco preparation and processing; conserve production; yeast and yeastextract production, molasses preparation and fermentation | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa,coffee and tobacco preparation, processing

afval van de bereiding en verwerking van fruit, groente, granen, spijsolie, cacao en koffie, de productie van conserven en de verwerking van tabak


edible meat offals | edible offals | offal

slachtafvallen


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The level of contaminants in edible tissues (muscle, liver, roe, flesh or other soft parts, as appropriate) of seafood (including fish, crustaceans, molluscs, echinoderms, seaweed and other marine plants) caught or harvested in the wild (excluding fin-fish from mariculture) does not exceed:

Het niveau van verontreinigende stoffen in eetbare weefsels (spieren, lever, hom, vlees of andere zachte stukken, al naargelang van toepassing) van visserijproducten (waaronder vissen, schaaldieren, weekdieren, stekelhuidigen, zeewieren en andere zeeplanten) die in de natuur gevangen of geoogst worden (met uitzondering van vis uit de maricultuur) is niet hoger dan:


The wasteful practice of discarding perfectly edible fish must be gradually stopped with clear obligations and deadlines, allowing fishermen the time to adapt.

Het teruggooien van perfect eetbare vis komt neer op verspilling en moet worden afgeschaft, maar wel geleidelijk, volgens een proces met duidelijke verplichtingen en termijnen, om de vissers in staat te stellen zich aan te passen.


A sentence ‘No other aluminium lakes may be used’ should be included in all footnotes referring to specific food additives in the categories: 01.7.3: ‘Edible cheese rind’, 01.7.5: ‘Processed cheese’, 04.2.5.2: ‘Jam, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée as defined by Directive 2001/113/EC’, 08.2: ‘Meat preparations as defined by Regulation (EC) No 853/2004’, 08.3.1: ‘Non-heat-treated meat products’, 08.3.2 ‘Heat-treated meat products’, 08.3.3 ‘Casings and coatings and decorations for meat’ and 09.3: ‘Fish roe’.

De zin „Andere aluminiumlakken mogen niet worden gebruikt” moet worden opgenomen in alle voetnoten die verwijzen naar bepaalde levensmiddelenadditieven in de categorieën: 01.7.3 „Eetbare kaaskorsten”, 01.7.5 „Smeltkaas”, 04.2.5.2 „Jam of confituur, gelei en marmelade alsmede kastanjepasta, als omschreven in Richtlijn 2001/113/EG”, 08.2 „Vleesbereidingen als omschreven in Verordening (EG) nr. 853/2004”, 08.3.1 „Niet-warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.2 „Warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.3 „Darmen, afdeklagen en versieringen voor vlees” en 09.3 „Viskuit”.


Flavouring-oil emulsions used in categories 03: edible ices; 07.2: Fine bakery wares; 08.3: Meat products, only processed poultry; 09.2: Processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans and in category 16: Desserts excluding products covered in categories 1, 3 and 4.

Aromatische olie-emulsies gebruikt in de categorieën 03: Consumptie-ijs; 07.2: Banketbakkerswaren; 08.3: Vleesproducten, alleen verwerkt pluimveevlees; 09.2: Verwerkte vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, en 16: Desserts, met uitzondering van producten die onder de categorieën 1, 3 en 4 vallen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Highest cadmium concentrations were detected in the food commodities seaweed, fish and seafood, chocolate and foods for special dietary uses as well as in fungi, oilseeds and edible offal.

De hoogste concentraties aan cadmium werden vastgesteld in de levensmiddelenproducten zeewier, vis en schaal- en schelpdieren, chocolade en levensmiddelen voor bijzondere voeding alsook fungi, oliehoudende zaden en eetbare slachtafvallen.


As a result of some of the policies in the common fisheries policy, thousands of tonnes of edible fish are dumped dead over the sides of fishing boats around our coasts.

Als gevolg van enkele beleidsmaatregelen in het gemeenschappelijk visserijbeleid worden duizenden tonnen eetbare vis dood overbood gegooid door vissersboten rond onze kusten.


In many Member States this is many times more than the volume of edible fish produced by professional inland fishermen and fish farmers.

In veel lidstaten is dat een veelvoud van wat de beroepsbinnenvisserij en visteelt aan consumptievis produceren.


This threatens the marine ecosystem and edible fish stocks.

Dit vormt zowel een bedreiging voor het mariene ecosysteem als voor de visbestanden.


In the different regions or sub-regions, Member States need to monitor in edible tissues (muscle, liver, roe, flesh, soft parts as appropriate) of fish, crustaceans, molluscs and echinoderms, as well as seaweed, caught or harvested in the wild, the possible presence of substances for which maximum levels are established at European, regional, or national level for products destined to human consumption.

In de verschillende regio’s of subregio’s moeten de lidstaten eetbare weefsels (spieren, lever, hom, vlees, zachte stukken, naar gelang van toepassing) van vissen, schaaldieren, weekdieren en stekelhuidigen, alsmede zeewieren die in de natuur gevangen of geoogst worden, controleren op de mogelijke aanwezigheid van stoffen waarvoor maximumniveaus zijn vastgesteld op Europees, regionaal of nationaal niveau voor producten die bestemd zijn voor menselijke consumptie.


With the current world annual growth rate of 6 percent, aquaculture should exceed capture fisheries in the production of edible fish, crustaceans and molluses by 2015 since global capture fishery output remains stable.

Met de huidige mondiale groei van 6 % per jaar zal naar verwachting in 2015 de productie van eetbare vis, schaaldieren en weekdieren door de aquacultuursector die van de visvangst overtreffen, aangezien de totale visvangst in de wereld stabiel blijft.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Edible fish' ->

Date index: 2020-12-24
w