Forequarters, whole or cut into a maximum of five pieces, each
quarter being in a single block; 'compensated' quarters in two b
locks, one of which contains the forequarter, whole or cut into a maximum of five pieces, and the other, the hindquarter, excluding the tenderloin, in one piece // 25,73 // // 22. Crop, chuck and blade and brisket cuts (a) // 25,73 // // 33. Other // 35,60
// 02.06 C I a) // Meat of bovine animals, salted,
...[+++] in brine, dried or smoked: // // // 1. Unboned (bone-in) // 18,38 // // 2. Boned or boneless // 39,51 // 16.02 B III b) 1 aa) // Other prepared or preserved meat or meat offal containing bovine meat or offal, either uncooked, or a mixture of cooked meat or offal and uncooked meat or offal // 39,51 // // //Voorvoeten, geheel of verdeeld in ten hoogste vijf delen, waarbij iedere voorvoet in een enkel vriesblok wordt aangeboden; de zogenaamde »compensated quarters" aangeboden in twee vriesblokken, waarvan het ene blok de voorvoet in zijn geheel of verdeeld in ten
hoogste vijf delen omvat, en het andere de achtervoet, zonder de filet, in een enkel deel // 25,73 // // 22. als »crops", »chucks and blades" en »briskets" aangeduide delen (a) // 25,73 // // 33. andere // 35,60 // 02.06 C I a) // Vlees van runderen, gezouten, gepekeld, gedroogd of gerookt: // // // 1. met been // 18,38 // // 2. zonder been // 39,51 // 16.02 B III b) 1 aa) // Ander
...[+++]e bereidingen en conserven, van vlees of van slachtafvallen, vlees of slachtafvallen van runderen bevattend, niet gekookt en niet gebakken; mengsels van gekookt of gebakken vlees of slachtafvallen met niet-gekookt en niet-gebakken vlees of slachtafvallen // 39,51 // // //