Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Achieve chilling processes to food products
Carry out chilling processes to food products
Chill
Chill
Chill candles in baths
Chilled spots or edges
Chills and fever
Cool a candle in the bath
Cool candles in baths
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Fever with chills Fever with rigors Persistent fever
Harness anomalies
Internal chill
Manufacturing of different chilled prepared meals
Preparation of different chilled prepared meals
Primary chill
Quick chilling
Rapid chilling
Refresh candles in baths

Vertaling van "Chill " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren




chilled spots or edges | harness anomalies | primary chill

primaire witte stolling








creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

productie van verschillende koude kant-en-klaargerechten


Fever with chills Fever with rigors Persistent fever

aanhoudende koorts | koorts met koude rillingen | koortsrillingen


cool a candle in the bath | refresh candles in baths | chill candles in baths | cool candles in baths

kaarsen in baden koelen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Air conditioners, liquid chilling packages, heat pumps, process chillers and dehumidifiers with electrically driven compressors — Determination of the sound power level — Part 1: Air conditioners, liquid chilling packages, heat pumps for space heating and cooling, dehumidifiers and process chillers

Airconditioners, koelunits voor vloeistofkoeling, warmtepompen en ontvochtigers met elektrisch aangedreven compressoren — Bepaling van het geluidsvermogensniveau — Deel 1: Airconditioners, koelunits voor vloeistofkoeling, warmtepompen voor ruimteverwarming en -koeling, ontvochtigers en proces-koelunits


In accordance with Annex III to that Regulation, meat, other than offal, of domestic ungulates is to be immediately chilled after post-mortem inspection to a core temperature of not more than 7 °C along a chilling curve that ensures a continuous decrease of the temperature, unless other specific provisions provide otherwise.

In overeenstemming met bijlage III bij die verordening moet vlees, met uitzondering van slachtafvallen, van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren onmiddellijk na de post-mortemkeuring via een continue daling van de temperatuur worden gekoeld tot een kerntemperatuur van ten hoogste 7 °C, tenzij in andere specifieke bepalingen in een andere regeling wordt voorzien.


(2)In accordance with Annex III to that Regulation, meat, other than offal, of domestic ungulates is to be immediately chilled after post-mortem inspection to a core temperature of not more than 7°C along a chilling curve that ensures a continuous decrease of the temperature, unless other specific provisions provide otherwise.

(2)In overeenstemming met bijlage III bij die verordening moet vlees, met uitzondering van slachtafvallen, van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren onmiddellijk na de postmortemkeuring via een continue daling van de temperatuur worden gekoeld tot een kerntemperatuur van ten hoogste 7 °C, tenzij in andere specifieke bepalingen in een andere regeling wordt voorzien.


It also provides for combinations of maximum surface temperatures at carcass loading and maximum chilling and transport times, which result in growth of pathogens (micro-organisms that cause food-borne illness) equivalent to or less than that obtained when carcasses are chilled to a core temperature of 7 °C in the slaughterhouse.

Het advies voorziet ook in combinaties van maximale oppervlaktetemperaturen bij het laden van karkassen en maximale koel- en transporttijden, waarmee wordt gewaarborgd dat de groei van pathogenen (micro-organismen die via voedsel overgedragen ziekten veroorzaken) gelijk is aan of lager is dan de groei van pathogenen bij karkassen die in het slachthuis tot een kerntemperatuur van 7 °C worden gekoeld.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
A. whereas Article 26(2)(b) of Regulation (EU) No 1169/2011 requires country of origin labelling for meat falling within the Combined Nomenclature (CN) codes listed in Annex XI to that Regulation (which includes fresh, chilled or frozen meat of swine, sheep, goats and poultry);

A. overwegende dat in artikel 26, lid 2, onder b), van Verordening (EU) nr. 1169/2011 wordt gesteld dat het vermelden van het land van oorsprong of de plaats van herkomst verplicht is voor vlees dat valt onder de codes van de Gecombineerde Nomenclatuur (GN) van bijlage XI van die Verordening (hetgeen vers, gekoeld of bevroren vlees van varkens, schapen, geiten en pluimvee omvat);


– having regard to Commission Implementing Regulation (EU) No 1337/2013 of 13 December 2013 laying down rules for the application of Regulation (EU) No 1169/2011 of the European Parliament and of the Council as regards the indication of the country of origin or place of provenance for fresh, chilled and frozen meat of swine, sheep, goats and poultry ,

– gezien de Uitvoeringsverordening (EU) nr. 1337/2013 van de Commissie van 13 december 2013 tot vaststelling van de regels voor de toepassing van Verordening (EU) nr. 1169/2011 van het Europees Parlement en de Raad, wat betreft het vermelden van het land van oorsprong of de plaats van herkomst voor vers, gekoeld of bevroren vlees van varkens, schapen, geiten en pluimvee ,


D. whereas, in its vote of 16 June 2010 on the Food Information to Consumers Regulation, Parliament supported labelling the country of origin for birth, rearing and slaughter for fresh, chilled and frozen meat ;

D. overwegende dat het Parlement bij de stemming over de verordening betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan de consumenten op 16 juni 2010 de vermelding van het land van oorsprong voor de geboorteplaats, de plaats waar het dier is gehouden en de plaats van slachting van vers, gekoeld of bevroren vlees heeft gesteund ;


Molluscs, whether in shell or not, live, fresh, chilled, frozen, dried, salted or in brine; aquatic invertebrates other than crustaceans and molluscs, live, fresh, chilled, frozen, dried, salted or in brine; flours, meals and pellets of aquatic invertebrates other than crustaceans, fit for human consumption

weekdieren, ook indien ontdaan van de schelp, levend, vers, gekoeld, bevroren, gedroogd, gezouten of gepekeld; ongewervelde waterdieren, andere dan schaal- en weekdieren, levend, vers, gekoeld, bevroren, gedroogd, gezouten of gepekeld; meel, poeder en pellets, van ongewervelde waterdieren andere dan schaaldieren, geschikt voor menselijke consumptie


Crustaceans, whether in shell or not, live, fresh, chilled, frozen, dried, salted or in brine; crustaceans, in shell, cooked by steaming or by boiling in water, whether or not chilled, frozen, dried, salted or in brine; flours, meals and pellets of crustaceans, fit for human consumption

Schaaldieren, ook indien ontdaan van de schaal, levend, vers, gekoeld, bevroren, gedroogd, gezouten of gepekeld; schaaldieren in de schaal, gestoomd of in water gekookt, ook indien gekoeld, bevroren, gedroogd, gezouten of gepekeld; meel, poeder en pellets, van schaaldieren, geschikt voor menselijke consumptie


(a)Unless other specific provisions provide otherwise, post-mortem inspection must be followed immediately by chilling in the slaughterhouse to ensure a temperature throughout the meat of not more than 3 °C for offal and 7 °C for other meat along a chilling curve that ensures a continuous decrease of the temperature.

a)Tenzij andere specifieke bepalingen in een andere regeling voorzien, moet de postmortemkeuring onmiddellijk worden gevolgd door koeling in het slachthuis om via een continue daling van de temperatuur overal in het vlees een temperatuur van niet meer dan 3 °C voor slachtafvallen en 7 °C voor ander vlees te verzekeren.




Anderen hebben gezocht naar : chill     chills and fever     chill candles in baths     chilled spots or edges     cool candles in baths     harness anomalies     internal chill     primary chill     quick chilling     rapid chilling     refresh candles in baths     Chill     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Chill' ->

Date index: 2023-04-10
w