N
euere Daten zeigen indessen, dass in einigen Mitgliedstaaten auch bei weitestgehender Anwendung gute
r Räucherpraxis, in bestimmten Fällen bei traditionell geräuchertem Fleisch und F
leischerzeugnissen, traditionell geräuchertem Fisch und Fischereierzeugnissen sowie in den Fällen, in denen die Räuchermeth
oden nicht geändert werden ...[+++] können, ohne die organoleptischen Eigenschaften des Lebensmittels signifikant zu verändern, die niedrigeren PAK-Werte nicht erreichbar sind.Uit recent bewijsmateriaal blijkt echter dat, ondanks de toepassing van goede rookmethoden binnen de mate van het mogel
ijke, in een aantal lidstaten de lagere gehalten voor PAK's in bepaalde gevallen niet
haalbaar zijn voor traditioneel gerookt vlees en gerookte vleesproducten en traditioneel gerookte vis en visserijproducten, aangezien de rookm
ethoden niet kunnen worden gewijzigd zonder de organoleptische eigenschappen van de levensmidd
elen aanzi ...[+++]enlijk te wijzigen.