Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Fat marrow
Fat spread
Low fat cheese spread
Low fat spread
Spreadable fat
Spreadable yellow fat
Vegetable fat spread
Very low fat spread
Yellow bone marrow
Yellow fat
Yellow fats for use as spreads
Yellow marrow
Yellow medullary substance of bones

Traduction de «yellow fat spreads » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
yellow fats for use as spreads

matière grasse jaune à tartiner | matière grasse jaune tartinable


spreadable yellow fat | yellow fat

graisse jaune tartinable | matière grasse jaune


fat spread | spreadable fat

matière grasse à tartiner | matière grasse tartinable


Very low fat spread

pâte à tartiner à très faible teneur en matières grasses










yellow bone marrow | yellow marrow | fat marrow | yellow medullary substance of bones

moelle jaune


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
With reference to the question, there have been authorised claims concerning certain substances that may be included in a range of products, including yellow fat spreads (margarine) and their cholesterol reducing effect.

Concernant la question soulevée, certaines allégations autorisées concernant certaines substances peuvent être incluses dans une série de produits, dont des matières grasses jaunes tartinables (margarine) et leur effet de réduction du cholestérol.


Yellow fat spreads as defined by Council Regulation (EC) No 2991/94(1), excluding cooking and frying fats and spreads based on butter or other animal fat.

Matières grasses à tartiner, telles que définies par le règlement (CE) n° 2991/94 du Conseil(1), à l'exception des matières grasses utilisées pour la cuisson et la friture et des pâtes à tartiner à base de beurre ou d'autres graisses animales.


On 6 April 2000, the Scientific Committee for Food delivered its opinion that the "yellow fat spreads with added phytosterol-esters" (maximum 8 % w/w phytosterol equivalent to 14 % w/w phytosterol esters) that are the subject of this application are safe for human consumption.

Le 6 avril 2000, le comité scientifique de l'alimentation humaine a émis un avis selon lequel les "matières grasses à tartiner enrichies aux esters de phytostérol" (maximum de 8 % p/p de phytostérols, ce qui équivaut à 14 % p/p d'esters de phytostérol) qui font l'objet de la demande peuvent être consommées sans danger par l'homme.


on authorising the placing on the market of "yellow fat spreads with added phytosterol esters" as a novel food or novel food ingredient under Regulation (EC) No 258/97 of the European Parliament and of the Council

relative à l'autorisation de mise sur le marché de "matières grasses à tartiner enrichies aux esters de phytostérol" en tant que nouvel aliment ou nouvel ingrédient alimentaire, en application du règlement (CE) n° 258/97 du Parlement européen et du Conseil


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Having regard to the request by Unilever to the competent authorities of the Netherlands of 22 May 1998 for placing "yellow fat spreads with added phytosterol-esters" on the market as a novel food or novel food ingredient,

vu la demande présentée par Unilever aux autorités compétentes des Pays-Bas le 22 mai 1998 aux fins de mettre sur le marché des "matières grasses à tartiner enrichies aux esters de phytostérol" en tant que nouvel aliment ou nouvel ingrédient alimentaire,


Decision 2000/500/EC - Official Journal L 200, 08.08.2000 Commission Decision 2000/500/EC of 24 July 2000 on authorising the placing on the market of "yellow fat spreads with added phytosterol esters" as a novel food or novel food ingredient under Regulation (EC) No 258/97 of the European Parliament and of the Council.

Décision de la Commission du 24 juillet 2000 relative à l'autorisation de mise sur le marché de «matières grasses à tartiner enrichies aux esters de phytostérol» en tant que nouvel aliment ou nouvel ingrédient alimentaire, en application du règlement (CE) nº 258/97 du Parlement européen et du Conseil




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'yellow fat spreads' ->

Date index: 2021-06-27
w