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Analyse market niches
Canadian Wine Market Development Program
Determine target markets for designs
Ensure adequate conditions in a wine cellar
Ensure adequate conditions in wine cellars
Ensuring adequate conditions in wine cellars
Establish adequate conditions in wine cellars
Establish market niches
Establish target markets for designs
Established market position
Identify a market niche
Identify market niches
Identify target markets for design
Identify target markets for designs
Market in wine
Wine Market Development Fund
Wine market
Wine-making establishment
Wine-making plant

Vertaling van "wine market established " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
ensure adequate conditions in a wine cellar | establish adequate conditions in wine cellars | ensure adequate conditions in wine cellars | ensuring adequate conditions in wine cellars

assurer des conditions adéquates dans des caves à vin


wine-making establishment | wine-making plant

installations de vinification




Wine Market Development Fund

Programme d'expansion des marchés du vin




Canadian Wine Market Development Program

Programme de promotion du marché du vin canadien




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définir des créneaux commerciaux | identifier des marchés de niche


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déterminer les marchés cibles pour des conceptions


established market position

classement par rapport à la concurrence
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
One strategic priority for domestic market development is the establishment of direct-to- consumer wine delivery. It is a key priority for the industry to remove restrictions to interprovincial trade that prohibit the movement of wine.

Une des grandes priorités de l'industrie est la libre circulation interprovinciale du vin.


In a broader sense, the Canadian wine industry has established the objective of growing its share of market back to the 50% it had before free trade, which is now about 35%, after free trade, even though there have been a lot of improvements—the establishment of VQA and so on.

De façon plus générale, l'industrie canadienne du vin s'est fixé l'objectif d'augmenter sa part du marché à 50 p. 100, part qui était la sienne avant le libre-échange, alors qu'aujourd'hui elle équivaut à 35 p. 100, après le libre-échange et ce, malgré de nombreuses améliorations—la création de la VQA, etc.


Deutsches Weintor, a wine-growers’ cooperative established in Ilbesheim in the Land of Rhineland-Palatinate (Germany), markets wines of the Dornfelder and Grauer/Weißer Burgunder grape varieties described as ‘mild edition’, accompanied by a reference to ‘gentle acidity’.

Deutsches Weintor, une coopérative viticole établie à Ilbesheim, dans le Land de Rhénanie-Palatinat (Allemagne), commercialise des vins des cépages Dornfelder et Grauer/Weißer Burgunder en tant qu’« édition douceur » accompagnée de la mention « acidité légère ».


The new regulation establishes a subset of oenological (wine-making) practices and substances for organic wines defined in the Wine Common Market Organisation (CMO) regulation 606/2009.

Le nouveau règlement prévoit un sous-groupe de pratiques œnologiques (vinification) et de substances pour les vins biologiques, définies dans le règlement relatif à l'organisation commune du marché du vin (OCM) [CE) n° 606/2009].


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They will not only help to facilitate the internal market, but also to strengthen the position of EU organic wines at international level, since many other wine producing countries (USA, Chile, Australia, South Africa) have already established standards for organic wines.

Elles permettront non seulement de faciliter le fonctionnement du marché intérieur, mais également de renforcer la position des vins biologiques de l'UE au niveau international, étant donné que de nombreux autres pays producteurs de vin (États-Unis, Chili, Australie, Afrique du Sud) ont déjà mis en place des normes applicables aux vins biologiques.


1. The Community may establish aid for the processing of wine to be used in food products. The purpose of that aid shall be to support the wine market and hence the potable-alcohol sector in cases where the use of such alcohol is traditional and there is a market outlet.

1. La Communauté peut établir des aides à la transformation du vin pour l'obtention de produits alimentaires afin de soutenir le marché vitivinicole et, par conséquent, le secteur de l'alcool de bouche lorsque celui-ci est traditionnellement utilisé et qu'il peut être commercialisé.


In addition, ║ Regulation (EC) No 1493/1999 authorises the use of urease, beta-glucanase and lysozyme in wine subject to the conditions laid down in Commission Regulation (EC) No 1622/2000 of 24 July 2000 laying down certain detailed rules for implementing Regulation (EC) No 1493/1999 on the common organisation of the market in wine and establishing a Community code of oenological practices and processes .

En outre, le règlement (CE) n° 1493/1999 ║ autorise l'utilisation d'uréase, de bétaglucanase et de lysozyme dans le vin, sous réserve du respect des conditions définies dans le règlement (CE) nº 1622/2000 de la Commission du 24 juillet 2000 fixant certaines modalités d'application du règlement (CE) nº 1493/1999 portant organisation commune du marché vitivinicole, et instituant un code communautaire des pratiques et traitements œnologiques .


In addition, ║ Regulation (EC) No 1493/1999 authorises the use of urease, beta-glucanase and lysozyme in wine subject to the conditions laid down in Commission Regulation (EC) No 1622/2000 of 24 July 2000 laying down certain detailed rules for implementing Regulation (EC) No 1493/1999 on the common organisation of the market in wine and establishing a Community code of oenological practices and processes .

En outre, le règlement (CE) n° 1493/1999 ║ autorise l'utilisation d'uréase, de bétaglucanase et de lysozyme dans le vin, sous réserve du respect des conditions définies dans le règlement (CE) nº 1622/2000 de la Commission du 24 juillet 2000 fixant certaines modalités d'application du règlement (CE) nº 1493/1999 portant organisation commune du marché vitivinicole, et instituant un code communautaire des pratiques et traitements œnologiques .


13. Emphasises that distillation of wine was originally introduced as an urgency measure only, but has become the most costly and disputable part of the CMO in wine; therefore distillation schemes should be phased out over a reasonable transition period which allows wine producers to consolidate or move towards sustainable production methods and quality wine production; points out that, during this transition period, wine producers having taken advantage of distillation should be enabled to establish themselves on quality markets ...[+++]

13. souligne que la distillation du vin avait été introduite à l'origine comme une mesure d'urgence uniquement, mais qu'elle est devenue la partie la plus onéreuse et la plus contestable de l'OCM du secteur vitivinicole; indique, par conséquent, que les régimes de distillation devraient être éliminés graduellement sur une période de transition raisonnable qui permettrait aux producteurs de vin de se recentrer ou de s'orienter vers des méthodes de production plus viables et la production de vins de qualité; précise que, pendant cette période de transition, les producteurs de vin qui auraient bénéficié de la distillation devraient recevo ...[+++]


** Commission Regulation (EC) No 1622/2000 of 24 July 2000 laying down certain detailed rules for implementing Regulation (EC) No 1493/1999 on the common organisation of the market in wine and establishing a Community code of oenological practices and processes (OJ L 194, 31.7.2000, p.1).

** Règlement (CE) nº 1622/2000 de la Commission du 24 juillet 2000 fixant certaines modalités d'application du règlement (CE) nº 1493/1999 portant organisation commune du marché vitivinicole, et instituant un code communautaire des pratiques et traitements œnologiques (JO L 194 du 31.7.2000, p. 1).


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