Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
4-methoxybenzenemethanol
4-methoxybenzyl alcohol
Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Alcohol for the manufacture of vinegar
Alcohol vinegar
Alcoholic cerebellar ataxia
Alcoholic hallucinosis
Anise alcohol
Anisic alcohol
Anisyl alcohol
Cerebral degeneration
Chronic alcoholism Dipsomania Drug addiction
Degeneration
Delirium tremens
Disorder of personality and behaviour
Dysfunction of autonomic nervous system due to alcohol
Encephalopathy
Herb vinegar
Herbal vinegar
Jealousy
Lemonade tree
P-methoxybenzyl alcohol
Para-methoxybenzyl alcohol
Paranoia
Psychoactive substance abuse
Psychosis NOS
Spiced vinegar
Staghorn sumach
Vinegar alcohol
Vinegar bacteria
Vinegar plant
Vinegar tree
Vinegar with spices

Vertaling van "vinegar alcohol " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
alcohol for the manufacture of vinegar | vinegar alcohol

alcool de vinaigrerie


alcohol vinegar

vinaigre d'alcool (1) | vinaigre d'alcool pur (2)


Definition: This block contains a wide variety of disorders that differ in severity and clinical form but that are all attributable to the use of one or more psychoactive substances, which may or may not have been medically prescribed. The third character of the code identifies the substance involved, and the fourth character specifies the clinical state. The codes should be used, as required, for each substance specified, but it should be noted that not all fourth character codes are applicable to all substances. Identification of the psychoactive substance should be based on as many sources of information as possible. These include self-report data, analysis of blood and other body fluids, characteristic physical and psychological symptom ...[+++]

Modificateurs Les subdivisions suivantes peuvent être utilisées comme quatrième chiffre avec les rubriques F10-F19: Code Titre .0 Intoxication aiguë Etat consécutif à la prise d'une substance psycho-active et entraînant des perturbations de la conscience, des facultés cognitives, de la perception, de l'affect ou du comportement, ou d'autres fonctions et réponses psychophysiologiques. Les perturbations sont directement liées aux effets pharmacologiques aigus de la substance consommée, et disparaissent avec le temps, avec guérison complète, sauf dans les cas ayant entraîné des lésions organiques ou d'autres complications. Parmi les complications, on peut citer: les traumatismes, les fausses routes avec inhalation de vomissements, le delirium, ...[+++]


lemonade tree | staghorn sumach | vinegar plant | vinegar tree

sumac | sumac de Virginie | vinaigrier


acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

ferments acétiques pour la fabrication du vinaigre


(4-methoxyphenyl)methanol [ 4-methoxybenzenemethanol | 4-methoxybenzyl alcohol | anisic alcohol | anise alcohol | anisyl alcohol | para-methoxybenzyl alcohol | p-methoxybenzyl alcohol ]

(4-méthoxyphényl)méthanol [ 4-méthoxybenzèneméthanol | alcool 4-méthoxybenzylique | alcool p-méthoxybenzylique | alcool anisique | alcool para-méthoxybenzylique | alcool méthyl p-oxybenzylique ]


spiced vinegar (1) | vinegar with spices (2)

vinaigre aux épices


herb vinegar (1) | herbal vinegar (2)

vinaigre aux plantes aromatiques


Alcoholic:cerebellar:ataxia | degeneration | cerebral degeneration | encephalopathy | Dysfunction of autonomic nervous system due to alcohol

Ataxie cérébelleuse | Dégénérescence cérébelleuse | Dégénérescence cérébrale | Dysautonomie | Encéphalopathie | alcoolique


Evidence of alcohol involvement determined by blood alcohol level

Preuves du rôle de l'alcool confirmé par le taux d'alcoolémie
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Spirit Vinegar, Alcohol Vinegar, White Vinegar or Grain Vinegar shall be vinegar made from diluted distilled alcohol.

Le vinaigre d’alcool, vinaigre blanc ou vinaigre de grain, doit être du vinaigre obtenu d’alcool distillé et dilué.


(2) If a licensed user uses alcohol to produce vinegar and less than 0.5 kg of acetic acid is produced from every litre of absolute ethyl alcohol used, the licensed user is deemed to have taken for use, at the time the vinegar is produced, the number of litres of that alcohol that is equivalent to the number determined by the formula

(2) L’utilisateur agréé qui utilise de l’alcool pour produire du vinaigre et qui obtient moins de 0,5 kg d’acide acétique de chaque litre d’alcool éthylique absolu utilisé est réputé avoir utilisé pour soi, au moment de la production du vinaigre, le nombre de litres d’alcool éthylique absolu qui équivaut au nombre obtenu par la formule suivante :


146 (1) Duty is not payable on alcohol that is used by a licensed user to produce vinegar if not less than 0.5 kg of acetic acid is produced from every litre of absolute ethyl alcohol used.

146 (1) Le droit n’est pas exigible sur l’alcool qu’un utilisateur agréé utilise pour produire du vinaigre si au moins 0,5 kg d’acide acétique est obtenu de chaque litre d’alcool éthylique absolu utilisé.


For instance, the Excise Act defines a spirit as any material substance containing more than 0.5% absolute ethyl alcohol by volume other than: (a) beer; (b) wine; (c) vinegar; (d) denatured alcohol; (e) specially denatured alcohol; (f) an improved formulation; or (g) any product containing or manufactured from a material or substance referred to in paragraphs (b) and (f) that is not consumable as a beverage.

Par exemple, la Loi sur l'accise définit les spiritueux comme étant toute matière ou substance contenant plus de 0,5 % d'alcool éthylique absolu par volume, à l'exclusion de ce qui suit: a) le vin; b) la bière; c) le vinaigre; d) l'alcool dénaturé; e) l'alcool spécialement dénaturé; f) une préparation approuvée; g) un produit fabriqué à partir d'une matière ou d'une substance visée aux alinéas b) à f), ou contenant une telle matière ou substance, qui ne peut être consommé comme boisson.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a) wine; (b) beer; (c) vinegar; (d) denatured alcohol; (e) specially denatured alcohol; (f) an improved formulation; or (g) any product containing or manufactured from a material or substance referred to paragraphs (b) to (f) that is not a consumable beverage.

a) le vin; b) la bière; c) le vinaigre; d) l'alcool dénaturé; e) l'alcool spécialement dénaturé une préparation approuvée; gun produit fabriqué à partir d'une matière ou d'une substance visée aux alinéas b) à f) ou contenant une telle matière ou substance, qui ne peut être consommé comme boisson.


- before the end of March and for the previous year: the volume of alcohol of agricultural origin disposed of expressed as hectolitres of pure alcohol, broken down by sector of destination (spirit drinks, perfumes-cosmetics, pharmaceuticals, vinegar industry, other industrial uses),

avant la fin du mois de mars pour l'année précédente: l'écoulement d'alcool d'origine agricole en hap, ventilé selon les différentes secteurs de destination (secteur des spiritueux, secteur parfumerie-cosmétique, secteur de la pharmacie, vinaigrerie, autres utilisations industrielles),


– before the end of March and for the previous year: the volume of alcohol of agricultural origin disposed of expressed as hectolitres of pure alcohol, broken down by sector of destination (spirit drinks, perfumes-cosmetics, pharmaceuticals, vinegar industry, other industrial uses),

- avant la fin du mois de mars pour l’année précédente: l’écoulement d’alcool d’origine agricole en hap, ventilé selon les différentes secteurs de destination (secteur des spiritueux, secteur parfumerie-cosmétique, secteur de la pharmacie, vinaigrerie, autres utilisations industrielles),


4. In the case of producers who deliver wine of their own production to the vinegar industry, the amount of alcohol, expressed as pure alcohol, contained in the wine delivered shall be deducted from the amount of alcohol, expressed as pure alcohol, contained in the wine to be delivered for distillation to discharge the obligation referred to in Article 27(3) of Regulation (EC) No 1493/1999.

4. Pour les producteurs qui livrent du vin de leur production à l'industrie de la vinaigrerie, la quantité d'alcool, exprimée en alcool pur, qui est contenue dans les vins livrés de la sorte est déduite de la quantité d'alcool, exprimée en alcool pur, contenue dans le vin devant être livré à la distillation en vue de l'apurement de l'obligation visée à l'article 27, paragraphe 3, du règlement (CE) no 1493/1999.


When wine delivered for distillation is used to manufacture wine vinegar, the volume of alcohol delivered to intervention agencies is likely to be reduced.

L'utilisation des vins, qui seraient à livrer au titre des prestations viniques, pour l'élaboration de vinaigre de vin est de nature à réduire le volume de l'alcool livré aux organismes d'intervention.


(70) When wine delivered for distillation is used to manufacture wine vinegar, the volume of alcohol delivered to intervention agencies is likely to be reduced.

(70) L'utilisation des vins, qui seraient à livrer au titre des prestations viniques, pour l'élaboration de vinaigre de vin est de nature à réduire le volume de l'alcool livré aux organismes d'intervention.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vinegar alcohol' ->

Date index: 2024-04-30
w