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Build relationships with various types of carrier
Curtilage of slaughtering establishments
Develop relationships with various types of carrier
Foster relationships with various types of carrier
Furniture for a semi-open plan type establishment
Type A slaughter establishment
Type B slaughter establishment
Undertaking established as a type of company

Traduction de «type b slaughter establishment » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
type B slaughter establishment

établissement d'abattage de type B


type A slaughter establishment

établissement d'abattage de type A


curtilage of slaughtering establishments

périmètre des installations d'abattage


develop relationships with various types of carrier | establish links with carriers operating in different areas of transportation | build relationships with various types of carrier | foster relationships with various types of carrier

favoriser les relations avec divers types de transporteurs


furniture for a semi-open plan type establishment

mobilier type semi-ouvert


undertaking established as a type of company

entreprise organisée dans une forme de société
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(a) that has transported Canadian porcines to a slaughtering establishment in the United States where inspection is provided by the Food Safety and Inspection Service of the United States Department of Agriculture and that has returned directly to Canada from that establishment;

a) il a transporté des porcs canadiens à un établissement d’abattage américain où les inspections sont effectuées par le Food Safety and Inspection Service du ministère de l’agriculture des États-Unis et il est revenu directement au Canada à partir de cet établissement;


We have the non-slaughter establishments, which are basically the establishments for the ready-to-eat meats or RTEs.

Il y a les établissements sans abattage, qui préparent les viandes prêt-à-manger.


This decision establishes the EU position for amending the Annex 11 of this "veterinary agreement" between the European Community and the Swiss Confederation by extending until 31 December 2014 the transitional period during which the Swiss authorities may derogate from Trichinella examination of pig meat and carcasses in low-capacity slaughter establishments.

Cette décision établit la position de l'UE à l'égard de la modification de l'annexe 11 de cet "accord vétérinaire" entre la Communauté européenne et la Confédération suisse en prolongeant jusqu'au 31 décembre 2014 la période transitoire pendant laquelle les autorités suisses peuvent déroger à l'examen visant à détecter la présence de Trichinella dans les carcasses et viandes de porcins dans les établissements d'abbatage de faible capacité.


The competent authorities of Switzerland may derogate from the Trichinella examination of carcasses and meat of domestic swine kept for fattening and slaughter in low-capacity slaughter establishments.

Les autorités compétentes de la Suisse peuvent déroger à l’examen visant à détecter la présence de Trichinella dans les carcasses et viandes de porcins domestiques destinés à l’engraissement et à la boucherie dans les établissements d’abattage de faible capacité.


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The Swiss Confederation has requested an extension to the previously granted derogation in respect of the Trichinella examination of carcasses and meat of domestic swine kept for fattening and slaughter in low-capacity slaughter establishments.

La Confédération suisse a sollicité le renouvellement de la dérogation précédemment accordée à l’examen visant à détecter la présence de Trichinella dans les carcasses et viandes de porcins domestiques destinés à l’engraissement et à la boucherie dans les établissements d’abattage de faible capacité.


4. The frequency of the checks shall take into account the main risk factors, such as changes regarding the types or the size of animals slaughtered or personnel working patterns and shall be established so as to ensure results with a high level of confidence.

4. La fréquence des contrôles tient compte des principaux facteurs de risque tels que des modifications au niveau des types d’animaux abattus ou de la taille de ces animaux, ou encore de l’organisation du travail du personnel, et est déterminée de manière à garantir des résultats présentant un niveau élevé de fiabilité.


Official veterinarians for the slaughtering establishments and approved assembly centres will be associated with the network system.

Les vétérinaires officiels des abattoirs et des centres de rassemblement agréés seront associés au système de réseaux.


Several other groups have informally expressed interest in building or opening new federal slaughter establishments.

De nombreux autres groupes ont fait part de leur intérêt à construire ou ouvrir d'autres abattoirs fédéraux.


By ``inspection capacity,'' I mean our ability to place veterinarians and inspectors in slaughter establishments across Canada for the purpose of running the lines and ensuring that the operation complies with all food safety and other requirements under the existing legislation.

J'entends, par ressources en matière d'inspection, la capacité d'envoyer des vétérinaires et des inspecteurs dans l'ensemble des abattoirs canadiens.


(b) slaughter rooms large enough for work to be carried out satisfactorily; if pigs and other types of animals are to be slaughtered in the same slaughter room, a special place for slaughtering pigs must be provided; however, such special places shall not be compulsory if the slaughter of pigs and that of other animals take place at different times, but in such cases scalding, depilation, scraping and singeing must be carried out in special places which are clearly separated from the slaughter line either by an open space of at least 5 metres or by a pa ...[+++]

b) des locaux d'abattage de dimensions telles que le travail puisse s'y effectuer de façon satisfaisante ; lorsque, dans un local d'abattage, on procède à la fois à l'abattage des porcs et à celui d'animaux des autres espèces, un emplacement spécial pour l'abattage des porcs doit être prévu ; toutefois, cet emplacement spécial n'est pas indispensable si l'abattage des porcs et celui des autres animaux se font à des moments différents, mais dans ce cas les opérations d'échaudage, d'épilage, de grattage et de brûlage, doivent être effectuées sur des emplacements spéciaux nettement séparés de la chaîne d'abattage, soit par un espace libre ...[+++]




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'type b slaughter establishment' ->

Date index: 2023-02-01
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