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Achieve chilling processes to food products
Brass chill
Brass chills
Brass founder's ague
Brass-founder's ague
Brass-founder's fever
Brass-founders' ague
Brassfounder's fever
Brassfounders' ague
Brassfounders' chills
Brassfounders' disease
Brassfounders's ague
Brazie
Brazier's chill
Braziers' chill
Carry out chilling processes to food products
Chill
Chill candles in baths
Chill factor
Chill inserted in mould
Chill mould
Chill rolls
Chills
Cool a candle in the bath
Cool candles in baths
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
Electrotyping shell
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Manufacturing of different chilled prepared meals
Permanent mold
Permanent mould
Preparation of different chilled prepared meals
Quick chilling
Rapid chilling
Refresh candles in baths
Spelter chill
Spelter chills
Spelter shakes
Spelter's chill
Spelter's fever
Spelter-workers' ague
Spelter-workers' chills
Spelter-workers' shakes
Spelters' chill
Spelters' shakes
WCF
WCI
Wind chill factor
Wind chill index
Wind-chill factor
Wind-chill index
Windchill factor
Windchill index
Zinc chill
Zinc chills
Zinc fever
Zinc fume fever
Zinc-fume fever
Zinc-smelters' ague

Traduction de «transported chilled » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
spelter's chill [ spelters' chill | spelter chill | spelter's fever | spelter shakes | spelters' shakes | spelter-workers' ague | spelter-workers' chills | spelter-workers' shakes | zinc chill | zinc fume fever | spelter chills | zinc chills | zinc fever | zinc-fume fever | zinc-smelters' ague ]

fièvre des zingueurs [ fièvre zincique ]


brass chill [ brass chills | zinc chills | brass-founders' ague | brass-founder's ague | brass founder's ague | brassfounders's ague | brassfounders' ague | brassfounders' chills | brassfounders' disease | brass-founder's fever | brassfounder's fever | brazier's chill | braziers' chill | brazie ]

maladie des fondeurs de laiton [ fièvre des fondeurs de laiton ]


creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

fabrication de plats préparés réfrigérés


achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

exécuter des opérations de réfrigération de produits alimentaires


wind chill index [ wind-chill index | windchill index | wind chill factor | wind-chill factor | windchill factor | chill factor ]

indice de refroidissement éolien [ IRE | indice du refroidissement du vent | indice du refroidissement éolien | facteur de refroidissement du vent | facteur de refroidissement dû au vent | facteur de refroidissement éolien | facteur éolien | indice de froideur du vent ]


wind chill index | WCI | wind-chill index | windchill index | wind chill factor | windchill factor | WCF | wind-chill factor

indice de refroidissement éolien | IRE | facteur de refroidissement éolien


chill mould | chill | chill inserted in mould | electrotyping shell | permanent mould | permanent mold

coquille | moule métallique






cool a candle in the bath | refresh candles in baths | chill candles in baths | cool candles in baths

refroidir des bougies dans des bains
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
It also provides for combinations of maximum surface temperatures at carcass loading and maximum chilling and transport times, which result in growth of pathogens (micro-organisms that cause food-borne illness) equivalent to or less than that obtained when carcasses are chilled to a core temperature of 7 °C in the slaughterhouse.

Il prévoit également des combinaisons de températures de surface maximales lors du chargement des carcasses ainsi que des durées de réfrigération et de transport maximales, qui se traduisent par une croissance d'agents pathogènes (micro-organismes qui entraînent des maladies d'origine alimentaire) équivalente ou inférieure à celle obtenue lorsque les carcasses sont réfrigérées à une température à cœur de 7 °C dans l'abattoir.


a declaration by the food business operator accompanies the consignment; that declaration must state the duration of chilling before loading, the time at which loading of the carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts were started, the surface temperature at that time, the maximum transportation air temperature to which carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts may be subjected, the maximum transport time permitted, the date of authorisation and the name o ...[+++]

une déclaration établie par l'exploitant du secteur alimentaire accompagne l'envoi; cette déclaration doit indiquer la durée de réfrigération avant le chargement, l'heure à laquelle le chargement des carcasses, des demi-carcasses, des quartiers ou des demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros a commencé, la température de surface pour l'heure en question, la température de l'air maximale pendant le transport à laquelle les carcasses, les demi-carcasses, les quartiers ou les demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros peuvent être soumis, la durée de transport maximale autorisée, la date de l'autorisation et le nom de l'a ...[+++]


(vi)a declaration by the food business operator accompanies the consignment; that declaration must state the duration of chilling before loading, the time at which loading of the carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts were started, the surface temperature at that time, the maximum transportation air temperature to which carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts may be subjected, the maximum transport time permitted, the date of authorisation and the na ...[+++]

vi)une déclaration établie par l’exploitant du secteur alimentaire accompagne l’envoi; cette déclaration doit indiquer la durée de réfrigération avant le chargement, l’heure à laquelle le chargement des carcasses, des demi-carcasses, des quartiers ou des demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros a commencé, la température de surface pour l’heure en question, la température de l’air maximale pendant le transport à laquelle les carcasses, les demi-carcasses, les quartiers ou les demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros peuvent être soumis, la durée de transport maximale autorisée, la date de l’autorisation et le nom de ...[+++]


Setting a core temperature to which carcasses and larger cuts must be chilled before transport is a way to ensure that a significant proportion of body heat is removed.

La fixation d'une température à cœur à laquelle les carcasses et les coupes de viande plus grosses doivent être réfrigérées avant le transport constitue un moyen permettant de supprimer une partie importante de la chaleur du corps.


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Based on the EFSA opinion and considering the assessment tools available, it is therefore possible to introduce alternative, more flexibility approaches for the temperature conditions during transport of fresh meat, in particular carcasses or larger cuts without any increased public health risk, and without deviating from the basic principle that such meat should be chilled to 7 °C by a continuous decrease of temperature.

Sur la base de l'avis de l'EFSA et compte tenu des outils d'évaluation disponibles, il est donc possible de mettre en place d'autres stratégies, plus souples, en ce qui concerne les conditions de température pendant le transport de viande fraîche, notamment les carcasses ou les coupes de viande plus grosses, sans accroître le risque pour la santé publique et sans s'écarter du principe de base selon lequel ce type de viande doit être réfrigéré à une température de 7 °C selon une diminution continue de la température.


Tubes containing fish tissues in transport medium for cell cultivation or RT-PCR/RT-qPCR analysis shall be placed in insulated containers, such as thick-walled polystyrene boxes, together with sufficient ice or an alternative cooling medium with the similar cooling effect to ensure chilling of the samples during transportation to the laboratory.

Les tubes contenant les tissus des poissons dans le milieu de transport qui sont destinés à la culture cellulaire ou à l'analyse par RT-qPCR doivent être placés dans des conteneurs isolés, tels que des boîtes en polystyrène à parois épaisses, avec une quantité suffisante de glace ou d'un autre agent réfrigérant ayant le même effet afin de garantir la réfrigération des échantillons pendant le transport vers le laboratoire.


Raw materials must be transported and stored chilled or frozen unless they are processed within 24 hours after their departure.

Les matières premières doivent être transportées et entreposées à l'état réfrigéré ou congelé, à moins que leur transformation n'intervienne dans les vingt-quatre heures suivant leur départ.


2. Raw materials must be transported and stored chilled or frozen, unless they are processed within 24 hours after their departure.

2. Les matières premières doivent être transportées et stockées réfrigérées ou congelées, à moins d'être transformées dans les vingt-quatre heures suivant leur départ.


(b) as soon as the prescribed cutting and packaging are completed, the meat must be transported to the chilling room provided for in Annex B, Chapter II, point 2 (a).

b) sitôt la découpe et l'emballage prévu effectués, les viandes doivent être transportées dans le local frigorifique prévu à l'annexe B chapitre II point 2 sous a).


ALL HANDLING INTENDED TO ENSURE PRESERVATION OF GOODS IN SOUND CONDITION DURING STORAGE SUCH AS AIRING , DRYING ( EVEN BY MEANS OF ARTIFICIAL HEAT ) REFRIGERATION AND CHILLING , ADDITION OF PRESERVATIVES , FUMIGATION AND SULPHUR TREATMENT ( ANTIPARASITIC ) , GREASING , ANTI-RUST PAINTING , APPLICATION OF PROTECTIVE COATING FOR TRANSPORT .

TOUTES MANIPULATIONS DESTINEES A ASSURER LA CONSERVATION EN L'ETAT DES MARCHANDISES PENDANT LEUR STOCKAGE , TELLES QUE AERATION , SECHAGE , MEME AU MOYEN DE CHALEUR ARTIFICIELLE , REFRIGERATION ET CONGELATION , ADDITION DE MOYENS DE CONSERVATION , FUMIGATION ET SOUFRAGE ( TRAITEMENT ANTIPARASITAIRE ) , GRAISSAGE , PEINTURE ANTIROUILLE , APPLICATION D'UNE COUCHE PROTECTRICE POUR LE TRANSPORT .




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'transported chilled' ->

Date index: 2021-09-06
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