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Affecting the taste
Arrange wine-tasting events
Bitter
Bitter-tasting spirit drink
Chlorophenol taste
Chlorophenolic taste
Discern coco beans
Drink wines
Evaluate wines
Foreign taste
Hold a wine-tasting event
Hold wine-tasting events
Host wine-tasting events
Hot fermentation taste
Hot taste
Inappropriate taste
Influencer
Lower taste perception threshold
Lower taste threshold
Sample coco beans
Taste a wine
Taste cocoa beans
Taste maker
Taste of chlorophenol
Taste of chlorophenols
Taste wines
Tasting booth
Tasting stall
Tasting stand
Trendsetter
Try coco beans

Traduction de «taste jihočeská » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
hold a wine-tasting event | hold wine-tasting events | arrange wine-tasting events | host wine-tasting events

organiser des dégustations de vin


taste of chlorophenol [ chlorophenol taste | chlorophenolic taste | taste of chlorophenols ]

goût de chlorophénol [ goût de chlorophénols ]


tasting stand | tasting stall | tasting booth

comptoir de dégustation | stand de dégustation


affecting the taste (1) | foreign taste (2) | inappropriate taste (3)

goût étranger


evaluate wines | taste a wine | drink wines | taste wines

goûter des vins




lower taste threshold [ lower taste perception threshold ]

seuil gustatif inférieur [ seuil inférieur de gustation ]


discern coco beans | sample coco beans | taste cocoa beans | try coco beans

goûter des ves de cacao




trendsetter | influencer | taste maker

faiseur de mode | influenceur | lanceur de mode | faiseur de tendance | trendsetter | influencer
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The characteristic taste of Jihočeská Zlatá Niva is imparted by cultured Penicillium roqueforti mould (see Section 4.2) which has been used for decades (the culture stock is generally available for use in the food industry).

Le goût caractéristique du «Jihočeská Zlatá Niva» lui est conféré par des moisissures cultivées de Penicillium roqueforti (voir le point 4.2), qui sont utilisées depuis des décennies (le stock de culture est généralement disponible auprès de l'industrie alimentaire).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'taste jihočeská' ->

Date index: 2025-01-29
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