Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Cultured meat
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
In vitro meat
Lab-grown meat
Laboratory-cultured meat
Laboratory-grown meat
Laboratory-produced meat
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Meat
Meat Inspection Act
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat industry
Meat packers
Meat packing company
Meat paste
Meat processing company
Meat processing industry
Meat processing plant
Meat processor
Meat product
Packing plant
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slaughterhouse
Test-tube meat
Tissue-engineered meat
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «standards for meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Meat Inspection Act [ An Act respecting the import and export of and interprovincial trade in meat products, the registration of establishments, the inspection of animals and meat products in registered establishments and the standards for those establishments and for animals ]

Loi sur l'inspection des viandes [ Loi concernant l'importation, l'exportation et le commerce interprovincial des produits de viande, l'agrément des établissements, l'inspection des animaux et des produits de viande dans les établissements agréés et les normes relatives à ces ét ablissemen ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande




meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


in vitro meat [ cultured meat | test-tube meat | laboratory-cultured meat | laboratory-grown meat | lab-grown meat | laboratory-produced meat | tissue-engineered meat ]

viande in vitro [ viande cultivée en laboratoire | viande cultivée in vitro | viande cultivée | viande de culture | viande éprouvette ]


meat packers [ meat packing company | packing plant | meat processor | meat processing company | meat processing plant ]

usine de transformation de la viande
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
As regards food processing and marketing, investments in meat and milk and dairy products, the two key sectors in terms of adjustment to acquis standards, have reached 52% and 21% respectively.

En ce qui concerne les secteurs de la transformation et de la commercialisation des denrées alimentaires, les investissements dans les produits à base de viande, ainsi que dans le lait et les produits laitiers, deux filières essentielles en termes d'adoption des normes de l'acquis, ont atteint respectivement 52 % et 21 %.


For example in PL, the largest Sapard beneficiary, investments aimed at adapting to EU sanitary and veterinary standards represent about 87% of the total investments in the meat and 72% of the investments in the dairy sector[7].

À titre d'exemple, en Pologne, principal bénéficiaire du programme SAPARD, les investissements visant l'adaptation aux normes sanitaires et vétérinaires de l'UE représentent 87 % environ du total des investissements dans le secteur de la viande et 72 % des investissements dans le secteur des produits laitiers[7].


(i) prescribing standards for meat products that are prepared or stored in registered establishments, for meat products that enter into interprovincial or international trade and for meat products in connection with which the meat inspection legend is applied or used;

i) d’établir les normes visant les produits de viande qui sont préparés ou entreposés dans des établissements agréés, qui sont destinés au commerce interprovincial ou international ou en rapport avec lesquels l’estampille est apposée ou utilisée;


Do we need one national standard for meat safety, a meat standard, or can we have two or three standards across this country and still deliver a safe product to the marketplace?

A-t-on besoin d'une norme nationale unique pour garantir l'innocuité des viandes, d'une norme sur les viandes, ou peut-on avoir deux ou trois normes au pays sans compromettre la salubrité des produits qu'on retrouve sur le marché?


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
CFIA officials indicated to the Committee that there is now an agreed-upon “meat code,” which reflects an agreement between the provincial and federal governments with regard to basic minimum food safety standards for meat processing plants.

Selon les représentants de l’ACIA, il existe maintenant un « code de la viande » faisant l’objet d’un accord, qui reflète une entente entre les gouvernements provinciaux et fédéral à l’égard de normes minimales fondamentales de salubrité des aliments pour les usines de transformation de la viande.


In light of the experience gained in applying such voluntary labelling schemes, it is appropriate for the Commission to submit a report on the possible introduction of a specific harmonised mandatory labelling scheme at Community level for chicken meat, meat products and preparations based on compliance with animal welfare standards, including the possible socioeconomic implications, the effects on the Community’s economic partners and compliance of such a labelling scheme with World Trade Organization rules.

Il convient que la Commission présente, à la lumière des résultats obtenus dans le cadre de la mise en œuvre de ces systèmes d’étiquetage facultatif, un rapport sur la mise en place éventuelle, au niveau communautaire, d’un système d’étiquetage obligatoire harmonisé conçu pour la viande de poulet et les produits et préparations à base de viande de poulet et fondé sur le respect des normes en matière de bien-être des animaux. Ce rapport devrait notamment examiner les éventuelles conséquences socio-économiques d’un tel système d’étiquetage, ses répercussions pour les partenaires économiques de la Communauté, ainsi que sa conformité avec le ...[+++]


Not later than 31 December 2009, the Commission shall submit to the European Parliament and to the Council a report on the possible introduction of a specific harmonised mandatory labelling scheme for chicken meat, meat products and preparations based on compliance with animal welfare standards.

Au plus tard le 31 décembre 2009, la Commission présente au Parlement européen et au Conseil un rapport sur la mise en place éventuelle d’un système d’étiquetage obligatoire harmonisé conçu pour la viande de poulet et les produits et préparations à base de viande de poulet et fondé sur le respect des normes en matière de bien-être animal.


Various voluntary schemes already exist in different Member States for the labelling of chicken meat based on compliance with animal welfare standards and other parameters.

Divers systèmes d’étiquetage facultatif de la viande de poulet existent déjà dans différents États membres; ils sont fondés sur le respect des normes en matière de bien-être des animaux et d’autres paramètres.


(1620) Dr. André Gravel: You are right in indicating that there are potentially two standards in meat inspection, a federal standard and a provincial standard.

(1620) Dr André Gravel: Vous avez raison de signaler que l'inspection des viandes peut être soumise à deux normes, une norme fédérale et une norme provinciale.


The following is an example of the utter confusion caused by the involvement of two levels of government in health standards and meat inspection.

Un bon exemple qui illustre que le fouillis, résultant d'une double participation gouvernementale, les domaines des normes sanitaires et de l'inspection des viandes.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'standards for meat' ->

Date index: 2022-05-01
w