Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Center cut steak ham
Center ham slice
Chop tobacco leaves
Crown cutting
Cut into cutlets
Cut into slivers
Cut into thin slices
Cut rubberized fabrics
Cut slice
Cut tobacco leaves
Cut up into cutlets
Cutting tobacco leaves
Flake tobacco
Flake-cut tobacco
Flat cut veneer
Flat slicing
Fresh ham steak
Furrow slice
Ham slice
Ham steak
Leg steak
Mince
Operating wire saw machines
Plain sliced veneer
Rubberized fabric cutting
Skimmer slice
Skimmer split
Slice crystals into wafers
Slice into cutlets
Slice rubberized fabrics
Slice thinly
Slice tobacco leaves
Slice up
Sliced plug tobacco
Slicing crystals into wafers
Slicing rubberized fabrics
Thick cut ham steak
Wire saw machines operating
émincer

Traduction de «slices this cutting » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
slice thinly | cut into slivers | cut into thin slices | slice up | mince | émincer

émincer | tailler




rubberized fabric cutting | slicing rubberized fabrics | cut rubberized fabrics | slice rubberized fabrics

couper des tissus caoutchoutés


cut slice | furrow slice | skimmer slice | skimmer split

écran de protection


cutting tobacco leaves | slice tobacco leaves | chop tobacco leaves | cut tobacco leaves

couper des feuilles de tabac


ham steak | center ham slice | fresh ham steak | center cut steak ham | ham slice | leg steak | thick cut ham steak

rouelle de jambon frais | tranche de jambon frais | steak dans la fesse


slicing crystals into wafers | wire saw machines operating | operating wire saw machines | slice crystals into wafers

couper des cristaux en plaquettes


cut into cutlets [ slice into cutlets | cut up into cutlets ]

escaloper


flat cut veneer [ plain sliced veneer ]

placage sur dosse


flake-cut tobacco | flake tobacco | sliced plug tobacco

tabac à brins agglomérés
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Rennet-based curdling is fast and the curd produced is high in calcium, which means it can be cut into very thin slices. This cutting releases a large amount of soluble proteins and fats into the whey, which is then used to make the ‘Brocciu corse’/‘Brocciu’.

En effet, le caillage réalisé à l’aide de présure est rapide et le caillé obtenu est très calcifié, ce qui permet un tranchage très fin qui a pour effet de libérer une quantité importante de protéines solubles et de matières grasses dans le lactosérum qui est ensuite utilisé pour fabriquer le Brocciu corse/Brocciu.


Thus, to ensure that the organoleptic characteristics of ‘Idiazabal’ cheese are maintained, when the product is cut, the resulting slices must be packaged very quickly after the slicing.

Ainsi, pour assurer la préservation des caractéristiques organoleptiques propres au fromage «Idiazabal» lorsque celui-ci est présenté en portions, il est nécessaire que l’intervalle entre le découpage et le conditionnement des portions qui en résultent soit très court.


”cut meat’ means meat which has been cut into small cubes, slices or other individual portions that do not require further cutting by an operator before being bought by the final consumer and that can be directly used by that consumer.

“viande découpée”: la viande découpée en petits cubes, tranches ou autres portions individuelles, qui ne nécessitent pas de découpe ultérieure par un opérateur avant leur acquisition par le consommateur final et qui sont directement utilisables par ce dernier.


Dried sweetcorn, whole, cut, sliced, broken or in powder, but not further prepared, other than hybrid sweet corn for sowing

Maïs doux, sec, même coupé en morceaux ou en tranches ou bien broyé ou pulvérisé, mais non autrement préparé, autre qu'hybride destiné à l'ensemencement


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
“cut meat” means meat which has been cut into small cubes, slices or other individual portions that do not require further cutting by an operator before being bought by the final consumer and that can be directly used by that consumer.

6. “viande découpée”: la viande découpée en petits cubes, tranches ou autres portions individuelles, qui ne nécessitent pas de découpe ultérieure par un opérateur avant leur acquisition par le consommateur final et qui sont directement utilisables par ce dernier.


4. The name of the food in the labelling of any meat product which has the appearance of a cut, joint, slice, portion or carcase of meat, or of cured meat shall include an indication of:

4. La dénomination du produit alimentaire figurant sur l'étiquette de tout produit à base de viande présenté sous la forme d'un morceau, d'un rôti, d'une tranche, d'une portion ou d'une carcasse, qu'il s'agisse de viande de boucherie ou de salaisons, doit s'accompagner d'indications relatives à:


3. The name of the food shall indicate any added ingredients from a different animal origin to the primary animal, for meat products that have the appearance of a cut, joint, slice, portion or carcase and for fish products.

3. Pour les produits à base de viande présentés sous la forme d'un morceau, d'un rôti, d'une tranche, d'une portion ou d'une carcasse, et pour les produits à base de poisson, la dénomination de la denrée alimentaire mentionne tout ingrédient ajouté ayant une autre origine animale que l'animal principal.


during cutting, boning, trimming, slicing, dicing, wrapping and packaging, the temperature of the meat is maintained at not more than 4 °C by means of an ambient temperature of 12 °C or an alternative system having an equivalent effect;

pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d'emballage, la température de la viande soit maintenue à 4 °C au maximum grâce à une température ambiante de 12 °C ou à un autre système d'effet équivalent,


during cutting, boning, trimming, slicing, dicing, wrapping and packaging, the meat is maintained at not more than 3 °C for offal and 7 °C for other meat, by means of an ambient temperature of not more than 12 °C or an alternative system having an equivalent effect;

pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d'emballage, la viande soit maintenue à une température ne dépassant pas 3° C pour les abats et 7 °C pour les autres viandes grâce à une température ambiante maximale de 12 °C ou à un autre système d'effet équivalent,


First of all, it is in time for eastward enlargement, since we must, of course, cut our agricultural expenditure because the annual budgetary pie for agriculture will have to be cut into 21 slices instead of 15 and everyone’s piece will, therefore, be smaller unless the number of farmers is reduced.

Pour l'ouverture à l'Est, d'abord, puisque, évidemment, il faut diminuer nos dépenses agricoles parce que le gâteau budgétaire agricole annuel devra être coupé en 21 parts au lieu de 15 et, par conséquent, la part de chacun sera diminuée, sauf si on diminue le nombre d'agriculteurs.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'slices this cutting' ->

Date index: 2022-10-01
w