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Adult bovine animals for slaughter
Beef cattle
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Slaughter animals
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Slaughter steer
Slaughtering an animal
Slaughtering animals
Stunning of animals

Traduction de «slaughter in butcher » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
slaughtering an animal | slaughtering animals | butcher animals | slaughter animals

abattre des animaux




slaughter steer [ butcher steer ]

bouvillon de boucherie [ bouvillon d'abattage ]


slaughter calf [ butcher calf ]

veau lourd [ veau de boucherie ]


halal slaughtering rituals | halal slaughtering techniques | halal slaughtering practices | halal slaughtering processes

pratiques d’abattage halal


kosher slaughtering conventions | kosher slaughtering processes | kosher slaughtering methods | kosher slaughtering practices

pratiques d’abattage cacher | pratiques d’abattage casher | pratiques d’abattage kasher


adult bovine animals for slaughter | beef cattle | fully-grown beef cattle | fully-grown slaughter cattle | slaughter cattle

gros bovins de boucherie


religious slaughter | ritual slaughter | slaughter according to religious rite

abattage prévu par un rite réligieux | abattage rituel


slaughter of animals [ slaughter of livestock | stunning of animals ]

abattage d'animaux [ abattage de bétail | étourdissement d'animal ]


butcher's chopper | butcher's cleaver | cleaver

couperet
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Labels on all beef and veal on sale in the EU must contain a reference code making it possible to identify its origin and details of where the animal was slaughtered and butchered.

L’étiquetage de toute viande bovine en vente dans l’UE doit contenir un code de référence permettant d’identifier son origine ainsi que les informations relatives au lieu d’abattage et de découpe.


Senator Eaton: Dr. Silva, does the Canadian Food Inspection Agency have anything to do with slaughtering and butchering?

Le sénateur Eaton : Docteur Silva, est-ce que l'Agence canadienne d'inspection des aliments a des responsabilités en matière d'abattage et de dépeçage?


You had to have your animals slaughtered before December 15, so we butchered about 150 mature animals and we put in our forms and sent them in, and they said the prices in the cattle industry had risen a little bit, so compensation had dropped.

Il fallait que les animaux soient abattus avant le 15 décembre, alors nous avons abattu environ 150 bêtes adultes, et nous avons rempli nos formulaires et les avons envoyés, et on s'est fait dire que les prix dans le secteur du bétail étaient un peu montés, alors l'indemnité avait été réduite.


I have tabled an amendment jointly with the rapporteur which relates specially to single-place slaughter in butcher's workshops because in addition to rules governing slaughter lines in large slaughterhouses we also need to take account of the conditions that prevail in small-scale slaughter operations.

J'ai déposé, conjointement avec le rapporteur, une proposition d'amendement relative à ce qu'on appelle l'abattage en un lieu unique en boucherie, car, à côté des directives établissant les conditions d'abattage dans les grands abattoirs industriels, il convient également d'intégrer la réalité des petites entreprises artisanales.


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Today's decision does not concern the financing of aids notified by France for the administration costs for animals found dead and slaughter waste incurred in 2003, or an aid of EUR 1 000 a year in favour of butchers.

La décision prise aujourd'hui ne concerne pas le financement des aides notifiées par la France pour les coûts de la gestion des animaux trouvés morts et des déchets d'abattage, occasionnés en 2003.


Labels on all beef and veal on sale in the EU must contain a reference code making it possible to identify its origin and details of where the animal was slaughtered and butchered.

L’étiquetage de toute viande bovine en vente dans l’UE doit contenir un code de référence permettant d’identifier son origine ainsi que les informations relatives au lieu d’abattage et de découpe.


As a result, the meat wholesalers, the SMEs referred to by Mr Souchet, have denounced the increased costs and, at the same time, compulsory labelling has given us an insight into the curiosities of the meat market: 40% of beef derives from animals which have done the rounds of Europe; when you buy a steak at the butcher's, little do you know that it has travelled 3000 kilometres, taking in 4 countries on the way: the country in which it was born, the country in which it was raised, the country in which it was ...[+++]

À partir de là, les professionnels de la viande en gros, les PME comme disait M. Souchet, ont dénoncé l'augmentation des coûts, et du même coup l'obligation de l'étiquetage révélait les curiosités du marché de la viande : 40 % de la viande bovine provient d'animaux qui ont fait le tour d'Europe, et quand on achète un steak chez le boucher, on ne sait pas qu'il a fait 3000 kilomètres et 4 pays, le pays de naissance, le pays d'élevage, le pays d'abattage et le pays de consommation !


That is to say, the animal’s country of origin, the country in which it was slaughtered, the name of the abattoir and the identity of the butchers should be known.

En d'autres termes, nous devons connaître le pays d'origine de l'animal, le pays dans lequel il a été abattu, le nom de l'abattoir ainsi que l'établissement qui a assuré son découpage.


3 7- Comparison of the biological characteristics (eg strain types) of isolates from incidents of TSE. 8- Determination of the occurrence, incidence and level of cross contamination of carcass meat by central nervous tissues from cattle, sheep and other species during conventional slaughtering, dressing and butchering procedures and to develop methods for eliminating or reducing any risks.

7. Comparaison des caractéristiques biologiques (par exemple types de souche) d'isolas provenant de cas d'EST. 8. Détermination de l'apparition, de la fréquence et du niveau de contamination croisée de carcasses par des tissus nerveux centraux provenant de bovins, d'ovins et d'autres espèces pendant les opérations conventionnelles d'abattage, d'habillage et de découpe; élaboration de méthodes d'élimination ou de réduction des risques.


However, I have heard the finance minister say that before (1605) The difference between us is whether we go at this as a surgeon goes at a problem or whether we go at it the way a butcher would butcher an animal waiting to be slaughtered.

Mais cela, ce n'est pas la première fois que le ministre des Finances le dit (1605) Ce qui nous sépare, c'est la question de savoir si nous allons aborder le problème à la manière d'un chirurgien ou à la manière du boucher qui s'apprête à saigner un animal.


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