Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «separation process starch from corn » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Maize syrup process residue (or Corn syrup process residue or Maize syrup refinery insolubles or Corn syrup refinery insolubles) (IFN 4-04-893) consists predominantly of the fatty fraction of corn starch together with protein and residual carbohydrate obtained in the refining of corn syrup.

Résidu de la fabrication du sirop de maïs (ou Résidus insolubles de la fabrication du sirop de maïs) (NIA 4-04-893) — constitué principalement de la fraction lipidique de l’amidon de maïs ainsi que des protéines et des glucides résiduels obtenus durant le raffinage du sirop de maïs.


Maize grain starch heat hydrolyzed (or Corn grain starch heat hydrolyzed or Malto dextrins) (IFN 4-08-023) is the dried purified concentrated product of nutritive saccharides derived from the starch of corn and having a dextrose equivalent less than 20.

Amidon de maïs chauffé et hydrolisé (ou Malto dextrines) (NIA 4-08-023) — concentré sec et purifié des saccharides nutritifs extraits de l’amidon de maïs et dont l’équivalent en dextrose est inférieur à 20.


Maize syrup process residue (or Corn syrup process residue or Maize syrup refinery insolubles or Corn syrup refinery insolubles) (IFN 4-04-893) consists predominantly of the fatty fraction of corn starch together with protein and residual carbohydrate obtained in the refining of corn syrup.

Résidu de la fabrication du sirop de maïs (ou Résidus insolubles de la fabrication du sirop de maïs) (NIA 4-04-893) — constitué principalement de la fraction lipidique de l’amidon de maïs ainsi que des protéines et des glucides résiduels obtenus durant le raffinage du sirop de maïs.


Maize grain starch heat hydrolyzed (or Corn grain starch heat hydrolyzed or Malto dextrins) (IFN 4-08-023) is the dried purified concentrated product of nutritive saccharides derived from the starch of corn and having a dextrose equivalent less than 20.

Amidon de maïs chauffé et hydrolisé (ou Malto dextrines) (NIA 4-08-023) — concentré sec et purifié des saccharides nutritifs extraits de l’amidon de maïs et dont l’équivalent en dextrose est inférieur à 20.


It doesn't matter whether it's potatoes, meats in Canada, or processed food products and fruits and vegetables and pork from Quebec, to a whole range of processed food products—corn, soybeans from Ontario to grains, oilseeds, oilseed products and red meats from western Canada.

Leur origine importe peu, que ce soit des pommes de terre, de la viande, des produits transformés, des fruits, des légumes ou du porc du Québec, du maïs ou du soya de l'Ontario ou des grains, des oléagineux, des produits d'oléagineux et des viandes rouges de l'ouest du Canada.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'separation process starch from corn' ->

Date index: 2021-04-01
w