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Blending of cheese
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Bronchitis of cheese makers
Cheese
Cheese aging
Cheese head screw
Cheese headed screw
Cheese screw
Cheese that is curdling
Cheese washer's asthma
Cheese washer's disease
Cheese washer's lung
Cheese worker's lung
Cheesewasher's disease
Cheesewasher's lung
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Curd
Curdling of cheese
Curds
Danish blue
Diversity of cheese
Fillister head screw
Flat fillister screw
Fresh cheese
Integration of cheese
Maturing of cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Slotted cheese headscrew
Stilton
Variety of cheese
WYSIWYG
What You See Is What You Get
What-you-see-is-what-you-get
Whey cheese
White cheese

Traduction de «see cheese being » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


bronchitis of cheese makers | cheese washer's asthma | cheese washer's disease | cheese washer's lung | cheese worker's lung | cheesewasher's disease | cheesewasher's lung

maladie des laveurs de fromage


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

variétés de fromages


cheese head screw | cheese headed screw | cheese screw | fillister head screw | flat fillister screw | slotted cheese headscrew

vis à tête cylindrique | vis à tête cylindrique fendue


maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

affinage de fromage | maturation de fromage


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

fromage frais [ petit-suisse ]


blending of cheese | cheese that is curdling | curdling of cheese | integration of cheese

caillage du fromage


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

caillebotte | fromage blanc


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

fromage à pâte persillée [ bleu d'Auvergne | bleu de Bresse | fromage à pâte bleue | roquefort ]


what-you-see-is-what-you-get [ WYSIWYG | What You See Is What You Get | What-you-see-is-what-you-get ]

tel écran-tel écrit [ WYSIWYG | tel-tel | tel écran, tel écrit | équivalence écran-papier | mode wysiwig ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
All types of cheese where the cheese or mixture of cheeses constitutes an ingredient of another food and provided that the name and presentation of such food does not refer to a specific type of cheese

Toute espèce de fromage lorsque le fromage ou le mélange de fromages constitue un ingrédient d’une autre denrée alimentaire et à condition que la dénomination et la présentation de cette denrée ne se réfèrent pas à un type précis de fromage.


cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

les fromages, le beurre, les laits et crèmes fermentés pour autant que n’aient pas été ajoutés d’autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes alimentaires et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication.


If you look in any grocery store, Save Easy, Super Value or Sobeys, you will see cheese that has been imported from the U.K. The retail price on that cheese is $28 a kilogram.

Si vous considérez n'importe quelle épicerie, Save Easy, Super Value ou Sobeys, vous y trouverez du fromage importé du Royaume-Uni.


Exports of cheeses to Russia in 2013 amounted to more than 250 000 tonnes (including certain fresh cheeses which are not suitable for storing and therefore not eligible for Private Storage Aid), roughly one third of total EU cheese exports.

En 2013, les exportations de fromages vers la Russie se sont élevées à plus de 250 000 tonnes (dont certains fromages frais qui ne peuvent pas être stockés et qui ne peuvent donc pas bénéficier d’une aide au stockage privé), ce qui constitue environ un tiers du total des exportations de fromages de l’UE.


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Moreover, Russia is an exclusive trading partner for cheese for Finland and the Baltic countries (about or over 90% of these countries' cheese exports) which also represents for each of these Member States around or above 1/5 of national cheese production (e.g. around 35 000 tonnes for both Finland and Lithuania).

En outre, la Russie est, en ce qui concerne les fromages, un partenaire commercial exclusif pour la Finlande et les pays baltes (environ 90 % ou plus des exportations de fromages de ces pays), qui représente également pour chacun de ces États membres à peu près 1/5 ou plus de la production nationale de fromages (soit environ 35 000 tonnes, tant pour la Finlande que pour la Lituanie).


6. All types of cheese where the cheese or mixture of cheeses constitutes an ingredient of another food and provided that the name and presentation of such food does not refer to a specific type of cheese | ‘Cheese’ |

6. Toute espèce de fromage lorsque le fromage ou le mélange de fromages constitue un ingrédient d’une autre denrée alimentaire et sous réserve que la dénomination et la présentation de cette denrée ne se réfèrent pas à une espèce précise de fromage | «Fromage(s)» |


(d)cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

d)les fromages, le beurre, les laits et crèmes fermentés pour autant que n’aient pas été ajoutés d’autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes alimentaires et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication.


6. All types of cheese where the cheese or mixture of cheeses constitutes an ingredient of another food and provided that the name and presentation of such food does not refer to a specific type of cheese

6. Toute espèce de fromage lorsque le fromage ou le mélange de fromages constitue un ingrédient d’une autre denrée alimentaire et à condition que la dénomination et la présentation de cette denrée ne se réfèrent pas à un type précis de fromage.


A producer of cheese may not, in the Advocate General's view, exploit its geographical proximity to the place of production of a cheese having a Protected Designation of Origin even if the cheese is intended to be marketed exclusively in another Member State.

Un fabricant de fromage ne peut pas, aux yeux de l'Avocat général, exploiter sa proximité géographique avec le lieu de production d'un fromage bénéficiant de l'Appellation d'Origine Protégée, même si le produit est destiné à être commercialisé exclusivement dans un autre État membre


Finally, in relation to cheese foil, Alcan proposed to grant a licence to a third party in respect of its technology used in the lacquering of aluminium foil for wrapping processed cheese or to sell a line that is capable of lacquering aluminium foil for wrapping processed cheese together with a licence of the technology used in respect of the relevant line.

Enfin, par rapport au papier d'aluminium fromager, Alcan a proposé d'accorder une licence à un tiers en ce qui concerne sa technologie utilisée dans le laquage du papier d'aluminium pour l'emballage du fromage transformé ou de vendre une ligne qui est capable de laquer le papier d'aluminium pour l'emballage du fromage transformé ainsi qu'une licence de la technologie utilisée en ce qui concerne la ligne appropriée.




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'see cheese being' ->

Date index: 2023-03-05
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