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1st group of pork meat cuts
Cutting of pork DLG cutting
Hock
Knuckle
Knuckle of pork
Pork hock
Pork knuckle
Pork shank
Shank

Vertaling van "pork cuts " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
cutting of pork DLG cutting

découpe du porc selon la méthode de la DLG


hock | knuckle | knuckle of pork | pork hock | pork knuckle | pork shank | shank

jambon de devant | jambonneau | pied avant


1st group of pork meat cuts

groupe morceau viande porcins


carry out routine maintenance of chainsaw and cutting system | routine maintenance of chainsaw and cutting system carrying out | carry out routine maintenance of wood cutting machinery | carrying out routine maintenance of chainsaw and cutting system

assurer la maintenance de routine de machines de coupe de bois
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Russia closed its market to EU live pigs, pork and other related products – cutting off almost 25% of all EU exports – at the end of January 2014.

À la fin du mois de janvier 2014, la Russie a fermé son marché aux porcs vivants, à la viande de porc et à d’autres produits connexes en provenance de l'Union, réduisant ainsi de près de 25 % le total des exportations européennes.


Aside from this criterion of 10 cm, the choice of cutting method is left to the discretion of the pork butcher so as to take account of the shape of each piece.

Outre ce critère de 10 cm, le choix de la méthode de coupe est laissé à l’appréciation du charcutier pour tenir compte de la conformation de chaque pièce,


Cuts of pork will normally be: loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly, but does not preclude a number of local variations such as Bath Chaps etc.

Les découpes du porc sont en général les suivantes: longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine, ce qui n’exclut pas diverses variétés locales telles que les Bath Chaps, qui sont des joues de porc désossées, saumurées et cuites.


"A. which prohibit or restrict the introduction into their territory of the following: (a) fresh meat in cuts weighing less than 3 kilogrammes, in particular minced meat and meat cut up in a similar manner, and excepting whole fillets of beef and whole shoulders of pork on the bone;

b) le texte du point A est remplacé par le texte suivant: «A. Interdisent ou limitent l'introduction dans leurs territoires des viandes désignées ci-après: a) viandes fraîches, en morceaux dont le poids est inférieur à 3 kg, notamment la viande hachée et les viandes morcelées de manière analogue, à l'exception des filets de boeuf entiers et des épaules de porc entières avec os;




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Date index: 2022-02-19
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