Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blue disease
Blue ear disease
Blue-ear disease of pigs
Carry out specialised procedures for pigs
Cleaning pig
Enzootic pneumonia
Enzootic pneumonia of pigs
Fat hog
Fat-type pig
Fattening pig
Feeder pig
Go-devil
Grower-finisher hog
Grower-finisher pig
Heavyweight pig
Lard pig
Lard-type pig
Larder
Line scraper
MSD
Manage pig breeding
Managing breeding of pigs
Mysterious pig disease
Mysterious swine disease
Mystery pig disease
New pig disease
OTC
OTC = Over-The-Counter Market
Otc
Over The Counter
Over the Counter Market
Over the counter
Over-the-counter
Oversee pig breeding
PRRS
Pig
Pig breeder
Pig breeders
Pig breeding managing
Pig count
Pig headage
Pig herd
Pig numbers
Pig rearer
Pig specialist
Pipe pig
Pipeline cleaner
Pipeline pig
Pipeline scraper
Porcine epidemical abortion
Porcine reproductive and respiratory syndrome
Purple ears disease
Scraper
Specialised procedures for pigs carrying out
Specialised procedures for pigs undertaking
Swine herd
Undertake specialised procedures for pigs
Virus pig pneumonia
Virus pneumonia of pigs
Virus porcine pneumonia

Vertaling van "pigs over " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
specialised procedures for pigs carrying out | undertake specialised procedures for pigs | carry out specialised procedures for pigs | specialised procedures for pigs undertaking

appliquer des procédures spécialisées pour des porcins


pig count | pig headage | pig herd | pig numbers | swine herd

cheptel porcin


pig rearer | pig specialist | pig breeder | pig breeders

éleveuse de porcs | porchère | éleveur de porcs/éleveuse de porcs | éleveur en production porcine


managing breeding of pigs | pig breeding managing | manage pig breeding | oversee pig breeding

organiser l’élevage de porcins


blue disease | blue ear disease | blue-ear disease of pigs | mysterious pig disease | mysterious swine disease | mystery pig disease | new pig disease | porcine epidemical abortion | porcine reproductive and respiratory syndrome | purple ears disease | MSD [Abbr.] | PRRS [Abbr.]

maladie bleue | maladie de l'oreille bleue | maladie mystérieuse du porc | mystérieuse maladie des porcs | nouvelle maladie des porcs | nouvelle maladie du porc | syndrome affectant la reproduction et la respiration chez les porcs | syndrome dysgénésique et respiratoire du porc | MMP [Abbr.] | SDRP [Abbr.]


fat-type pig | heavyweight pig | lard pig | larder | lard-type pig

porc de type gras | porc lourd


pig [ cleaning pig | go-devil | scraper | line scraper | pipeline scraper | pipeline pig | pipe pig | pipeline cleaner ]

racleur [ piston racleur | ramoneur | râcleur ]


grower-finisher pig [ grower-finisher hog | fattening pig | feeder pig | fat hog ]

porc à l'engrais [ porc d'engraissement ]


enzootic pneumonia [ enzootic pneumonia of pigs | virus pneumonia of pigs | virus pig pneumonia | virus porcine pneumonia ]

pneumonie enzootique du porc


Over the Counter Market (WallStreet) = OTC (1) | OTC (Wall Street) = Over the counter (2) | OTC = Over-The-Counter Market (3) | Over The Counter (stocks) (4) | over the counter (5) | over-the-counter (6) | OTC (7) | otc (8) | over the counter (9)

hors-cote, avant-bourse (CH), sorte de marché hors cote (1) | marché de gré à gré (2) | marché OTC (Le Mois 11/92, p. 24) (3) | marché hors cote (4) | marché de gré à gré (5) | transaction de gré à gré (6) | otc over the counter (7)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
between 0.15 m for pigs weighing less than 10 kg and 1 m per animal over 110 kg.

entre 0,15 m pour les porcs pesant moins de 10 kg et 1 m pour les animaux de plus de 110 kg.


In some cases, projects previously in Annex II were moved into Annex I if they exceed a given threshold - for example, installations for the intensive rearing of poultry and pigs were previously all Annex II projects now, under 97/11/EC, projects that exceed a threshold of 85,000 places for broilers, 60,000 places for hens, 3,000 places for the production of pigs over 30 kg and 900 places for sows are Annex I projects where EIA would is mandatory.

Dans certains cas, des projets relevant jusque-là de l'annexe II ont été déplacés vers l'annexe I lorsqu'ils dépassaient un certain seuil. Ainsi, les installations destinées à l'élevage intensif de volailles ou de porcs relevaient autrefois de l'annexe II. Désormais, en vertu de la directive 97/11/CE, ceux qui excèdent les seuils de 85 000 emplacements pour poulets, 60 000 emplacements pour poules, 3 000 emplacements pour porcs de production (de plus de 30 kilogrammes) et 900 emplacements pour truies sont des projets relevant de l'an ...[+++]


between 0.15 m for pigs weighing less than 10 kg and 1 m per animal over 110 kg.

entre 0,15 m pour les porcs pesant moins de 10 kg et 1 m pour les animaux de plus de 110 kg.


C. whereas the inability to root around has been indicated as the main reason for the onset of abnormal and dangerous behaviour by pigs in intensive units, such as cannibalism and over-aggression;

C. considérant que l'impossibilité d'exprimer ce comportement d'exploration est reconnue comme la cause principale de l'apparition de comportements anormaux et dangereux chez les porcins d'élevage, tels que le cannibalisme et l'excès d'agressivité;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(ii)included a clinical examination and sampling in which the pigs over the age of 60 days have been subjected to the laboratory testing in accordance with the checking and sampling procedures laid down in Part A of Chapter IV of the Annex to Decision 2003/422/EC.

ii)a effectué un examen clinique et un échantillonnage au cours desquels les porcs de plus de 60 jours ont fait l'objet des tests de dépistage en laboratoire conformément aux procédures de contrôle et d'échantillonnage prévues au chapitre IV, partie A, de l'annexe de la décision 2003/422/CE.


All pigs over two weeks of age must have permanent access to a sufficient quantity of fresh water.

Tous les porcs âgés de plus de deux semaines doivent avoir un accès permanent à de l'eau fraîche en quantité suffisante.


(ba) shall be opened for pigmeat by the Commission, without the assistance of the Committee referred to in Article 195(1), if the average market price for pig carcasses over a representative period, as established by reference to the prices recorded in each Member State on the representative markets of the Community and weighted by means of coefficients reflecting the relative size of the pig herd in each Member State, is, and is likely to remain, at less than 103 % of the reference price.

b bis) est ouverte pour la viande porcine par la Commission, sans l'assistance du comité visé à l'article 195, paragraphe 1, si, pendant une période représentative, le prix moyen du marché de la viande du porc abattu, établi à partir des prix constatés dans chaque État membre sur les marchés représentatifs de la Communauté et pondérés par des coefficients exprimant l'importance relative du cheptel porcin de chaque État membre, se situe à un niveau inférieur à 103 % du prix de référence et est susceptible de se maintenir à ce niveau.


2a. Pig producers or farm managers must hold a certificate of completion of practical and theoretical training approved by the competent authority as a condition for taking over or managing a pig production unit.

2 bis. Les producteurs de porcs et/ou les dirigeants d'une exploitation porcine doivent être en possession d'un diplôme attestant qu'ils ont reçu une formation théorique et pratique, approuvée par les autorités compétentes, afin de pouvoir acheter et/ou diriger une exploitation de production porcine.


Pens for piglets over 20 kg and for rearing pigs must have installed in them an overhead spray or similar device, to be used for regulating the animals' body temperature.

les cases accueillant les gorets de plus de 20 kg et les porcs de production sont équipées d'un système d'arrosage ou d'un dispositif similaire afin de réguler la température corporelle des animaux,


Over and above these ceilings, the fund shall, for each farm, bear the costs relating to 75% of the pigs slaughtered (in the case of pig breeders/fatteners and pig fatteners) or of the sows present (in the case of specialist breeder farmers).

Au delà de ces plafonds, sur chaque exploitation, le fonds prend en charge 75% des porcs abattus (pour les naisseurs engraisseurs et les engraisseurs) ou des truies présentes (pour les naisseurs spécialisés).


w