Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blue disease
Blue ear disease
Blue-ear disease of pigs
Boar
Carry out specialised procedures for pigs
Cleaning pig
Enzootic pneumonia
Enzootic pneumonia of pigs
Fat hog
Fat-type pig
Fattening pig
Feeder pig
Go-devil
Grower-finisher hog
Grower-finisher pig
Heavyweight pig
Hog
Lard pig
Lard-type pig
Larder
Line scraper
MSD
Manage pig breeding
Managing breeding of pigs
Mysterious pig disease
Mysterious swine disease
Mystery pig disease
New pig disease
Oversee pig breeding
PRRS
Pig
Pig breeder
Pig breeders
Pig breeding managing
Pig count
Pig headage
Pig herd
Pig numbers
Pig rearer
Pig specialist
Pigs
Pipe pig
Pipeline cleaner
Pipeline pig
Pipeline scraper
Porcine epidemical abortion
Porcine reproductive and respiratory syndrome
Porcine species
Purple ears disease
Scraper
Sow
Specialised procedures for pigs carrying out
Specialised procedures for pigs undertaking
Swine
Swine herd
Undertake specialised procedures for pigs
Virus pig pneumonia
Virus pneumonia of pigs
Virus porcine pneumonia

Vertaling van "pigs and control " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
specialised procedures for pigs carrying out | undertake specialised procedures for pigs | carry out specialised procedures for pigs | specialised procedures for pigs undertaking

appliquer des procédures spécialisées pour des porcins


pig count | pig headage | pig herd | pig numbers | swine herd

cheptel porcin


pig rearer | pig specialist | pig breeder | pig breeders

éleveuse de porcs | porchère | éleveur de porcs/éleveuse de porcs | éleveur en production porcine


managing breeding of pigs | pig breeding managing | manage pig breeding | oversee pig breeding

organiser l’élevage de porcins


blue disease | blue ear disease | blue-ear disease of pigs | mysterious pig disease | mysterious swine disease | mystery pig disease | new pig disease | porcine epidemical abortion | porcine reproductive and respiratory syndrome | purple ears disease | MSD [Abbr.] | PRRS [Abbr.]

maladie bleue | maladie de l'oreille bleue | maladie mystérieuse du porc | mystérieuse maladie des porcs | nouvelle maladie des porcs | nouvelle maladie du porc | syndrome affectant la reproduction et la respiration chez les porcs | syndrome dysgénésique et respiratoire du porc | MMP [Abbr.] | SDRP [Abbr.]


fat-type pig | heavyweight pig | lard pig | larder | lard-type pig

porc de type gras | porc lourd


pig [ cleaning pig | go-devil | scraper | line scraper | pipeline scraper | pipeline pig | pipe pig | pipeline cleaner ]

racleur [ piston racleur | ramoneur | râcleur ]


grower-finisher pig [ grower-finisher hog | fattening pig | feeder pig | fat hog ]

porc à l'engrais [ porc d'engraissement ]


enzootic pneumonia [ enzootic pneumonia of pigs | virus pneumonia of pigs | virus pig pneumonia | virus porcine pneumonia ]

pneumonie enzootique du porc


swine [ boar | hog | pig | porcine species | sow | Pigs(STW) ]

porcin [ cheptel porcin | espèce porcine | porc | truie | verrat ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The animal health control measures laid down in Implementing Decision 2014/709/EU include restrictions on the dispatch of consignments of live pigs, porcine semen, ova and embryos, pig meat, pig meat preparations, pig meat products and any other products containing pig meat, as well as consignments of animal by-products from porcine animals, from the areas listed in certain Parts of the Annex thereto.

Les mesures zoosanitaires établies par la décision d'exécution 2014/709/UE comprennent des restrictions à l'expédition des lots de porcs vivants, du sperme, des ovules et des embryons de porcs, des viandes de porc, des préparations de viandes de porc, des produits à base de viandes de porc et de tout autre produit contenant de la viande de porc, ainsi que des lots de sous-produits animaux tirés d'animaux de l'espèce porcine à partir des zones mentionnées dans certaines parties de l'annexe de ladite décision.


In addition, Implementing Decision 2014/709/EU lays down animal health control measures specifically relating to feral pigs and fresh meat, meat preparations and products consisting of or containing meat from feral pigs from certain areas listed in the Annex thereto.

En outre, la décision d'exécution 2014/709/UE établit des mesures zoosanitaires spéciales en ce qui concerne les porcs sauvages et les viandes fraîches, les préparations de viande et les produits consistant en viandes de porc sauvage ou contenant de telles viandes provenant de certaines zones mentionnées dans son annexe.


(5) If a pig is transported directly from any site to any other site that is an abattoir or that is used exclusively for the purpose of collecting animals before they are transported to an abattoir, every person who owns or has the possession, care or control of the pig at the departure site shall ensure that it is identified by an approved tag or an approved slap tattoo before it is moved from that site.

(5) Si un porc est transporté directement d’une installation à un abattoir ou à un parc de rassemblement voué exclusivement à la garde des animaux avant leur transport à un abattoir, quiconque est propriétaire du porc ou en a la possession, la garde ou la charge des soins à l’installation d’expédition veille à ce qu’il soit identifié à l’aide d’une étiquette approuvée ou d’un tatouage au marteau approuvé avant qu’il ne quitte cette installation.


(8) Every person who owns or has the possession, care or control of a pig carcass or part of a pig carcass that is transported from any site to any other site shall ensure that the carcass or the part is accompanied with the following information in a form that can be immediately read by an inspector:

(8) Quiconque est propriétaire de carcasses — ou parties de carcasse — de porcs qui sont transportées d’une installation vers une autre ou en a la possession, la garde ou la charge des soins, veille à ce qu’elles soient accompagnées des renseignements ci-après, présentés sous une forme pouvant être lue immédiatement par un inspecteur :


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Council Directive 2002/60/EC lays down the minimum measures to be applied within the Union for the control of African swine fever, including the measures to be taken in the event of an outbreak of African swine fever on a pig holding and in cases where African swine fever is suspected or confirmed in feral pigs.

La directive 2002/60/CE du Conseil définit les mesures minimales à prendre dans l'Union pour lutter contre la peste porcine africaine et, notamment, les mesures à prendre en cas d'apparition d'un foyer de la maladie dans une exploitation de porcs et en cas de détection ou de suspicion de présence de la maladie chez les porcs sauvages.


That Decision also lays down animal health control measures on the movement, dispatch of pigs and certain pig products and marking of pigmeat from the areas set out in the Annex to that Decision in order to prevent the spread of that disease to other areas of the Union.

Cette décision fixe également les mesures de police sanitaire régissant les mouvements et l'expédition des porcs et de certains produits à base de porc et le marquage de la viande de porc au départ des zones énumérées dans son annexe et visant à prévenir la propagation de la maladie à d'autres parties de l'Union.


Commission Regulation (EC) No 2073/2005 lays down the microbiological criteria for certain micro-organisms and the implementing rules to be complied with by food business operators in respect of the general and specific hygiene requirements referred to in Article 4 of Regulation (EC) No 852/2004, and in particular a process hygiene criterion for Salmonella on pig carcases in order to control contamination during slaughter.

Le règlement (CE) no 2073/2005 de la Commission établit les critères microbiologiques applicables à certains micro-organismes et les règles d’application que doivent respecter les exploitants du secteur alimentaire en ce qui concerne les exigences d’hygiène générales et spécifiques visées à l’article 4 du règlement (CE) no 852/2004, et notamment un critère d’hygiène du procédé en ce qui concerne les salmonelles dans les carcasses de porcs afin de contrôler la contamination lors de l’abattage.


Germany has applied rigorous measures to control these outbreaks in pigs, in accordance with Council Directive 2001/89/EC on the control of classical swine fever.

L’Allemagne a appliqué des mesures rigoureuses pour lutter contre cette maladie chez les porcs, conformément à la directive 2001/89/CE du Conseil relative à la lutte contre la peste porcine classique.


The new rules introduced through Council Directive 2001/89/EC continue the eradication policy based on the culling of all pigs in farms infected with CSF, but they also foresee a possible but controlled use of vaccination in emergencies and use of oral vaccination of wild boar.

Les nouvelles règles introduites par la directive 2001/89/CE du Conseil poursuivent la politique d'éradication basée sur l'abattage de tous les porcins contaminés par la PPC; cependant, elle prévoit également le recours possible, mais contrôlé, à la vaccination en cas d'urgence ainsi que le recours à la vaccination orale des sangliers.


In order to control pig meat production, the pig farmer, upon becoming a member of a fund, must declare the number of fattening places.

Afin de contrôler la production de la viande porcine, lors de son adhésion au fonds de régulation, l'éleveur doit déclarer le nombre de places d'engraissement dont il dispose.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'pigs and control' ->

Date index: 2024-03-23
w