Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Adjust curing ovens
Adjust oven temperature
Bone-dry
Change oven temperature
Changing oven temperature
Coke distillation oven
Coke oven
Coking oven
Controlling curing ovens
Curing oven adjusting
Curing oven controlling
Direct-fired oven
Directly-heated oven
Elevated-oven range
Externally-heated oven
Eye-level oven range
High oven range
High-oven range
Indirect oven
Indirectly-heated oven
Install oven
Installation of gas oven
Installing oven
Internally-heated oven
Oven dry
Oven temperature adjusting
Oven-dried
Oven-dry
Ovens fitting
Pipe oven
Steam oven
Steam pipe oven
Steam tube oven
Steam-tube oven
Upper oven range

Traduction de «oven and place » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
installing oven | ovens fitting | install oven | installation of gas oven

installer un four


change oven temperature | changing oven temperature | adjust oven temperature | oven temperature adjusting

gler la température d’un four


controlling curing ovens | curing oven adjusting | adjust curing ovens | curing oven controlling

régler un four de cuisson


direct-fired oven | directly-heated oven | internally-heated oven

four à chauffage direct | four à circulation


externally-heated oven | indirect oven | indirectly-heated oven

four à chauffage indirect


bone-dry | oven dry | oven-dried | oven-dry

anhydre | sec à l'étuve


steam pipe oven [ pipe oven | steam tube oven | steam oven | steam-tube oven ]

four à vapeur


elevated-oven range [ high-oven range | high oven range | eye-level oven range | upper oven range ]

cuisinière avec four surélevé


coke oven [ coking oven | coke distillation oven ]

four à coke [ four de cokerie ]


Definition: Repeated, voluntary or involuntary passage of faeces, usually of normal or near-normal consistency, in places not appropriate for that purpose in the individual's own sociocultural setting. The condition may represent an abnormal continuation of normal infantile incontinence, it may involve a loss of continence following the acquisition of bowel control, or it may involve the deliberate deposition of faeces in inappropriate places in spite of normal physiological bowel control. The condition may occur as a monosymptomatic disorder, or it may form part of a wider disorder, especially an emotional disorder (F93.-) or a conduct ...[+++]

Définition: Trouble caractérisé par une émission fécale répétée, involontaire ou volontaire, habituellement de consistance normale ou quasi-normale, dans des lieux non appropriés à cet usage, compte-tenu du contexte socio-culturel du sujet. Il peut s'agir de la persistance anormale de l'incontinence infantile physiologique, ou de la perte du contrôle sphinctérien survenant après une période de continence fécale, ou encore d'une émission fécale délibérée dans des lieux non appropriés en dépit d'un contrôle sphinctérien normal. L'encoprésie peut constituer un trouble isolé, mono-symptomatique, ou faire partie d'un autre trouble, en particu ...[+++]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Remove them from the oven and place them until cool in a desiccator over anhydrous calcium chloride for at least 15 minutes and not more than 2 hours.

Les retirer du four, les placer au-dessus de chlorure de calcium anhydre, dans un dessiccateur, et les retirer de ce dernier lorsqu’ils sont refroidis, mais pas avant au moins 15 minutes, ni après plus de 2 heures.


(2) Where a consumer textile article that contains a textile fibre product described in paragraph (1)(a) or (b) is an article of upholstered furniture, a mattress, box spring, cushion, chair pad, pot holder, oven mitt, place mat or mattress protector, the textile fibre content of the filling or stuffing contained in the article is not required to be shown, but where any representation as to the textile fibre content is made, the textile fibre content of the filling or stuffing shall, subject to section 10, be shown in the manner prescribed in subsection (1).

(2) Lorsque l’article textile de consommation qui contient un produit de fibres textiles visé aux alinéas (1)a) ou b) est un meuble rembourré, un matelas, un sommier, un coussin, un coussinet de chaise, une poignée isolante, une mitaine isolante, un napperon ou un protège-matelas, l’indication de la teneur en fibres textiles de la matière de remplissage ou du bourrage de l’article n’est pas obligatoire; toutefois, si cette indication est fournie, elle doit, sous réserve de l’article 10, être conforme au paragraphe (1).


Remove it from the oven and place it until cool in a desiccator over anhydrous calcium chloride for at least 15 minutes and not more than 2 hours.

Le retirer du four, le placer au-dessus de chlorure de calcium anhydre, dans un dessiccateur, et le retirer de ce dernier lorsqu’il est refroidi, mais pas avant 15 minutes, ni après plus de 2 heures.


(4) Throughout the time that the matches are in the oven and for the purpose of measuring the oven temperature, a temperature sensing device having a range of 150°F (65°C) to 250°F (120°C) shall be placed at a distance of at least 1/4 inch (6.5mm) but not more than 1/2 inch (12mm) from and at the same level as the match heads.

(4) Aussi longtemps que les allumettes sont au four et afin de mesurer la température du four, un instrument de mesure de la température, gradué de 150 °F (65 °C) à 250 °F (120 °C), doit être placé à une distance d’au moins 1/4 de pouce (6,5 mm) et d’au plus 1/2 pouce (12 mm) des boutons des allumettes et au même niveau que lesdits boutons.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(b) place the lighter in the oven and maintain a temperature in the oven of 65 ± 2°C for 4 hours;

b) le placer dans le four et maintenir la température de celui-ci à 65 ± 2 °C pendant 4 heures;


the energy consumption per cycle for each cavity if available in conventional mode and in fan-forced convection mode; the measured energy consumption shall be expressed in kWh (electric and gas ovens) and in MJ (gas ovens), rounded to two decimal places; the declared value shall not be lower than the value reported in the technical documentation in Annex V.

la consommation d’énergie par cycle pour chaque cavité, si disponible, en mode conventionnel et en mode chaleur tournante; la consommation d’énergie mesurée doit être exprimée en kWh (fours électriques et à gaz) et en MJ (fours à gaz) et arrondie à la deuxième décimale; la valeur déclarée ne doit pas être inférieure à la valeur indiquée dans la documentation technique prévue à l’annexe V.


the energy consumption per cycle for each cavity if available in conventional mode and in fan-forced convection mode (the measured energy consumption shall be expressed in kWh (electric and gas ovens) and in MJ (gas ovens), rounded to two decimal place); the declared value shall not be lower than the value reported in the technical documentation in Annex V.

consommation d’énergie par cycle pour chaque cavité en mode conventionnel et, le cas échéant, en mode chaleur tournante; la consommation d’énergie mesurée doit être exprimée en kWh (fours électriques) et en MJ (fours à gaz) et arrondie à la deuxième décimale; la valeur déclarée ne doit pas être inférieure à la valeur indiquée dans la documentation technique prévue à l’annexe V.


the energy consumption per cycle for each cavity if available in conventional mode and in fan-forced convection mode; the measured energy consumption shall be expressed in kWh (electric and gas ovens) and in MJ (gas ovens), rounded to the second decimal place.

la consommation d’énergie par cycle pour chaque cavité, si disponible, en mode conventionnel et en mode chaleur tournante; la consommation d’énergie mesurée doit être exprimée en kWh (fours électriques et à gaz) et en MJ (fours à gaz) et arrondie à la deuxième décimale.


for domestic ovens, the format of the label for the cavity of the oven shall be as set out in point 1 of Annex III, for appliances placed on the market from 1 January 2015.

dans le cas des fours domestiques, le format de l’étiquette pour la cavité du four est décrit à l’annexe III, point 1, pour les appareils mis sur le marché à partir du 1er janvier 2015.


Accurately weigh, to the nearest 0,1 mg, a clean dry evaporating dish (4.2) (mo). Pipette in several operations if necessary a suitable volume of sample into the dish (100 — 250 ml) (Voml). Place the dish with sample on the boiling water bath (4.1) and allow to. dry. Place in the oven (4.5) at 103 ± 2 oC for 30 minutes and then transfer dish with residue into a desiccator (4.3). Allow the dish to cool for 30 minutes and then weigh, to the nearest 0,1 mg, the dish with residue (M).

Peser avec précision, au dixième de mg, une capsule à évaporation propre et sèche (point 4.2) (M); introduire à la pipette, éventuellement en plusieurs fois, un volume convenable d'échantillon dans la capsule (entre 100 et 250 ml) (V ml); placer la capsule contenant l'échantillon au bain-marié bouillant (point 4.1), laisser évaporer; placer dans l'étuve (point 4.5), réglée à 103 ± 2 oC, pendant 30 minutes, puis placer la capsule contenant le résidu ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'oven and place' ->

Date index: 2025-09-24
w