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Bulb fly
Bunch onion
Bunching onion
CNO
Canada onion
Carbon nano-onion
Carbon onion
Cibol
Ciboule
Deptford onion
Egyptian onion
Essex onion
Flanders onion
Green onion
Hyperfullerene
Multiplying onion
Multishell fullerene
Onion fly
Onion maggot
Onion red™
Onion-like carbon
Onion-like fullerene
Onion-like hyperfullerene
Onion-skin red
Red onion
Scallion
Spring onion
Strasbourg onion
Strasburg onion
Tree onion
Welsh onion

Vertaling van "onion red™ " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


carbon nano-onion | CNO | carbon onion | onion-like hyperfullerene | hyperfullerene | multishell fullerene | onion-like carbon | onion-like fullerene

nano-oignon de carbone | oignon de carbone | hyperfullerène


Welsh onion | bunching onion | bunch onion | green onion | spring onion | scallion | ciboule | cibol

ciboule | oignon d'hiver | cive | échalote | échalotte | oignon vert


Strasbourg onion [ Strasburg onion | Flanders onion | Essex onion | Deptford onion ]

oignon jaune de Cambrai [ oignon jaune de Cambrai | ognon jaune de Mulhouse | oignon jaune de Mulhouse | ognon jaune de Laon | oignon jaune de Laon | ognon jaune-paille plat de Flandre | oignon jaune-paille plat de Flandre | oignon suisse | oignon suisse ]








Canada onion | Egyptian onion | tree onion

oignon d'Egypte


A rare hereditary motor and sensory neuropathy with characteristics of intermediate motor median nerve conduction velocities (usually between 25 and 45 m/s) and signs of both axonal degeneration and demyelination without onion bulbs in nerve biopsies

maladie de Charcot-Marie-Tooth intermédiaire autosomique dominante D


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(ii) in the case of canned peas, garnishes composed of one or more of lettuce, onions, carrots, and pieces of green or red peppers in an amount not exceeding 15 per cent of the total drained vegetable ingredient, aromatic herbs, spices and seasonings, stock or juice of vegetables and aromatic herbs, calcium hydroxide in an amount not exceeding 0.01 per cent of the final product and magnesium hydroxide in an amount not exceeding 0.05 per cent of the final product,

(ii) pour les pois en conserve, des garnitures composées d’un ou de plusieurs des éléments suivants : laitue, oignons, carottes, morceaux de poivron vert ou rouge, dont la quantité représente au plus 15 pour cent de l’ensemble de l’ingrédient végétal égoutté, des herbes aromatiques, des épices et des assaisonnements, du bouillon ou du jus de légumes et des herbes aromatiques, une quantité d’hydroxyde de calcium d’au plus 0,01 pour cent du produit final et une quantité d’hydroxyde de magnésium d’au plus 0,05 pour cent du produit final,


(e) salt, spices, onions, celery, red or green peppers, any other natural flavouring ingredient and sugar, invert sugar or dextrose in dry form only.

e) du sel, des épices, des oignons, du céleri, des piments rouges ou verts, tout autre produit aromatisant naturel et, à l’état sec seulement, du sucre, du sucre inverti ou du dextrose.


Agreement entered into by the Keeseekoose, Muskowekwan, Ochapowace, Okanese, Piapot, Star Blanket, Yellowquill, Beardy’s & Okemasis, Flying Dust, Little Pine, Moosomin, Mosquito Grizzly Bear’s Head, Muskeg Lake, One Arrow, Pelican Lake, Red Pheasant, Saulteaux, Sweetgrass, Thunderchild, Witchekan Lake, Canoe Lake and English River bands, dated September 22, 1992 and adhered to by the Onion Lake Band on October 26, 1992, by the Poundmaker Band on November 24, 1992 and by the Peter Ballantyne Band on February 25, 1993

Accord conclu par les bandes de Keeseekoose, de Muskowekwan, d’Ochapowace, d’Okanese, de Piapot, de Star Blanket, de Yellowquill, de Beardy’s & Okemasis, de Flying Dust, de Little Pine, de Moosomin, de Mosquito Grizzly Bear’s Head, de Muskeg Lake, de One Arrow, de Pelican Lake, de Red Pheasant, de Saulteaux, de Sweetgrass, de Thunderchild, de Witchekan Lake, de Canoe Lake et d’English River, en date du 22 septembre 1992, et auquel la bande d’Onion Lake a adhéré le 26 octobre 1992, la bande de Poundmaker, le 24 novembre 1992 et la bande de Peter Ballantyne, le 25 février 1993


Hay fever may be successfully treated using a dilute remedy made homeopathically from red onion or Allium cepa.

Or, on peut traiter la fièvre des foins avec succès au moyen d'un remède fait d'une solution très faible d'oignon rouge, ou allium cepa.


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The onion soon became a sought-after and much appreciated product, as demonstrated by the ‘Studi sulla Calabria’ (Studies on Calabria) of 1901, which also refer to the shape of the bulb and to the red, oblong onions from Calabria.

Rapidement, l’oignon devient un produit recherché et très apprécié, comme en attestent les Studi sulla Calabria («Études sur la Calabre»), datées de 1901, qui font aussi référence à la forme du bulbe et aux oignons rouges et oblongs de Calabre.


as regards onions for conservation (or ‘storage’ onions), the bulbs are laid on the ground in rows, covered with leaves and then left to dry for 8 to 15 days so that they gain in density and resilience and become a bright red colour.

en ce qui concerne les oignons destinés à la conservation (ou «oignons de garde»), les bulbes sont déposés sur le sol, sous forme de rangées, puis recouverts de feuilles et laissés à sécher durant huit à quinze jours, de manière qu’ils acquièrent un certain degré de compacité et de résistance ainsi qu’une coloration rouge vif.


Red onions have long been, and continue to be, grown both in family vegetable gardens and across large-scale areas and are an integral part of the rural countryside, of people’s diets, local dishes and traditional recipes.

Aujourd’hui comme hier, l’oignon rouge est présent aussi bien dans les potagers familiaux que dans les cultures étendues et fait partie intégrante du paysage rural, de l’alimentation, des plats locaux et des recettes traditionnelles.


"The anthocyanins may be obtained only from edible fruit or vegetables such as strawberries, mulberries, cherries, plums, raspberries, blackberries, blackcurrants, red currants, red cabbage, red onions, cranberries, bilberries, aubergines (egg plants), grapes and elderberries".

«Les anthocyanes ne peuvent être obtenus qu'à partir de fruits ou légumes comestibles tels que les fraises, mûres, cerises, prunes, framboises, mûres sauvages, cassis, groseilles, choux rouges, oignons rouges, canneberges, myrtilles, aubergines, raisins et sureaux».


(b) 500 g for onions, chervil, asparagus, spinach beet or chard, red beet or beetroot, turnips, water melon, marrows, carrots, radishes, scorzonera or black salsify, spinach, corn-salad or lamb's lettuce;

b) 500 g pour les oignons, cerfeuil, asperges, poirée, betteraves rouges, navets de printemps, navets d'automne, melon d'eau, courgette, carottes, radis, scorsonères, épinards, mâches,




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