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Alcohol-muted grape must
Alcohol-preserved grape must
Concentrated rectified must
Dynamic weighing systems
Fruit must
Fruit product
Fruit pulp
Grape must
Jam
Marmalade
One must adapt oneself to circumstances
One must cut one's coat according to one's cloth
Preserves
Rectified concentrated grape must
Rectified concentrated must
Unfermented wine muted in alcohol
Varnish ingredient measuring
Varnish ingredients weighing
Vehicle weight-measurement systems
Weigh a cigar leaf quantity
Weigh in motion system
Weigh leaf amount per cigar
Weigh leaf quantity per cigar
Weigh leaf sum per cigar
Weigh varnish ingredients
Weigh-bridge
Weighing bridge
Weighing varnish ingredients

Vertaling van "one must weigh " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
one must cut one's coat according to one's cloth

il faut tailler la robe selon le drap


one must adapt oneself to circumstances

on doit s'accommoder aux circonstances


One must learn how to be before learning how to live, learn how to live before learning how to teach others how to do things, before learning how to get things done through others

Il faut apprendre à savoir être avant d'apprendre à savoir vivre, apprendre à savoir vivre avant d'apprendre à savoir faire, apprendre à savoir faire, avant d'apprendre à savoir faire faire.


weigh a cigar leaf quantity | weigh leaf amount per cigar | weigh leaf quantity per cigar | weigh leaf sum per cigar

peser la quantité de feuilles par cigare


varnish ingredient measuring | weighing varnish ingredients | varnish ingredients weighing | weigh varnish ingredients

peser les ingrédients d’un vernis


dynamic weighing systems | weigh in motion system | vehicle weight-measurement systems | weigh in motion system

système de pesage dynamique


alcohol-muted grape must | alcohol-preserved grape must | grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol | unfermented wine muted in alcohol

moût de raisins muté à l'alcool | moût muté à l'alcool


concentrated rectified must | rectified concentrated grape must | rectified concentrated must

moût concentré rectifié | moût de raisins concentré rectifié | MCR [Abbr.]


weigh-bridge | weighing bridge

pesage | pont à peser | pont-bascule


fruit product [ fruit must | fruit pulp | grape must | jam | marmalade | preserves ]

produit à base de fruits [ confiture | marmelade | moût de fruit | moût de raisin | pulpe de fruit ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The risk assessment must weigh up whether the type and amount of residue considered presents a safety concern for human health

L’évaluation des risques doit considérer si le type et la quantité de résidus évalués ne posent pas de problème de sécurité pour la santé humaine


The risk assessment must weigh up whether the type and amount of residue considered presents a safety concern for human health.

L’évaluation des risques doit considérer si le type et la quantité de résidus évalués ne posent pas de problème de sécurité pour la santé humaine.


Use the solution obtained by diluting the rectified concentrated must to 40 % (m/v) (introduce 200 g of accurately weighed rectified concentrated must into a 500 ml volumetric flask. Make up to the mark with water and homogenise) and filter it through a membrane filter (0,45 µm).

Utiliser la solution obtenue en diluant le moût concentré rectifié à 40 pour 100 (m/v) (introduire 200 g de moût concentré rectifié exactement pesé dans un ballon jaugé de 500 ml, compléter au trait avec de l’eau et homogénéiser), et la filtrer sur membrane (0,45 µm).


The fresh legs must be from half-carcases falling within classes E, U, R, O and P on the SEUROP commercial classification grid. In addition, the fresh leg has a white rind and must contain a part of the hip bone (the ‘anchetta’), the femur, the tibia, the patella and the first row of tarsal bones and must weigh between 12,50 kg and 16,00 kg.

Les cuisses fraîches doivent provenir de demi-carcasses classées commercialement selon la méthode SEUROP et appartenant aux classes E, U, R, O et P. En outre, la cuisse fraîche, caractérisée par une couenne blanche, doit avoir un support osseux constitué par une partie de l’os coxal («anchetta»), le fémur, le tibia, la rotule et la première rangée des os du tarse, et un poids compris entre 12,5 et 16 kg.


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piglets for breeding purposes, which must be reared according to the rules of this regulation as soon as they are weaned and must weigh less than 35 kg.

porcelets destinés à la reproduction, devant être élevés conformément aux prescriptions du présent règlement dès leur sevrage et peser moins de 35 kilogrammes.


piglets for breeding purposes, which must be reared according to the rules of this regulation as soon as they are weaned and must weigh less than 35 kg.

porcelets destinés à la reproduction, devant être élevés conformément aux prescriptions du présent règlement dès leur sevrage et peser moins de 35 kilogrammes.


- piglets for breeding purposes must be reared according to the rules of this Regulation as soon as they are weaned and they must weigh less than 35 kg".

- les porcelets destinés à la reproduction doivent être élevés conformément aux prescriptions du présent règlement dès leur sevrage et peser moins de 35 kg".


- piglets for breeding purposes must be reared according to the rules of this Regulation as soon as they are weaned and they must weigh less than 35 kg".

- les porcelets destinés à la reproduction doivent être élevés conformément aux prescriptions du présent règlement dès leur sevrage et peser moins de 35 kg".


The quantity of soil applied to a substrate, e.g. plates or dishes, or to the washing-water must be the same in all subtests and must be weighed in grams to one decimal point.

La quantité de salissures appliquée sur un substrat (plats, assiettes, etc.) ou introduite dans l'eau de vaisselle doit être la même dans tous les essais secondaires et être pesée en grammes à une décimale près.


- piglets must be reared according to the rules of this regulation as soon as they are weaned and they must weigh less than 25 kg.

- les porcelets doivent être élevés conformément aux prescriptions du présent règlement dès leur sevrage et peser moins de 25 kg.


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