Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Australia-New Zealand Food Authority
EFPA
EFSA
Europe's food safety watchdog
European Food Code Council
European Food Safety Authority
European Food Service and Packaging Association
European Single Service Association
European food safety guidance
European food safety policies
European food safety policy
European food safety watchdog
Handle new technologies in food manufacturing
Look for new food ingredients
NEDC
New European Drive Cycle
New European Driving Cycle
Research new food ingredients
Research of new food ingredients
Researching new food ingredients
Safety policy for european food
Use new technologies in food manufacture
Use new technologies in food manufacturing
Use of new technology in food manufacturing

Traduction de «new european food » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
European Food Service and Packaging Association [ EFPA | European Single Service Association ]

Association Européenne d'Emballages Alimentaires à Usage Unique [ Association européenne des fabricants d'articles à usage unique ]


european food safety policies | safety policy for european food | european food safety guidance | european food safety policy

politique européenne de sécurité alimentaire


New European Drive Cycle | New European Driving Cycle | NEDC [Abbr.]

nouveau cycle de conduite européen | nouveau cycle européen de conduite | NEDC [Abbr.]


Australia-New Zealand Food Authority

Conseil de l'alimentation de l'Australie et de la Nouvelle-Zélande [ Office australo-néo-zélandais des produits alimentaires ]


European Food Code Council

Conseil européen du Codex Alimentarius


European Food Safety Authority [ EFSA ]

Autorité européenne de sécurité des aliments [ EFSA ]


European food safety watchdog | Europe's food safety watchdog

organisme européen de surveillance de la sécurité des aliments


White Paper - Space: A new European frontier for an expanding Union - An action plan for implementing the European Space policy

Livre blanc - Espace: une nouvelle frontière européenne pour une Union en expansion - Plan d'action pour la mise en oeuvre d'une politique spatiale européenne


use new technologies in food manufacture | use of new technology in food manufacturing | handle new technologies in food manufacturing | use new technologies in food manufacturing

utiliser les nouvelles technologies dans la production alimentaire


look for new food ingredients | researching new food ingredients | research new food ingredients | research of new food ingredients

étudier de nouveaux ingrédients alimentaires
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Recent developments and future challenges require a new common food security policy, further strengthening EU leadership in the global food security agenda, and improving the effectiveness of EU assistance, in line with the Lisbon Treaty[2], the EU2020 initiative[3] and the European Consensus on Development[4].

Les évolutions récentes et les défis futurs nécessitent une nouvelle politique commune de la sécurité alimentaire, un renforcement de la prééminence de l’UE dans le programme mondial pour la sécurité alimentaire et l’amélioration de l’efficacité de l’assistance de l’UE conformément au traité de Lisbonne[2], à l’initiative EUROPE 2020[3] et au consensus européen pour le développement[4].


In a refined exposure assessment carried out by EFSA in its scientific report on ‘Cadmium dietary exposure in the European population’ using the new Comprehensive Food Consumption database which contains updated information on food consumption figures for the different Member States and for different age groups of the population, more detailed information on the particular food commodities that contribute to exposure are given by age group.

Une évaluation plus approfondie de l'exposition effectuée par l'EFSA dans son rapport scientifique sur «l'exposition au cadmium via l'alimentation dans la population européenne» grâce à la nouvelle base de données complète sur la consommation alimentaire, qui contient des informations actualisées sur les chiffres de la consommation alimentaire pour les différents États membres et pour différents groupes d'âge de la population, fournit des informations plus détaillées, par groupe d'âge, sur les produits alimentaires qui contribuent à l'exposition.


The Scientific Panel on Contaminants in the Food Chain of the European Food Safety Authority (EFSA) has, on a request from the Commission, adopted on 4 April 2006 an updated scientific opinion relating to ochratoxin A (OTA) in food , taking into account new scientific information and derived a tolerable weekly intake (TWI) of 120 ng/kg b.w.

Le 4 avril 2006, le groupe scientifique sur les contaminants de la chaîne alimentaire de l’Autorité européenne de sécurité des aliments (EFSA), à la demande de la Commission, a adopté un avis scientifique actualisé sur l’ochratoxine A (OTA) dans les aliments dans lequel, sur la base des nouvelles informations scientifiques disponibles, une dose hebdomadaire tolérable de 120 ng/kg de poids corporel a été établie.


Production methods are being further improved, checks on food and risk assessment are increasingly frequent, labelling and packaging requirements are more stringent, quality food has become fashionable, and we also have a new European Food Safety Authority, which is still in the process of being formed.

Les méthodes de production se perfectionnent; les contrôles alimentaires et l'évaluation des risques sont de plus en plus fréquents; les prescriptions d'étiquetage et de conditionnement sont très strictes. Les aliments de qualité sont en vogue et, qui plus est, nous disposons d'une nouvelle Autorité européenne de sécurité des aliments, même si son installation n'est pas achevée.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
I welcome the new European Food Safety Authority as an early warning system for Europe and as an efficient crisis management system coordinated between the Commission and the Member States.

Je me réjouis de la nouvelle Autorité européenne de sécurité des aliments, qui constituera un système d'alerte rapide en Europe et permettra une gestion des crises efficace et harmonisée entre la Commission et les États membres.


1. Takes the view that food safety and quality, consumer protection, and sustainable agriculture must be priority political and economic objectives of the European Union, with a view to restoring public confidence particularly in the context of the BSE crisis; affirms the need to provide for improvements in the monitoring and implementation of food safety, for a firmer political and financial commitment to a food quality policy, as well as for a strengthening of the role of the consumer; emphasises the importance of giving firm backing for the Veterinary Inspection Office and the new European Food Safety Authority;

1. estime que sécurité alimentaire et qualité des produits alimentaires, protection des consommateurs et agriculture soutenable doivent être des objectifs prioritaires de l'Union européenne aux niveaux politique et économique, dans l'optique du rétablissement de la confiance du public, en particulier dans le contexte de la crise de l'ESB; affirme la nécessité d'assurer des améliorations dans le contrôle et la mise en œuvre de la sécurité alimentaire, de renforcer l'engagement politique et financier en faveur d'une politique de qualité des produits alimentaires et de renforcer le rôle du consommateur; souligne la nécessité de soutenir f ...[+++]


They should also make use of the new framework for risk assessment in matters of food safety set up by Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority, and laying down procedures in matters of food safety .

Elles devraient, en outre, utiliser le nouveau cadre d'évaluation des risques en matière de sécurité des denrées alimentaires fixé par le règlement (CE) no 178/2002 du Parlement européen et du Conseil du 28 janvier 2002 établissant les principes généraux et les prescriptions générales de la législation alimentaire, instituant l'Autorité européenne de sécurité des aliments et fixant des procédures relatives à la sécurité des denrées alimentaires .


They should also make use of the new framework for risk assessment in matters of food safety set up by Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority, and laying down procedures in matters of food safety(8).

Elles devraient, en outre, utiliser le nouveau cadre d'évaluation des risques en matière de sécurité des denrées alimentaires fixé par le règlement (CE) n° 178/2002 du Parlement européen et du Conseil du 28 janvier 2002 établissant les principes généraux et les prescriptions générales de la législation alimentaire, instituant l'Autorité européenne de sécurité des aliments et fixant des procédures relatives à la sécurité des denrées alimentaires(8).


For this reason also I welcome one of the core elements in the White Paper on food safety which would lead to the setting up of a new European Food Safety Agency.

Pour cette raison aussi, je me réjouis de l'un des principaux éléments du Livre blanc sur la sécurité alimentaire qui mènerait à l'instauration d'une nouvelle Autorité alimentaire européenne.


In addition to the proposals for a new European food authority and an enhanced control system at Community-level, the White Paper proposes an action plan with a wide range of measures to improve and bring coherence to the Community's legislation, covering all aspects of food products from farm to table.

Outre les propositions visant à l'établissement d'une nouvelle autorité européenne alimentaire et un système amélioré de contrôle au niveau communautaire, le Livre blanc propose un plan d'action assorti d'un large éventail de mesures destinés à améliorer et à apporter de la cohérence dans la législation communautaire, couvrant tous les aspects de la production d'aliments de l'étable à la table.


w