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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Co-mingled meat products
Cold meats
Commingled meat products
Corned beef
Fattening for meat production
Feeding for meat production
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
Meat Inspection Act
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat paste
Meat product
Meat products factory
Plant for prepared meat products
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «meat products containing » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


Meat Inspection Act [ An Act respecting the import and export of and interprovincial trade in meat products, the registration of establishments, the inspection of animals and meat products in registered establishments and the standards for those establishments and for animals ]

Loi sur l'inspection des viandes [ Loi concernant l'importation, l'exportation et le commerce interprovincial des produits de viande, l'agrément des établissements, l'inspection des animaux et des produits de viande dans les établissements agréés et les normes relatives à ces ét ablissemen ]


fattening for meat production | feeding for meat production

engraissement pour la production de viande


meat products factory | plant for prepared meat products

charcuterie-salaisonnerie | unité de transformation des viandes | usine de charcuterie


fattening for meat production | feeding for meat production

engraissement pour la production de viande


commingled meat products [ co-mingled meat products ]

produits de viande de même provenance


International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products

International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(ii) a maximum fat content of not more than 25 per cent in the case of an extended meat product not containing poultry meat, and a fat content of not more than 15 per cent in the case of an extended meat product containing poultry meat.

(ii) une teneur en matières grasses d’au plus 25 pour cent, dans le cas du produit de viande avec allongeur ne contenant pas de viande de volaille, ou d’au plus 15 pour cent, dans le cas du produit de viande avec allongeur contenant de la viande de volaille.


(ii) a maximum fat content of not more than 25 per cent in the case of an extended meat product not containing poultry meat, and a fat content of not more than 15 per cent in the case of an extended meat product containing poultry meat.

(ii) une teneur en matières grasses d’au plus 25 pour cent, dans le cas du produit de viande avec allongeur ne contenant pas de viande de volaille, ou d’au plus 15 pour cent, dans le cas du produit de viande avec allongeur contenant de la viande de volaille.


15 (1) Subject to subsection (2), no meat product containing a urinary bladder, an intestine or any part of a urinary bladder or an intestine shall be identified as edible.

15 (1) Sous réserve du paragraphe (2), aucun produit de viande qui contient tout ou partie d’une vessie ou d’un intestin ne peut être désigné comme étant comestible.


15 (1) Subject to subsection (2), no meat product containing a urinary bladder, an intestine or any part of a urinary bladder or an intestine shall be identified as edible.

15 (1) Sous réserve du paragraphe (2), aucun produit de viande qui contient tout ou partie d’une vessie ou d’un intestin ne peut être désigné comme étant comestible.


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The labelling conditions contained in the draft Commission directive would fail to guard against the creation of a false or misleading impression to consumers as to the existence of a single-meat product, and therefore there is a risk that consumers would be misled and prevented from making an informed choice in relation to the consumption of meat products containing thrombin.

Les conditions d’étiquetage prévues par le projet de directive de la Commission n’excluraient pas toute possibilité d’induire en erreur les consommateurs en leur donnant à penser, à tort, qu’il s’agit de produits à base de viande non reconstituée, et les consommateurs risquent donc d’être trompés et de ne pouvoir choisir en toute connaissance de cause de consommer des produits à base de viande contenant de la thrombine.


N. whereas the above-mentioned labelling conditions contained in the draft Commission Directive would fail to guard against the creation of a false and misleading impression to consumers as to the existence of a single-meat product, and therefore there is a risk that consumers would be misled and prevented from making an informed choice in relation to the consumption of meat products containing thrombin,

N. considérant que les conditions d'étiquetage susmentionnées prévues par le projet de directive de la Commission n'excluraient pas toute possibilité d'induire en erreur les consommateurs en leur donnant à penser, à tort, qu'il s'agit de produits à base de viande non reconstituée, et que les consommateurs risquent dès lors d'être trompés et de ne pouvoir choisir en toute connaissance de cause de consommer des produits à base de viande contenant de la thrombine,


N. whereas the above-mentioned labelling conditions contained in the draft Commission Directive would fail to guard against the creation of a false and misleading impression to consumers as to the existence of a single-meat product, and therefore there is a risk that consumers would be misled and prevented from making an informed choice in relation to the consumption of meat products containing thrombin,

N. considérant que les conditions d'étiquetage susmentionnées prévues par le projet de directive de la Commission n'excluraient pas toute possibilité d'induire en erreur les consommateurs en leur donnant à penser, à tort, qu'il s'agit de produits à base de viande non reconstituée, et que les consommateurs risquent dès lors d'être trompés et de ne pouvoir choisir en toute connaissance de cause de consommer des produits à base de viande contenant de la thrombine,


N. whereas the above-mentioned labelling conditions contained in the draft Commission Directive would fail to guard against the creation of a false and misleading impression to consumers as to the existence of a single-meat product, and therefore there is a risk that consumers would be misled and prevented from making an informed choice in relation to the consumption of meat products containing thrombin,

N. considérant que les conditions d'étiquetage susmentionnées prévues par le projet de directive de la Commission n'excluraient pas toute possibilité d'induire en erreur les consommateurs en leur donnant à penser, à tort, qu'il s'agit de produits à base de viande non reconstituée, et que les consommateurs risquent dès lors d'être trompés et de ne pouvoir choisir en toute connaissance de cause de consommer des produits à base de viande contenant de la thrombine,


2. Packages intended for supply to the final consumer containing minced meat from poultry or solipeds or meat preparations containing MSM must bear a notice indicating that such products should be cooked before consumption.

2. Les emballages destinés à la livraison au consommateur final et contenant de la viande hachée provenant de volailles ou de solipèdes ou des préparations de viandes contenant des viandes séparées mécaniquement doivent porter une notice signalant que ces produits doivent être cuits avant d'être consommés.


The European Commission agreed today to put forward to the Standing Veterinary Committee (SVC) tomorrow a Commission proposal to exempt 10 third countries from a ban on imports of specified risk materials (SRMs) and of meat and certain meat products containing SRMs. The ban will apply to all other third countries and will enter into force on 1 May 2001.

La Commission européenne a convenu aujourd'hui de soumettre demain au Comité vétérinaire permanent (CVP) une proposition de la Commission visant à exempter dix pays tiers de l'interdiction d'importation de matériels à risques spécifiés (MRS) et de viandes et de certains produits à base de viande contenant des MRS. L'interdiction s'appliquera à tous les autres pays tiers et entrera en vigueur le 1er mai 2001.




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'meat products containing' ->

Date index: 2024-01-24
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