Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
IICA
Ice cream maker
Ice cream manufacturer
Ice-cream maker
International Association of Ice Cream Manufacturers
International Ice Cream Association
Liquid preparations for the manufacture of ice-cream
NICYRA
National Association of Ice Cream Manufacturers
National Association of Retail Ice Cream Manufacturers
National Ice Cream Retailers Association
National Ice Cream and Yogurt Retailers Association

Traduction de «manufacturing processing ice cream » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
liquid preparations for the manufacture of ice-cream

préparation liquide pour la fabrication de glace


International Ice Cream Association [ IICA | National Association of Ice Cream Manufacturers | International Association of Ice Cream Manufacturers ]

International Ice Cream Association [ IICA | National Association of Ice Cream Manufacturers | International Association of Ice Cream Manufacturers ]


National Ice Cream and Yogurt Retailers Association [ NICYRA | National Ice Cream Retailers Association | National Association of Retail Ice Cream Manufacturers ]

National Ice Cream and Yogurt Retailers Association [ NICYRA | National Ice Cream Retailers Association | National Association of Retail Ice Cream Manufacturers ]


ice-cream maker | ice cream manufacturer

glacier | glacière


ice cream maker [ ice cream manufacturer ]

fabricant de crème glacée [ fabricante de crème glacée | glacier | glacière ]


Mr. Gifford: They have now found a new technique, which is to combine butteroil with sugar, but it is not an artificial product; that product can be directly used by an ice cream manufacturer in the manufacture of ice cream.

M. Gifford: Ils ont maintenant trouvé une nouvelle technique, qui consiste à mélanger l'huile de beurre avec le sucre, mais cela n'est pas un produit artificiel. Un fabricant de crème glacée peut intégrer directement ce produit dans la fabrication de crème glacée.


Mr. Jean-Guy Chrétien (Frontenac—Mégantic, BQ): Mr. Speaker, imports of mixtures of oil, butter and sugar, which are used in the manufacture of ice cream for example, have been flooding our markets increasingly since 1995. Our dairy producers are the ones to bear the brunt.

M. Jean-Guy Chrétien (Frontenac—Mégantic, BQ): Monsieur le Président, les importations de mélanges d'huile, de beurre et de sucre qui entrent notamment dans la fabrication de la crème glacée, inondent de plus en plus nos marchés depuis 1995, et ce sont nos producteurs laitiers qui en font les frais.


Whether they use the co-operative model, as in the case of the Coopérative de solidarité Place du Marché in Ripon, which does great work for local producers, or the corporate model, as in the case of Les Aliments Lebel in Lachute, which is the largest manufacturer of ice cream and frozen desserts in Quebec, entrepreneurs are dedicated people with deep roots in their communities.

Que ce soit avec le modèle coopératif, comme la Coopérative de solidarité Place du Marché, à Ripon, qui fait des merveilles pour les producteurs locaux, ou que ce soit avec le modèle entrepreneur, comme les Aliments Lebel, de Lachute, qui est la plus grande usine de fabrication de crème glacée et de friandises glacées au Québec, ces entrepreneurs sont des gens de coeur et ont de fortes racines dans leur communauté.


The CITT estimated that the maximum penetration level of butter oil-sugar blends would be 25%, that is, the maximum proportion of domestic butter fat that could be replaced by the butter fat in butter oil-sugar blends. This is because there is a limited application for these products in the manufacture of ice cream.

Le TCCE a estimé que le taux maximum de pénétration, c'est-à-dire la proportion maximale de gras de beurre canadien qui pourrait être remplacé par le gras de beurre contenu dans les mélanges de beurre d'huile et de sucre, serait de 25 p. 100. Cela s'explique par le fait que l'utilisation de ces produits dans la fabrication de la crème glacée est limitée.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'manufacturing processing ice cream' ->

Date index: 2021-06-06
w