Whereas Commission Regulation (EEC)
No 2568/91 (3), as last amended by Regulation (EEC) No 3288/92 (4), defines the characteristics of the various types of olive oil and olive-residue oil and the relevant methods of analysis; whereas Regulation (EEC) No 2568/91 also amends the additional notes 2, 3 and 4 to Chapter 15 of the combined nomenclature set out in Annex I to Council Regulation (EEC) No 2658/87 of
23 July 1987 on the tariff and statistical nomenclature and on the Common Customs Tariff (5), as last amended by Commission Regul
...[+++]ation (EEC) No 2505/92 (6);
considérant que le règlement (CEE) no 2568/91 de la Commission (3), modifié en dernier lieu par le règlement (CEE) no 3288/92 (4) a défini les caractéristiques des huiles d'olive et des huiles de grignons d'olive ainsi que les méthodes d'analyse y afférentes; que le règlement (CEE) no 2568/91 a, en outre, modifié les notes complémentaires 2, 3 et 4 du chapitre 15 de la nomenclature combinée figurant à l'annexe I du règlement (CEE) no 2658/87 du Conseil, du 23 juillet 1987, relatif à la nomenclature tarifaire et statistique et au tarif douanier commun (5), modifié en dernier lieu par le règlement (CEE) no 2505/92 de la Commission (6);