Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Cut out fats
Edible fat
FDB
Fat
Fat content in dry matter
Fat dye
Fat dyestuff
Fat in DM
Fat in dry matter
Fat on dry basis
Fat-soluble dye
Fat-soluble dyestuff
Fats
Fats and oils
Fatty substance
Fish fat
Food fat
IAF
Intra-abdominal fat
Intraabdominal fat
Lean-to-fat ratio
Milk solids non-fat
Milk solids-not-fat
Muscle-fat ratio
Muscle-to-fat ratio
Non-fat milk solids
Non-fat solids
Organ fat
Remove fats
Solids non-fat
Solids not-fat
Take away fats
Visceral fat
Winterise fats

Traduction de «institute for fats » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
non-fat solids [ non-fat milk solids | solids non-fat | solids not-fat | milk solids non-fat | milk solids-not-fat ]

solides non gras [ solides non gras du lait | matière sèche dégraissée | matière sèche dégraissée du lait | extrait sec dégraissé | extrait sec dégraissé du lait | ESD du lait ]


fats [ fat | fatty substance ]

corps gras [ graisse | matière grasse ]


fat-soluble dyestuff | fat-soluble dye | fat dyestuff | fat dye

colorant soluble dans les matières grasses


fat on dry basis | FDB | fat content in dry matter | fat in dry matter | fat in DM

gras sur sec | G/S


intraabdominal fat | IAF | intra-abdominal fat | visceral fat | organ fat

tissu adipeux viscéral | TAV | graisse intraabdominale | graisse viscérale | gras viscéral


lean-to-fat ratio [ muscle-to-fat ratio | muscle/fat ratio | muscle-fat ratio ]

rapport muscle/graisse


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

frigéliser les graisses


Fats and oils: the complete guide to fats and oils in health and nutrition [ Fats and oils ]

Fats and oils: the complete guide to fats and oils in health and nutrition [ Fats and oils ]


animal fats [ fish fat ]

corps gras animal [ graisse animale | graisse de poisson | matière grasse animale ]


food fat [ edible fat ]

graisse alimentaire [ graisse comestible ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
‘From an organoleptic point of view, the oils of this variety give a very thick mouth-feel and are fruity and aromatic as well as having medium values for bitterness and pungency, with a very balanced aroma, provided that optimum maturity has been reached (Dr Francis Gutiérrez, Head of Tasting Panel, Institute for Fats and Oils, Spanish National Research Council (CSIC), Seville)’.

«D’un point de vue organoleptique, les huiles de cette variété laissent une sensation de densité intense en bouche. Elles sont fruitées et aromatiques et présentent des valeurs moyennes en ce qui concerne l’amertume et le piquant, ainsi qu’un arôme très équilibré au stade ultime de maturité (Mme Francis Gutiérrez, directrice du groupe de dégustateurs de l’Institut de la graisse, Conseil supérieur de recherches scientifiques, Séville)».


24. Further, asks Member States, local entities and school authorities to monitor and to improve the quality and nutritional standards of school and kindergarten meals including by means of specific training and guidelines for catering staff, quality control of caterers and guidelines for healthy food in canteens; underlines the importance of adapting portion sizes to needs and including fruit and vegetables in these meals; asks for more nutrition education on a balanced diet and encourages a move away from the sale of foods and bev ...[+++]

24. invite en outre les États membres, les autorités locales et les autorités scolaires à surveiller et à améliorer la qualité et les normes nutritionnelles des repas dans les écoles et dans les jardins d'enfants par le biais notamment de formations spécifiques et de consignes au personnel chargé de la restauration, en contrôlant la qualité des services de restauration et en établissant des orientations propres à assurer une alimentation saine dans les cantines; souligne à quel point il est important d'adapter le volume des portions offertes et de veiller à ce que les repas contiennent des fruits et des légumes; demande une intensification des efforts d'initiation à l'alimentation équilibrée et encourage l'abandon de la vente en distribut ...[+++]


24. Further, asks Member States, local entities and school authorities to monitor and to improve the quality and nutritional standards of school and kindergarten meals including by means of specific training and guidelines for catering staff, quality control of caterers and guidelines for healthy food in canteens; underlines the importance of adapting portion sizes to needs and including fruit and vegetables in these meals; asks for more nutrition education on a balanced diet and encourages a move away from the sale of foods and bev ...[+++]

24. invite en outre les États membres, les autorités locales et les autorités scolaires à surveiller et à améliorer la qualité et les normes nutritionnelles des repas dans les écoles et dans les jardins d'enfants par le biais notamment de formations spécifiques et de consignes au personnel chargé de la restauration, en contrôlant la qualité des services de restauration et en établissant des orientations propres à assurer une alimentation saine dans les cantines; souligne à quel point il est important d'adapter le volume des portions offertes et de veiller à ce que les repas contiennent des fruits et des légumes; demande une intensification des efforts d'initiation à l'alimentation équilibrée et encourage l'abandon de la vente en distribut ...[+++]


Index Min. = minimum, Max. = maximum, Annex = Annex to quoted Regulation, SNF = solids non fat, PV = peroxide value, A = appearance, F = flavour, C = consistency, TBC = total bacterial count, Therm = thermophilic bacterial count, MS = Member State, IDF = International Dairy Federation, ISO = International Standards Organisation, IUPAC = International Union of Pure and Applied Chemistry, ADPI = American Dairy Products Institute, SCM = sweetened condensed milk, EMC = evaporated milk or cream.

Index Min. = minimum, Max. = maximum, Annexe = annexe au règlement cité, m.s.n.g. = matières sèches non grasses, IP = indice de peroxyde, A = aspect, G = goût, C = consistance, TTG = teneur totale en germes, Therm. = teneur en germes thermophiles, EM = Etat membre, FIL = Fédération internationale de laiterie, ISO = International Standards Organization (Organisation internationale de normalisation), UICPA = Union internationale de chimie pure et appliquée, ADPI = American Dairy Products Institute, LCS = lait concentré sucré, LCC = lait ou crème évaporé.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Note: A suitable standard is CRM 519 (anhydrous milk fat) obtainable from the Institute for Reference Materials and Measurements (IRMM), Geel, Belgium (3)).

Note: L’étalon CRM 519 (matière grasse lactique anhydre) peut être obtenu auprès de l’Institut des matériaux et des mesures de référence (IRMM) à B-2440 Geel-Belgique (3).


1) Inward statistics, covering all enterprises and all sectors, which are under foreign control (so called "Inward FATS"). They are usually compiled by national statistical institutes in the framework of the a) Structural Business Statistics, and the b) Balance of Payments statistics.

1) les statistiques entrantes (également appelées "FATS entrantes"), qui couvrent l'ensemble des entreprises et des secteurs sous contrôle étranger – elles sont généralement établies par les instituts nationaux de la statistique dans le cadre des a) statistiques structurelles sur les entreprises et des b) statistiques de balance des paiements –, et


The order instructed the industry to start reducing the content of trans fatty acids from June 1, 2003, to two grams per 100 grams of oil and fats and to five grams of oil and fats included in processed foodstuff, which also contains ingredients other than oil and fat and which were produced by the food industry for retail outlets, catering establishments, restaurants, institutes, and bakeries.

Aux termes de ce décret, à compter du 1 juin 2003, l'industrie devait commencer à ramener la teneur en acides gras trans à deux grammes par 100 grammes d'huiles et de matières grasses et à cinq grammes dans le cas des huiles et des matières grasses présentes dans les produits alimentaires transformés contenant également des ingrédients autres, vendus dans les commerces de détail, chez les traiteurs, dans les restaurants, les cantines et les boulangeries.


The response factor of each constituent may also be determined using a standardised fat with a certified triglyceride composition, such as CRM 519 (anhydrous milk fat) obtainable from the Institute for Reference Materials and Measurements, Geel, Belgium.

Le facteur de réponse de chaque constituant peut également être déterminé en utilisant une matière grasse de référence dont la composition en triglycérides est certifiée, telle que le CRM 519 (matière grasse lactique anhydre) mise en vente par l'"Institut de Matériaux de Référence et de Mesures" à Geel/Belgique.


If more Canadians have access to credit cards at a lower interest rate then obviously their purchasing power will increase (1520 ) It is time for all parliamentarians to put an end to the fat cats at the lending institutions reaping fat profits out of the pockets of Canadians.

Si un plus grand nombre de Canadiens avaient accès à des cartes de crédit portant de faibles taux d'intérêt, leur pouvoir d'achat augmenterait de toute évidence (1520) Il est temps que les députés empêchent enfin les institutions financières qui sont pleines aux as de faire de gros bénéfices sur le dos des Canadiens.


(1) Whereas in February 1997 the Commission submitted a communication to the European Parliament and the Council on the olive and olive oil sector, concluding that the current common organisation of the market in oils and fats needed reform; whereas that communication and the options for reform set out therein have been discussed within the Community institutions; whereas opinions concur on the need for reform; whereas, however, with a view to determining the best approach, more reliable information must be obtained, in particular ...[+++]

(1) considérant que, en février 1997, la Commission a présenté au Parlement européen et au Conseil une communication concernant le secteur des olives et de l'huile d'olive et concluant à la nécessité d'une réforme de l'actuelle organisation commune des marchés dans le secteur des matières grasses; que cette communication, ainsi que les options de réforme qui y sont mentionnées, ont fait l'objet de débats au sein des institutions de la Communauté; qu'une convergence des opinions s'est dégagée sur la nécessité d'une réforme; que, t ...[+++]




D'autres ont cherché : fats and oils     animal fats     cut out fats     edible fat     fat content in dry matter     fat dye     fat dyestuff     fat in dm     fat in dry matter     fat on dry basis     fat-soluble dye     fat-soluble dyestuff     fatty substance     fish fat     food fat     intra-abdominal fat     intraabdominal fat     lean-to-fat ratio     milk solids non-fat     milk solids-not-fat     muscle-fat ratio     muscle-to-fat ratio     muscle fat ratio     non-fat milk solids     non-fat solids     organ fat     remove fats     solids non-fat     solids not-fat     take away fats     visceral fat     winterise fats     institute for fats     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'institute for fats' ->

Date index: 2023-06-21
w