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Association of the Ice Cream Industries of the EEC
Association of the Ice Cream Industries of the EU
Euroglaces
European Ice Cream Association
Ice cream manufacturing ingredients
Ice-cream bought on impulse
Impulse ice-cream
Impulse purchase ice-cream
Ingredients for ice cream manufacturing
Manufacturing process of ice cream
Manufacturing processing of ice cream
Materials for ice cream manufacturing
Pieces for ice cream manufacturing
Production process of ice cream
The manufacturing process of ice cream

Vertaling van "ice cream yogurt " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

ingrédients pour la fabrication de crèmes glacées


production process of ice cream | the manufacturing process of ice cream | manufacturing process of ice cream | manufacturing processing of ice cream

procédé de fabrication de crèmes glacées


Association of the Ice Cream Industries of the EEC | Association of the Ice Cream Industries of the EU | European Ice Cream Association | Euroglaces [Abbr.]

Association des industries alimentaires des glaces et crèmes glacées de la CEE | Association des industries des glaces alimentaires de l'UE | EUROGLACES [Abbr.]


ice-cream bought on impulse | impulse ice-cream | impulse purchase ice-cream

glace d’impulsion | glace qui fait l'objet d'un achat impulsif


The EU is fully using the TRQs established for mushrooms, dairy products such as yogurt and milk and cream in powder, whey, preparations for infant use and sweetcorn, to a lesser extent TRQ on ice cream (though increasingly), and barely its TRQs on cheese (average of 8%) and on sugar confectionery (average of 3%).

L’Union européenne utilise la totalité des contingents tarifaires établis pour les champignons, les produits laitiers tels que le yoghourt, le lait et la crème en poudre, ainsi que pour le petit-lait, les préparations pour l’alimentation des enfants et le maïs doux. Elle utilise dans une moindre mesure les contingents tarifaires pour les glaces (bien que l’on enregistre une augmentation pour ces produits), et utilise à peine ses contingents tarifaires pour le fromage (8 % en moyenne) et pour les sucreries (3 % en moyenne).


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