Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Carry out dental hygiene interventions
Compulsive gambling
Evaluate industrial hygiene
Evaluating industrial hygiene
Examine industrial hygiene
Excessive gambling
Gambling addiction
Gambling dependency
Grade industrial hygiene
Hygiene
Industrial hygiene
Industrial sanitation
Intervene in dental hygiene
Minimum hygienic protein
Minimum hygienic protein requirement
Occupational health
Occupational hygiene
Pathological gambling
Perform dental hygiene intervention
Perform dental hygiene interventions
Problem gambling
Public hygiene

Vertaling van "hygienic problems " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
intervene in dental hygiene | perform dental hygiene intervention | carry out dental hygiene interventions | perform dental hygiene interventions

effectuer des interventions d’hygiène dentaire


evaluating industrial hygiene | examine industrial hygiene | evaluate industrial hygiene | grade industrial hygiene

évaluer l’hygiène en milieu industriel


health, safety and hygiene regulation | health, safety and hygiene statutes | health, safety and hygiene legislation | health, safety and hygiene legislation rules

législation sur la santé, la sécurité et l’hygiène




occupational health [ occupational hygiene | Occupational hygiene(ECLAS) ]

santé au travail [ hygiène du travail ]


Ordinance of June 26,1995,on the Hygienic and Microbiological Standards on Foods,Utility Articles,Premises,Facilities,and Personnel; Ordinance on Hygiene

Ordonnance du 26 juin 1995 sur les exigences en matière d'hygiène et de microbiologie relatives aux denrées alimentaires,aux objets usuels,aux locaux,aux installations et au personnel; Ordonnance sur l'hygiène | OHyg [Abbr.]


minimum hygienic protein | minimum hygienic protein requirement

minimum protidique optimal


industrial hygiene | industrial sanitation | occupational hygiene

hygiène du travail | hygiène industrielle | hygiène professionnelle


gambling addiction [ compulsive gambling | excessive gambling | gambling dependency | pathological gambling | problem gambling ]

addiction au jeu [ dépendance au jeu | jeu compulsif | jeu excessif | jeu pathologique ]


A rare epilepsy syndrome characterized by late-onset (after 1 year old) epileptic spasms that occur in clusters, associated with tonic seizures, atypical absences and cognitive deterioration. Language difficulties and behavior problems are frequently

spasme cryptogénique à début tardif
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
– (HU) Inspections by the authorities in Hungary, which fall due in the summer, show that there are often certain hygiene problems with casual traders, fast-food outlets and market stalls.

– (HU) Les inspections effectuées par les autorités en Hongrie, qui arrivent à échéance en été, montrent qu’il y a souvent certains problèmes d’hygiène chez les petits marchands, dans les fast-foods et les échoppes de marché.


I see the health problems, the malaria, the respiratory and hygiene problems.

Je vois les problèmes de santé, la malaria, les maladies respiratoires et le manque d’hygiène.


The change would still guarantee sufficient detection limit for the process hygiene since likely problems in the manufacturing process would cause much higher growth of Enterobacteriaceae.

La limite de détection modifiée resterait suffisante pour garantir l’hygiène des procédés puisque les problèmes susceptibles de se poser lors de la fabrication entraîneraient un développement bien plus important des entérobactériacés.


Only food colours listed in Annex II to this Regulation may be used for the purpose of health marking as provided for in Council Directive 91/497/EEC of 29 July 1991 amending and consolidating Directive 64/433/EEC on health problems affecting intra-Community trade in fresh meat to extend it to the production and marketing of fresh meat and other markings required on meat products, for the decorative colouring of eggshells and for the stamping of eggshells as provided for in Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene ...[+++]

Seuls les colorants alimentaires répertoriés dans l’annexe II du présent règlement peuvent être utilisés pour le marquage sanitaire prévu par la directive 91/497/CEE du Conseil du 29 juillet 1991 modifiant et codifiant la directive 64/433/CEE relative à des problèmes sanitaires en matière d’échanges intracommunautaires de viandes fraîches pour l’étendre à la production et la mise sur le marché de viandes fraîches et l’apposition de toute autre marque requise sur des produits carnés, pour la coloration décorative ou l’estampillage des coquilles d’œufs, conformément au règlement (CE) no 853/04 du Parlement européen et du Conseil du 29 avri ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
These concern the population change in developing countries, that is to say the issues linked to education and access to training, nutritional problems, hygiene problems, economic growth and emigration.

Celles-ci concernent l’évolution démographique dans les pays en développement, c’est-à-dire les sujets liés à l’éducation et à l’accès aux formations, aux problèmes nutritionnels, à l’hygiène, à la croissance économique et à l’émigration.


Since Commission Decision 2001/471/EC of 8 June 2001 laying down rules for the regular checks on the general hygiene carried out by the operators in establishments according to Directive 64/433/EEC on health conditions for the production and marketing of fresh meat and Directive 71/118/EEC on health problems affecting the production and placing on the market of fresh poultrymeat is repealed with effect from the 1 January 2006, it is appropriate to incorporate microbiological criteria set for carcases in this Regulation.

Vu que la décision 2001/471/CE de la Commission du 8 juin 2001 établissant les règles applicables au contrôle régulier de l'hygiène générale effectué par les exploitants dans les établissements conformément à la directive 64/433/CEE relative aux conditions de production et de mise sur le marché de viandes fraîches et à la directive 71/118/CEE relative à des problèmes sanitaires en matière d'échanges de viandes fraîches de volaille est abrogée avec effet au 1er janvier 2006, il convient d'intégrer dans le présent règlement les critères ...[+++]


They fail to get to the root of the problem and address the issues which will inevitably arise in the future as these enterprises expand, such as serious hygiene problems and anything from unfortunate to disastrous environmental repercussions.

Elles ne s'attaquent pas à la racine du problème et n'abordent donc pas les questions qui se poseront inévitablement à l'avenir lorsque ces entreprises se développeront, comme les graves problèmes sanitaires ainsi que les répercussions - malheureuses ou catastrophiques - de toutes sortes.


Otherwise, the general preventive use of these products, which are also antibiotics, could conceal possible hygiene problems on the farms.

Sinon, l’usage prophylactique généralisé de ces produits, qui sont aussi des antibiotiques, pourrait masquer des problèmes sanitaires existant éventuellement dans ces entreprises.


Council Directive 89/43 7/EEC of 20 June 1989 on hygiene and health problems affecting the production and the placing on the market of egg products

directive 89/437/CEE du Conseil du 20 juin 1989 concernant les problèmes d'ordre hygiénique et sanitaire relatifs la production et la mise sur le marché des ovoproduits


(1) Council Directive 64/433/EEC of 26 June 1964 on health problems affecting intra-Community trade in fresh meat(2), as last amended by Directive 95/23/EC(3), contains a definition of meat which was drawn up for the purposes of hygiene and the protection of public health.

(1) La directive 64/433/CEE du Conseil du 26 juin 1964 relative à des problèmes sanitaires en matière d'échanges intracommunautaires des viandes fraîches(2), modifiée en dernier lieu par la directive 95/23/CE(3), prévoit une définition de la viande qui a été établie à des fins d'hygiène et de protection de la santé publique.


w