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Vertaling van "health regulations sor 2002-170 " (Engels → Frans) :

Article 6 of Council Regulation (EEC) No 170/83 established that the zone would be in place from 1st January 1983 until 31st December 1992; equivalent provisions were enacted in the subsequent CFP reforms (Council Regulation (EEC) No 3760/92 and Council Regulation (EC) No 2371/2002).

L'article 6 du règlement (CEE) n ° 170/83 a établi que la zone serait en vigueur du 1janvier 1983 au 31 décembre 1992; des dispositions similaires ont été adoptées dans les réformes ultérieures de la PCP (règlement (CEE) n° 3760/92 et règlement (CE) n° 2371/2002 du Conseil).


To clarify the relationship of this Regulation with Regulation 178/2002, which lays down a specific "rapid alert system" for the notification of a direct or indirect risk to human health deriving from food or feed, in accordance with its Article 50.

L'amendement vise à clarifier les liens de la proposition de règlement à l'examen avec le règlement 178/2002, qui, en son article 50, institue un système d'alerte rapide en vue de notifier un risque direct ou indirect pour la santé humaine découlant de denrées alimentaires ou d'aliments pour animaux.


Other legislation which has entered into force following the adoption of Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety , namely Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs , Regulation (EC) No 853/2004 and Regulation (EC) No 183/2005 of the European Parliament and of the Council of 12 January 2005 laying down req ...[+++]

Les autres textes législatifs entrés en vigueur après l’adoption du règlement (CE) no 178/2002 du Parlement européen et du Conseil du 28 janvier 2002 établissant les principes généraux et les prescriptions générales de la législation alimentaire, instituant l’Autorité européenne de sécurité des aliments et fixant des procédures relatives à la sécurité des denrées alimentaires , à savoir le règlement (CE) no 852/2004 du Parlement eu ...[+++]


Other legislation which has entered into force following the adoption of Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety , namely Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs , Regulation (EC) No 853/2004 and Regulation (EC) No 183/2005 of the European Parliament and of the Council of 12 January 2005 laying down req ...[+++]

Les autres textes législatifs entrés en vigueur après l’adoption du règlement (CE) no 178/2002 du Parlement européen et du Conseil du 28 janvier 2002 établissant les principes généraux et les prescriptions générales de la législation alimentaire, instituant l’Autorité européenne de sécurité des aliments et fixant des procédures relatives à la sécurité des denrées alimentaires , à savoir le règlement (CE) no 852/2004 du Parlement eu ...[+++]


– having regard to Article 7 of Council Regulation (EEC) No 170/83 of 25 January 1983 establishing a Community system for the conservation and management of fishery resources, Article 7 of Council Regulation (EEC) No 3760/92 of 20 December 1992 establishing a Community system for fisheries and aquaculture and Article 18 of Regulation (EC) No 2371/2002,

– vu l'article 7 du règlement (CEE) n° 170/83 du Conseil du 25 janvier 1983 instituant un régime communautaire de conservation et de gestion des ressources de pêche, l'article 7 du règlement (CEE) n° 3760/92 du Conseil du 20 décembre 1992 instituant un régime communautaire de la pêche et de l'aquaculture et l'article 18 du règlement (CE) n° 2371/2002,


Paper records kept for at least two years are also recognised as an appropriate traceability tool for example in Regulation 1774/2002/EC on health rules concerning animal by-products not intended for human consumption (Art. 9, Art. 18 [2] [i], Annex II Chapter IV V).

Des relevés sur support papier conservés pendant au moins deux ans sont également réputés constituer un instrument de traçabilité approprié, par exemple dans le règlement (CE) n174/2002 établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine (article 9, article 18, paragraphe 2, point i), annexe II, chapitres IV et V).


The definition of "risk" offered by Regulation 178/2002 is limited to "adverse health effects" (see Art. 3, point 9 of Reg. 178/2002).

Aucune définition du "risque" ne figure dans la proposition soumise en première lecture. Si l'on définit le "risque", il convient de tenir compte du champ d'application et des objectifs du règlement. La définition du "risque" que propose le règlement 178/2002 se limite à un "effet néfaste sur la santé" (voir article 3, point 9, du règlement 178/2002).


‘(a)“products” means the products of animal origin referred to in Directives 89/662/EEC and 90/425/EEC, in Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption , in Council Directive 2002/99/EC of 16 December 2002 laying down the animal health rules governing the production, processing, distribution and introduction of products of animal origin for human consumption ...[+++]

«a)“produits”: les produits d'origine animale visés par les directives 89/662/CEE et 90/425/CEE, le règlement (CE) no 1774/2002 du Parlement européen et du Conseil du 3 octobre 2002 établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine , la directive 2002/99/CE du Conseil du 16 décembre 2002 fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l'introduction des produits d'origine animale destinés à la consommation humaine et le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avril 2004 fixant les règles spécifiqu ...[+++]


“products” means the products of animal origin referred to in Directives 89/662/EEC and 90/425/EEC, in Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption , in Council Directive 2002/99/EC of 16 December 2002 laying down the animal health rules governing the production, processing, distribution and introduction of products of animal origin for human consumption and ...[+++]

“produits”: les produits d'origine animale visés par les directives 89/662/CEE et 90/425/CEE, le règlement (CE) no 1774/2002 du Parlement européen et du Conseil du 3 octobre 2002 établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine , la directive 2002/99/CE du Conseil du 16 décembre 2002 fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l'introduction des produits d'origine animale destinés à la consommation humaine et le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avril 2004 fixant les règles spécifiques ...[+++]


‘(a)“products” means the products of animal origin referred to in Directives 89/662/EEC and 90/425/EEC, in Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption (*3), in Council Directive 2002/99/EC of 16 December 2002 laying down the animal health rules governing the production, processing, distribution and introduction of products of animal origin for human consump ...[+++]

«a)“produits”: les produits d'origine animale visés par les directives 89/662/CEE et 90/425/CEE, le règlement (CE) no 1774/2002 du Parlement européen et du Conseil du 3 octobre 2002 établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine (*3), la directive 2002/99/CE du Conseil du 16 décembre 2002 fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l'introduction des produits d'origine animale destinés à la consommation humaine (*4) et le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avril 2004 fixant les règles ...[+++]




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Date index: 2025-08-13
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