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Armagnac
Brandy
Cognac
Eau-de-vie made from wine or from grape marc
Gin
Grappa
Machine for separating grape seed from marc
Marc
Rum
Schnapps
Spirit made from fruit marc
Spirits
Spirits from distilling cereals
Spirits from distilling fruit
Spirits from distilling wine
Vodka
Whisky

Traduction de «from mcgill marc » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
spirits [ Armagnac | brandy | Cognac | gin | grappa | marc | rum | schnapps | spirits from distilling cereals | spirits from distilling fruit | spirits from distilling wine | vodka | whisky ]

eau-de-vie [ armagnac | cognac | eau-de-vie de céréale | eau-de-vie de fruit | eau-de-vie de vin | genièvre | gin | grappa | marc | rhum | schnaps | vodka | whisky ]


eau-de-vie made from wine or from grape marc

eau-de-vie de vin et de marc de raisin


machine for separating grape seed from marc

épépineuse à marc


spirit made from fruit marc

eau-de-vie de marc de fruit (1) | eau-de-vie de marcs de fruits (2)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
I look to Don Drummond, one of the most well-respected economists in the country; Christopher Green from McGill; Marc Jaccard from Simon Fraser; Carl Sonnen from Infometrica and Jean-Thomas Bernard from Laval.

Je pense plutôt à Don Drummond, l'un des économistes les plus réputés du pays, tout comme Christopher Green, de l'Université McGill, Marc Jaccard de l'Université Simon Fraser, Carl Sonnen, d'Informetrica, et Jean-Thomas Bernard, de l'Université Laval.


From the McGill University: Dr. Marc G. Fortin, Associate Professor and Chair, Department of Plant Science.

De l’Université McGill : Dr Marc G. Fortin, professeur agrégé et directeur, Département de phytologie.


Witnesses: From the Royal Society of Canada: Prof. Conrad G. Brunk, Academic Dean and Professor, Philosophy, Conrad Grebel College, University of Waterloo; Prof. Brian E. Ellis, Associate Director, Biotechnology Laboratory, Professor, Faculty of Agricultural Sciences and the Biotechnology Laboratory, University of British Columbia; Prof. Marc G. Fortin, Associate Professor and Chair, Department of Plant Science, McGill University.

Témoins : De la Société royale du Canada : Pr Conrad G. Brunk, directeur des études et professeur de philosophie, Collège Conrad Grebel, Université de Waterloo; Pr Brian E. Ellis, directeur adjoint, Laboratoire de biotechnologie, Faculté des sciences agronomiques et Laboratoire de biotechnologie, Université de Colombie-Britannique; Pr Marc G. Fortin, professeur agrégé et président, Département des sciences végétales, Université McGill.




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Date index: 2023-06-11
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