Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Canned and bottled food
Cook-chill product
Define solutions for harmful behaviour
Develop solutions for harmful behaviour
Draft solutions for harmful behaviour
Extemporaneous
Fish gutter
Fish preparation operator
Fish processing operator
Fourth type food product
Fresh convenient product
Fresh fish preparation operator
Fresh preparation
Fresh prepared food
Freshly prepared
Freshly prepared dish
Freshly prepared water
Freshly-prepared
Frozen food
Prepare solutions for harmful behaviour
Ready-prepared fresh fruit and vegetable

Traduction de «freshly prepared solution » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
define solutions for harmful behaviour | prepare solutions for harmful behaviour | develop solutions for harmful behaviour | draft solutions for harmful behaviour

développer des solutions contre les comportements à risque


fresh convenient product [ fresh prepared food | fourth type food product ]

quatrième gamme




fresh preparation

préparation fraîche | préparation non fixée




extemporaneous [ freshly prepared ]

préparé extemporanément




fish gutter | fish processing operator | fish preparation operator | fresh fish preparation operator

écailleuse en poissonnerie | fileteuse | opérateur de préparation en poissonnerie | opérateur de préparation en poissonnerie/opératrice de préparation en poissonnerie


canned and bottled food | cook-chill product | frozen food | loose,unprocessed food | ready-prepared fresh fruit and vegetable

produit de cinquième gamme | produit de deuxième gamme | produit de première gamme | produit de quatrième gamme | produit de troisième gamme
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
This consists of a freshly prepared solution containing 35 (± 2) g/l of active chlorine (approximately 1 M), to which 5 (± 0,5) g/l of previously dissolved sodium hydroxide is added.

Ce réactif est constitué d'une solution fraîchement préparée, d'une teneur en chlore actif de 35 (± 2) g/l (environ 1 M), à laquelle a été ajouté de l'hydroxyde de sodium préalablement dissous à raison de 5 (± 0,5) g/l.


This consists of a freshly prepared solution containing 35 (± 2) g/l of active chlorine (approximately 1 M), to which 5 (± 0,5) g/l of previously dissolved sodium hydroxide is added.

Ce réactif est constitué d'une solution fraîchement préparée, d'une teneur en chlore actif de 35 (± 2) g/l (environ 1 M), à laquelle a été ajouté de l'hydroxyde de sodium préalablement dissous à raison de 5 (± 0,5) g/l.


This consists of a freshly prepared solution containing 35 (± 2) g/l of active chlorine (approximately 1 M) to which 5 (± 0,5) g/l of previously dissolved sodium hydroxide is added.

Cette solution est constituée d'une solution fraîchement préparée d'une teneur en chlore actif de 35 (± 2) g/l (environ 1 M), à laquelle a été ajouté de l'hydroxyde de sodium préalablement dissous à raison de 5 (± 0,5) g/l.


This consists of a freshly prepared solution containing 35 (± 2) g/l of active chlorine (approximately 1 M) to which 5 (± 0,5) g/l of previously dissolved sodium hydroxide is added.

Cette solution est constituée d'une solution fraîchement préparée d'une teneur en chlore actif de 35 (± 2) g/l (environ 1 M), à laquelle a été ajouté de l'hydroxyde de sodium préalablement dissous à raison de 5 (± 0,5) g/l.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Use freshly prepared solutions, because CMP degrades in an 8 % trichloroacetic acid environment at room temperature.

Utiliser des solutions fraîchement préparées car le CMP se dégrade en milieu d’acide trichloracétique à 8 %, à température ambiante.


Use freshly prepared solutions, because CMP degrade in an 8 % trichloroacetic environment.

Utiliser des solutions fraîchement préparées car les CMP se dégradent en milieu trichloracétique à 8 %.


Orange Essence, Orange Extract or Orange Flavour shall be the essence, extract or flavour prepared from sweet orange peel, oil of sweet orange or terpeneless oil of sweet orange, and shall correspond in flavouring strength to an alcoholic solution containing five per cent by volume of oil of sweet orange, the volatile oil obtained from the fresh peel of Citrus aurantium L., that shall have an optical rotation, at a temperature of 2 ...[+++]

L’essence d’orange, l’extrait d’orange et la préparation aromatisante à l’orange, doivent être l’essence, l’extrait ou la préparation aromatisante préparés à partir de zeste d’oranges douces, d’huile d’oranges douces, ou d’huile d’oranges douces déterpénée, et leur pouvoir aromatisant doit correspondre à celui d’une solution alcoolique qui renferme cinq pour cent en volume d’huile d’oranges douces, c’est-à-dire l’huile volatile extraite du zeste frais de Citrus auranlium L. et ayant, dans un tube à essai de 100 millimètres de longueur, et à 25 °C, un pouvoir rotatoire de +95° au moins.


The solution which has been freshly prepared need not be checked iodometrically.

Il n'est pas nécessaire de contrôler par iodométrie cette solution fraîchement préparée.


- Measure the analyte content in the freshly prepared solution according to the test instructions.

- Mesurer la teneur en analyte dans la solution fraîchement préparée conformément aux instructions d'essai.


Use freshly prepared solutions, because GMP degrades in an 8 % trichloroacetic acid environment at room temperature.

Utiliser des solutions fraîchement préparées car le GMP se dégrade en milieu trichloracétique à 8 %, à température ambiante.


w