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Fresh food
Fresh fruit
Fresh product
Know about ecosystems of fresh water
Market garden
Market gardening
Market gardening production
Production of fresh vegetables
Understand ecosystems of fresh water
Understand fresh water ecosystems
Understanding ecosystems of fresh water
Vegetable cultivation

Vertaling van "fresh ham " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
fresh product [ fresh food ]

produit frais [ aliment frais ]


know about ecosystems of fresh water | understand ecosystems of fresh water | understand fresh water ecosystems | understanding ecosystems of fresh water

compréhension des écosystèmes d’eau douce




market gardening [ market garden | market gardening production | production of fresh vegetables | vegetable cultivation(GEMET) ]

culture maraîchère [ jardin maraîcher | maraîchage | production de légumes frais | production maraîchère ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The fresh ham has the following characteristics following cutting and trimming:

Le jambon frais présente les caractéristiques suivantes après découpe et parage:


Introduction of the requirement to use meat that has not been frozen so as to ensure the quality of the finished product, which is made only from fresh hams;

introduction de l’obligation d’utiliser de la viande non congelée, afin d’assurer la qualité du produit fini, issu uniquement de jambons frais,


The two tariffs relating to boned loins and hams, fresh, chilled or frozen, coming under CN codes ex 0203 19 55 and ex 0203 29 55 and bearing numbers 09.4038 and 09.4170 and the tariff for pigmeat originating from Canada and bearing number 09.4204, experience of which is still low, should continue to be managed using the simultaneous examination method.

Il convient par ailleurs que les deux contingents de longes et jambons désossés frais, réfrigérés ou congelés relevant des codes NC ex 0203 19 55 et ex 0203 29 55 et portant les nos 09.4038 et 09.4170, ainsi que le contingent de viande de porc originaire du Canada et portant le no 09.4204, pour lesquels l’expérience acquise est encore faible, restent gérés par la méthode d’examen simultané.


The products concerned are fresh or frozen half-carcases, all main cuts, fresh (such as hams, shoulders, fore-ends and bellies) and certain cuts, frozen.

Les produits concernés sont les demi-carcasses fraîches ou congelées, toutes les découpes principales à l'état frais (jambons, épaules, parties avant et poitrines) ainsi que certaines découpes à l'état congelé.




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Date index: 2024-06-28
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